• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnizlik

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Ne kadar cevremde insan olsa da kendimi yanliz hissediyorum.Bi yanim eksik gibi.Ise yeni girdim alincakmiyim bilmiyorum deneme asamasindayim ama o kadar tukenmis hissediyorumki. Gidip kollarina sarilip huzur bulmak istedigim adamla bosaniyorum.Yer yuzunde yanliz gibiyim.Kimse sanki beni anlamiyor gibi hissediyorum.Kimse bu acimi genel olarak paylasamiyor gibi cevremde.calisma arkadaslarim dahil genel olarak sevilmeyen bir insan gibi hissediyorum normalde genel olarak sevilen pozitif bir insandim.Bosanma durumunu isime yansitmiyorum iste gulumseyen konusmaya calisan irtibat kurmaya calisan bir insanim ama ben insanlara yaranamadim sanirim.Hep bi kalbimde eksiklik var

Biraz her şeyin üst üste gelmesi gibi. Zamana bırakın olumsuz düşünmeyin. Şu covit günlerinde birçoğumuz zaman zaman kendimizi yalnız hissediyoruz. Zamanla her şey düzelecek, eskisinden de güzel olacak moralinizi bozmayın

Hiç arkadaşınız yok mu 😔 Biraz aktiviteye ihtiyacınız var gibi ama lanet corona hepimizi eve tıktı. Yakında sıyıracağız hep birlikte zaten.
sadece koronayi ciddiye alanlar olarak biz evdeyiz. geri kalanlarin hepsi ne yeme icmesinden ne gezmesiden ne tatilinden geri kalmadi psikolojileri de gayet saglam

ustelik isi ciddiye alanlarla da dalga gecme egilimindeler. bizzat sahsima yapildi. kac yasina gelmis ama hala insan olamamışlar iste.

konuyla alakasiz oldu ama icimde kalmasin dedim.

Ne kadar cevremde insan olsa da kendimi yanliz hissediyorum.Bi yanim eksik gibi.Ise yeni girdim alincakmiyim bilmiyorum deneme asamasindayim ama o kadar tukenmis hissediyorumki. Gidip kollarina sarilip huzur bulmak istedigim adamla bosaniyorum.Yer yuzunde yanliz gibiyim.Kimse sanki beni anlamiyor gibi hissediyorum.Kimse bu acimi genel olarak paylasamiyor gibi cevremde.calisma arkadaslarim dahil genel olarak sevilmeyen bir insan gibi hissediyorum normalde genel olarak sevilen pozitif bir insandim.Bosanma durumunu isime yansitmiyorum iste gulumseyen konusmaya calisan irtibat kurmaya calisan bir insanim ama ben insanlara yaranamadim sanirim.Hep bi kalbimde eksiklik var
boşanma durumunu işine de yansitabilirsin. bundan dolayi kendini suclu hissetme. insaniz neticede surekli mutlu saglikli nesesacan bi tip olma zorunlulugumuuz yok. hal boyleyken herkes yanindadir ama azıcık ayagin tokezlesin akbaba gibi ususurler. herkes kendi keyfinde sefasinda kimseden kimseye dost yok. yaz ciz dok buraya içini rahatlarsın

boşanma durumunu işine de yansitabilirsin. bundan dolayi kendini suclu hissetme. insaniz neticede surekli mutlu saglikli nesesacan bi tip olma zorunlulugumuuz yok. hal boyleyken herkes yanindadir ama azıcık ayagin tokezlesin akbaba gibi ususurler. herkes kendi keyfinde sefasinda kimseden kimseye dost yok. yaz ciz dok buraya içini rahatlarsın
Aslinda bi kac kez konu actim hatta bosanma surecime burda karar verdim.Simdi isimde deneme asamasinda oldugum icin ortamada yeni alisiyorum.Hani kizlarda cok sicak kanli degiller sanirim calistigim yerde ama mecburumda calismaya

Biraz her şeyin üst üste gelmesi gibi. Zamana bırakın olumsuz düşünmeyin. Şu covit günlerinde birçoğumuz zaman zaman kendimizi yalnız hissediyoruz. Zamanla her şey düzelecek, eskisinden de güzel olacak moralinizi bozmayın
Insallah duzelir 😔

Aslinda bi kac kez konu actim hatta bosanma surecime burda karar verdim.Simdi isimde deneme asamasinda oldugum icin ortamada yeni alisiyorum.Hani kizlarda cok sicak kanli degiller sanirim calistigim yerde ama mecburumda calismaya
anladim umdugunu bulamadin bari is ortaminda kafa rahat olsun dedin ama olmadi nliyorum seni

Geçer elbette canım.suan büyük bir boşluktasin.yaralarin yeni taze.ee malum pandemi dönemi.is yerinde yenisin.bunlarin hepsi seni çok yormuş.bunlar çok normal.
Ama neler gecmiyo ki.bunlarda geçecek.
Ben bosandigim zaman o bosluk dipsiz kuyu gibiydi.sanki kanım hergun cekiliyordu.
Bütün arkadaş çevremden uzaklaştım.derdimi anlatacak,anlatacak kimsem yoktu.
Ama geçti canım.o öleceğim hissinden kurtuldum.yoluma devam edebildim.
Sende yoluna devam edeceksin.bu yanlizligin yerine işin,ailen,arkadaşların belki ileride yeni eşin,sevgilin olacak.
Ama sabır ve zaman lazım.

anladim umdugunu bulamadin bari is ortaminda kafa rahat olsun dedin ama olmadi nliyorum seni
Hayatim hersey tepen taklak ilerledigi icin tutubcak biseyler ariyorum ama kendi icime kaliyorum.Nasil anlatsam kalbimdeki bu boskugun tarifi yok aslinda anlayanda yok.

Geçer elbette canım.suan büyük bir boşluktasin.yaralarin yeni taze.ee malum pandemi dönemi.is yerinde yenisin.bunlarin hepsi seni çok yormuş.bunlar çok normal.
Ama neler gecmiyo ki.bunlarda geçecek.
Ben bosandigim zaman o bosluk dipsiz kuyu gibiydi.sanki kanım hergun cekiliyordu.
Bütün arkadaş çevremden uzaklaştım.derdimi anlatacak,anlatacak kimsem yoktu.
Ama geçti canım.o öleceğim hissinden kurtuldum.yoluma devam edebildim.
Sende yoluna devam edeceksin.bu yanlizligin yerine işin,ailen,arkadaşların belki ileride yeni eşin,sevgilin olacak.
Ama sabır ve zaman lazım.
Insallah gecer cunku cok yoruldum.Inanin duzelmeye calissamda bi anda yikiliveriyorum hic gucum kalmamis gibi.Yabanci gibi herkes sanki herkese yabancilasmisim gibi

Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bence psikoloğa gidin. Çünkü ben insanların arkadaş olarak birini anlamaya çalışıp anlayacağına inanmıyorum artık aynı zamanda herkes sızden nefret dahi etse bu sizin kötü olduğunuzu göstermez. İnsanlar çekemediklerini farklı gördüklerini sevmez. Boşanma aşamasında belki de çevrede konusulan şeyler oluyordur ve onlara takıyorsunuzdur , takmayın. Çünkü inanın hiçbişey kendinizden daha önemli değil.. Kendinize bi iyilik yapın ve psikoloğa gidin bu durumdan en rahat bu şekilde çıkarsınız. Ben öyle yapacağım mesela ehhehe :halay:

Insallah gecer cunku cok yoruldum.Inanin duzelmeye calissamda bi anda yikiliveriyorum hic gucum kalmamis gibi.Yabanci gibi herkes sanki herkese yabancilasmisim gibi
Geçer canım geçer.herseys yeniden başlamak için güce ihtiyacın var.suan gücün yok bunu depolamak için zamana ihtiyacın var.
Şuan sana senden başka herkes yabancı.kimse senden başka sana yardımcı olamaz.
İyi bir dinlenmen lazım.kafani dinlemen lazım.yalniz kalman lazım.yaralarink kendin iyilestirmen lazım.
Sana zor ve uzak görünse de bunlar tek tek olur merak etme.kendini zorlama.iyi olayım derken iyice yorulma.

bütün işyerleri (hemen hemen) maalesef böyle.
bosanma kararınızdan eminseniz yola devam etmeye calısın, kendinize yeni hobiler edinmeye calısın, çeşitli platformlardaki dizileri takip edin, kitap okuyun kendinizi geliştirin.Duanın gücü çok büyüktür mesela dua edin.

bütün işyerleri (hemen hemen) maalesef böyle.
bosanma kararınızdan eminseniz yola devam etmeye calısın, kendinize yeni hobiler edinmeye calısın, çeşitli platformlardaki dizileri takip edin, kitap okuyun kendinizi geliştirin.Duanın gücü çok büyüktür mesela dua edin.
Yani su an bi tarif sayfasi actim burdakiler yine yol gostermisti ara ara hamur isi flan yapip ona atiyorum ama cok farkli

Geçer canım geçer.herseys yeniden başlamak için güce ihtiyacın var.suan gücün yok bunu depolamak için zamana ihtiyacın var.
Şuan sana senden başka herkes yabancı.kimse senden başka sana yardımcı olamaz.
İyi bir dinlenmen lazım.kafani dinlemen lazım.yalniz kalman lazım.yaralarink kendin iyilestirmen lazım.
Sana zor ve uzak görünse de bunlar tek tek olur merak etme.kendini zorlama.iyi olayım derken iyice yorulma.
Gelecek korkusu bosanma durumu yeni is ortamibve kizlarin koalisyon olmasi acikcasi hayatim berbat gibi 28 yasindayim.Bu duruma katlanmâk zorundayim cunku insaj icine karismam lazim para kazanmam lazim.Yoksa sadece evde daha kotu olucam biliyorum.esim bide sanavtezgahtarlik yakisirdi diye beni kusumsedi ben saglik sektorunde calisiuorum su an dis klinigi

Back