- Konu Sahibi bendenizzz
-
öğretmenmişsin neden psikoloğa gitmiyorsun ki
eğitimciler de bunu akıl edemiyorsa biz ölelim mi yaaaaaaa
Profilinde öğretmen yazıyor, ne kadar güzel bir mesleğe sahipsin. Kalabalığa giremiyor olmak kendini bu kadar kötü hissetmeni gerektirecek bir durum değil. Öncelikle kendini ne ailene ne de başkalarına beğendirmek zorunda olmadığını unutma canım. Hayatta herkesi memnun edeceksin diye bir şey yok; sen her zaman kendi düşüncelerine, kendi isteklerine öncelik vermelisin. Senin kendini nasıl hissettiğin ya da nasıl bulduğun önemli hayatta. Kendi hakkında düşündüğün bütün olumsuzlukları at kafandan ve bir kağıda kendinde en çok beğendiğin yönlerini, yeteneklerini vs.. ne kadar olumlu şey varsa aklına gelen hepsini yaz. Bak bakalım aslında normalde farketmediğin, kendini değerli hissetmeni sağlayacak ne kadar çok olumlu özelliğin varmış. Eminim diğer olumlu özelliklerin toplum içine girememe davranışını kapatacak kadar çoktur. Ayrıca imkanın varsa toplum içine girememe konusunda bir danışmandan da yardım alabilirsin. Ama kendine güvenini yitirme canım. Sana Mümin Sekman'ın kitabında okuduğum bir cümleyi yazmak istiyorum: ÇARESİZSENİZ ÇARE-SİZSİNİZ!
yaşadığın sorunu bir uzman yardımı ile aşabilrsin .
''sosyal fobi ''n var .,anladığım kadarı ile....
kendini değersiz ve soyutlanmış hissetme durumları da bu rahatsızlığın getirisi...
terapi al ,emin ol zamnala etkisini göreceksin ....
geçmiş olsun ...
o halde ileri boyutta bir sorun yok .bu çok iyi ...
ama o gittiğin dr.un bir faydası olmamış görülen o ki ?a.s
teşekkür ediyorum moral veren şeyler yazmıssın haklısın insanın önce sahip olduklarına şükretmesi gerekiyor.Önce sen memnun ol ki baskalarını nasılsa memnun edersin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?