Yalnızım..

Kpss kursuna gidiyorum aslinda. Esim yeterince farkinda degil galiba halimin. Burdan gitmem diyor

Eşinizi eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım. Konu eski galiba ama kendimi tutamadım kusura bakmayın. Bir gü bir not yazıp çıkıp gelin tamam mı. Sen benim psikolojimi bozdun bencilliğinle diyin. Hiçbir açıklama yapmayın ailenizin yanına gelin kurtulun şu bencil odundan.

evlisiniz ve yalnızsınız,ilginç bir durum. peki diyelim yalnızlıktan sıkılıp boşandınız etrafınız çok mu kalabalık olacak. bence kendinize iş bulun.. haa ben bu adamı sevmiyorum bahane arıyorum diyosanız gidin boşanın..

Adam kadını sosyal çevresinin, ailesinin, işinin olduğu bir yerden alıp hiç mutlu olmadığı, iş bulamadığı bir şehre getirmiş ve diğer şehirde işi hazır olmasına rağmen sırf keyfinden "ben taşınmam" diyor. KAdın okb ve bipolar hastası olmuş, bilmiyorum farkında ısınız ne kadar ciddi hastalıklar bunlar, yalnızlıkla da tetiklenen hastalıklar ve adam durumun farkında bile değil. Kadın seviyor ki ne istese yapmış bugüne kadar. Ama adam bencil. Siz de gelip bu yorumu yaptınız ve zaten kendini suçlamaya dünden hazır bir kadıncağız iyice kafayı yiyecek. Sevmek fedakarlıksa eşi de fedakarlık yapsın bu kız için. OKB çok ama çok ciddidir, okumuş bir insanın iş bulamaması da öyle... Ama yapmıyor neden çünkü tamamen keyfi!

lityum eksikliği bir hap ile giderilebiliyor diye biliyorum,
Diğerlerini bilmiyorum .Konu komşu yok mu kafa dengi ?

ya her şehirde mutlaka güzel vakit geçirecek bişeyler yapılabilir.
burda size bir sürü tavsiye verildi ama hala aynısınız.
bi süre ailenizin yanına gidin sonra onlar gelsin kalsın.
kurstan filan hiç arkadaşınız yok mu çıkın alışveriş yapın bi kahve için.
eminim vardır bişeyler ya böyle karartmayın içinizi.

hayatta ayakta durmanın ne kadar zor olduğunu bilirim. ama zorluk mücadele etmeyi gerektirir. herkes birşeylerden şikayet edebilir çok doğaldır.yüksek lisans yapmış bir bayanım yaşımın ve işimin gerektirdiği her şeye sahibim çok şükür ama kendime uygun birini bulup evlenmek istiyorum yaşım 31 ama bulamadım henüz. anne olmak istiyorum mesela..insan hayatında bazı şeyleri kendisi yönlendirebilir iş bulmak yada bulma cabasına girmek gibi..
demem o ki işsiz kalmayı da kadere bağlamayalım hemen bi kabullenme havasına girmeyelim.
bak ne güzel yuva kurmuş işe giremiyorsa evine eşine sarılsın yeterince açık oldu sanırım.

Teşekkür ederim beni çok iyi anladiniz ve anlattiniz

Teşekkür ederim beni çok iyi anladiniz ve anlattiniz

Bu kadar sert yazmak istememiştim ama durumunuza gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim ister istemez, eşinizin belki kötü niyeti yoktur ama yine de çok hatalı. Size Allah kolaylık versin. İnşallah mutlu olursunuz ve lütfen ama lütfen ne karar verirseniz verin kendinizi suçlu hissetmeyi bırakın. Sizin canınız da can. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…