• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hissi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Ailem ,işim ve arkadaşlarım , dostlarım var ama hepsi uzaktalar .Görev dolayısıyla uzakta yaşıyorum.Evde tek başına kalıyorum. Burada da arkadaşlarım var. Fakat iş ortamı olduğu için 2 yıl sonra bazı sebeplerden güven problemi yaşamaya başladım. Dışarı çıktığımda bir çok insan var ama hiç birinden sıcaklık hissedemiyorum.
Ailem arkadaşlarımla telefonlarda konuşuyorum. Sevgilim ya da kalbimde biride yok.Yaş geldi geçiyor. Bunu da sorguluyorum. Sosyal imkanları kısıtlı küçük bir yerde yaşıyorum. Ne zamana kadar bu devam edecek . Takvimler çentik içinde .Bu zor süreci daha rahat nasıl atlatabilirim ?

İşte internet ve sosyal medya burada biraz devreye giriyor sanırsam biraz buralarda vakit harcamayı dene yada bir hobi bulmayı dene ne bileyim internetten izleyerek çizim yapmaya falan bile başlayabilirsin

Ailem ,işim ve arkadaşlarım , dostlarım var ama hepsi uzaktalar .Görev dolayısıyla uzakta yaşıyorum.Evde tek başına kalıyorum. Burada da arkadaşlarım var. Fakat iş ortamı olduğu için 2 yıl sonra bazı sebeplerden güven problemi yaşamaya başladım. Dışarı çıktığımda bir çok insan var ama hiç birinden sıcaklık hissedemiyorum.
Ailem arkadaşlarımla telefonlarda konuşuyorum. Sevgilim ya da kalbimde biride yok.Yaş geldi geçiyor. Bunu da sorguluyorum. Sosyal imkanları kısıtlı küçük bir yerde yaşıyorum. Ne zamana kadar bu devam edecek . Takvimler çentik içinde .Bu zor süreci daha rahat nasıl atlatabilirim ?

Çok değerli arkadaşım anlattığın durumu çok iyi anlıyorum. Özellikle büyükşehirdeyeki insanların yapmacık ilişkileri çıkar için kurdukları samimiyetsiz ilişkiler insanı üzüyor şahsen su grubu burcuysan bunu kaldırman zor. bu durumdan nasıl kurtulabilirsin hedfine yönelerek kendine samimi insanlar aramaya çalış bulamadıysan kendini birşeyle meşgul et. sevdiğin birşeylerle tabii ki. Kucak dolusu sevgiler :))

Çok değerli arkadaşım anlattığın durumu çok iyi anlıyorum. Özellikle büyükşehirdeyeki insanların yapmacık ilişkileri çıkar için kurdukları samimiyetsiz ilişkiler insanı üzüyor şahsen su grubu burcuysan bunu kaldırman zor. bu durumdan nasıl kurtulabilirsin hedfine yönelerek kendine samimi insanlar aramaya çalış bulamadıysan kendini birşeyle meşgul et. sevdiğin birşeylerle tabii ki. Kucak dolusu sevgiler :))

Teşekkür ederim sağolun .Umarım bir şeyler değişir. Ben aksine büyükşehirden küçücük bir yere geldim. Burası Karadeniz. ..Burada genelde buranın insanı burayla .Doğu insanı gibi misafirperver değil. İş ortamında müdür bile önce bu ilcenin insanı sonra Karadenizli vs yakınlaşmalar bu sıralama da ilerliyor . Şuan herkes tayin icinde oldukları için herkes yüzeysel durumda . Bilmiyorum birine sarılmak istiyorum ama sarılmaya korkuyorum.

İşte internet ve sosyal medya burada biraz devreye giriyor sanırsam biraz buralarda vakit harcamayı dene yada bir hobi bulmayı dene ne bileyim internetten izleyerek çizim yapmaya falan bile başlayabilirsin

İnsan manevi doyum sevgi arıyor . Çoğu akşam tek başına oturmak tek yemek yemek tek film seyretmek yorucu. Tabi ki arada arkadaşlarla bir araya geliyoruz ama bilmiyorum kendimi kalabalıklar içinde yalnız. hissediyorum.

Seni çok iyi anlıyorum 10 yıldan fazladır ailemle yaşamıyorum başlarda bu kadar etkilemiyordu ama dediğin gibi yaş geçiyor insan evde bir sıcaklık sevgi istiyor. Bn son zamanlarda dışarıda çıkmak istemiyorum iş dışında gideyim gezeyim hiç istek yok. kalabalıktan da hiç hoşlanmıyorum. Ama bi yandan da bu yalnızlık hissi:işsiz:

Ayni yerde olsak arkadasin olurdum yalniz kedi:)
AILenden yaninda kalacak kimse yok mu?
BIr de hobi kursu?

Ayni yerde olsak arkadasin olurdum yalniz kedi:)
AILenden yaninda kalacak kimse yok mu?
BIr de hobi kursu?
kardeşim hiç kafana takma. nen ınsanlara guvenmıyorum. samımı onlar ıle olmak ıstemıyorum. oldum zaman pişman oluorum. kafana takma arkadaşlar dediği gibı spor yap bı şay yap. iş yarında ben de yalnızım ben de kımse ıle sohbete fazla gırmıyorum. belkı kötü bı şey ben de arkadaşlarım olsun çok ıstıyorum ama ma lasef zor bı şey oldu benim için

dream24 dream24 seni cok iyi anliyorum. bende sana benzer durumdayim. yurtdisinda dogdum buyudum 3 senedir istanbulda yasiyorum ve burada hic kimsem yok. istanbula yerlesme sebebim simdiki esim. esim calisiyor eve aksam 8-9 gibi geliyor. hic arkadasim yok. kolay arkadaslik kurabilen biri degilim, dedigin gibi hem güvenemiyor hemde isinamiyorum insanlara.
psikolojim cöktü, yalnizligi hic sevmeyen biriyim fakat elden bisey gelmiyor :KK61:

Back