Yalnizlik

askdevrim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Almanya
Yalnizligima agliyorum,sevmeyi bilmeyenlere agliyorum...akiyor gözyaslarim damla damla düsüyor hayallerimin üstüne...Hayat acimasiz degil,insanlar acimasiz,ömür geciyor böyle-- olmak istemedigin yerde olmak istemedigin kisiyle...durduramiyosun hicbiseyi,degistiremyiosun,yalnizligi iliklerine kadar hissediyor ama degistiremiyosun hicbiseyi....Gecer diyoalr takma gecer bigün,zaman herseyin ilacidir..Gecmiyor ama ömür geciyor bu gecmiyor...Gitmek istiyosun hicbilmedigin yerlere,gitmek sadece gitmek..bilinmezlige akip gitmek....Olmuyor ama gidilmiyor.
Yapayalnizim,kimse yok hic kimse..bir ben bir yalnizligim...Birde sarip sarmaladigim acilarim..yoklugunun sehrindeyim sevgili,yoksun belkide hic olmadin...Sevmedin hicbir zaman sevmeyi de beceremeyenlerdendin belki de ...Belki hep yalnizdim, gölgenle yasadim belkide..belki bi umuttu bendeki ...kim bilir umutlarla yasiyor iste insan...
Sen bilemessin bi yürek nasil acir,bir yürek nasil günlerce aylarca kanar da o kani durduramassin.sen anca acitmayi bilirsin,birakip gitmeyi,bir insani yalnizliga terketmeyi...Vurmayi bilirsin sen,vurup vurup yarlamayi,öldürmeden can cekiserek gözlerinin önünde öldürmeyiii
Sevmek kim sen kim,yürek ister sevmek,o yürek de sen de ne gezer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…