- Konu Sahibi bendenizzz
arkadaşlar şuan çalışıyorum ve bir şeyi farkettim.Küçüklüğümden beri girişken değilim içime kapanığım kalabalık ortamlarda en fazla 5 dk durabiliyorum nerdeyse.Bunun bu kadar zorlayacagını düşünmedim.Şimdi bulunduğum yerde kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum.Kalabalığa girmiyorum çünkü konuşmuyorum ya da az konusuyorum bu sefer de neden susuosun deniyor sinir oluyorum.Ailemle konussam küçümsüyorlar sen büyütüyorsun diyorlar.Ama inanın iyi değilim.Diğer taraftan işimi değiştirmek istiyorum yıllarca aynı yerde kalamam ama başka ne yapabilirim diyorum...Kendimi beceriksiz değersiz ve o kadar kötü hissediyorum kisenağlama
Galiba önce bu psikolojiden kurtulmam gerek ama kimseye anlatamıyorum.Hani çoğu zaman ben olmasam nolur sanki dünyada diyorum.Ailemin istediği gibi değilim.Neyi yapabiliirsin sen diyorlar sürekli...Daha neler neler yazmak istiyorum ama olmuyor işte..
Galiba önce bu psikolojiden kurtulmam gerek ama kimseye anlatamıyorum.Hani çoğu zaman ben olmasam nolur sanki dünyada diyorum.Ailemin istediği gibi değilim.Neyi yapabiliirsin sen diyorlar sürekli...Daha neler neler yazmak istiyorum ama olmuyor işte..