- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi veronika_nika
aynenYabancı dizilere Baksan aslında çok iyi gelir.
Ne zaman kotu hissetsem canim sikilsa acarim bir dizi keyfime bakarim :)
Bu aksam için de bir planim var güzel bir film izleyecegim mesela .
İnan iyi geliyor.
aynen
the walking dead
game of thorns
teen wolf
the orjinals
the wampir diaries
supernatural
hem 1 kac kelime ingilizcede ögrenirsin
valla ben aksamları acıyorum bide cay demliyroum ohh
sana tavsiyem lost dizisin, izle seni baya oyalar
vikingler evet kardesim izlerken arada gözdirdim oda güzelllArti olarak
2 broke girls
Himym
Friends
Vikings
The walking dead mi? Kiz psikolojim bozuk dio the walking dead oneriyorsunuz:)))aynen
the walking dead
game of thorns
teen wolf
the orjinals
the wampir diaries
supernatural
hem 1 kac kelime ingilizcede ögrenirsin
valla ben aksamları acıyorum bide cay demliyroum ohh
sana tavsiyem lost dizisin, izle seni baya oyalar
yooo bence cok heyecanlı param olsun cokkkkkkkkkkkeThe walking dead mi? Kiz psikolojim bozuk dio the walking dead oneriyorsunuz:)))
yooo bence cok heyecanlı param olsun cokkkkkkkkkkke
korunaklı ev yapmak hayalım ve projem her türlü saldırıya karsı :))
5 sezon 16 bölüm bitti sen kactasınYa konu ile alakasiz olcak ama:) kacinci sezondasiniz walking dead filminde bu hep bolemi devam etcek sıkmaya basladi
5 sezon 16 bölüm bitti sen kactasın
5 sezon 16 bölüm bitti sen kactasın[/QUOT
cok ozur dileyerek konuyla alakasiz son birsey sormk.istiyorum lorinin bebegi yasiyormu? Carl ve rick buldularmi onu:))))
Yalnızım.. çok yalnizim kizlar çook. Ailemden 12 saatlik uzaklikta esimin memleketindeyim. okb, bipolar ve panik bozukluk tedavisi goruyorum. Hepsi evlendikten sonra cikti.İş bulamadim atanamadim çalişmiyorum. Hiç arkadasim yok oysa eskiden is cikisi arkadaşlarimla gezip tozmaktan yorgun duserdim cok sosyal bir hayatim vardi şimdi yapayalnizim. Tek arkadasim sizlersiniz. Şimdide esim iş icin 2 gunlugune sehir disina cikti. Evde resmen kafayi yiyorum. Oysa tedavim bitmesine 4 ay kalmisti. Iyilestim saniyordum ama iyilesememisim galiba. Eşim burdan gitmemdiyor. Boşanmak mi tek çarem offf çok yalnizim.
Tatlım nerede yaşıyordun sen? Benim de eşimle memleketim aynı. O da ölüyordu memlekete gidecem diye. Ben kavga dövüş çıkarmadan hallettim bu mevzuyu, memleketimize gitmeyeceğiz çok şükür. Ben de seninle aynı sorunları yaşıyordum ama eşimin ailesi burada değil en azından. Bir arkadaş buldum ve şu an daha güzel her şey.Yalnızım.. çok yalnizim kizlar çook. Ailemden 12 saatlik uzaklikta esimin memleketindeyim. okb, bipolar ve panik bozukluk tedavisi goruyorum. Hepsi evlendikten sonra cikti.İş bulamadim atanamadim çalişmiyorum. Hiç arkadasim yok oysa eskiden is cikisi arkadaşlarimla gezip tozmaktan yorgun duserdim cok sosyal bir hayatim vardi şimdi yapayalnizim. Tek arkadasim sizlersiniz. Şimdide esim iş icin 2 gunlugune sehir disina cikti. Evde resmen kafayi yiyorum. Oysa tedavim bitmesine 4 ay kalmisti. Iyilestim saniyordum ama iyilesememisim galiba. Eşim burdan gitmemdiyor. Boşanmak mi tek çarem offf çok yalnizim.
Uçakla gidin. Bizim memleket buradan 24 saat otobüsle. Uçağa binince bile 10 saat sürüyor gitmek, eşim he dese uçarak giderim vallahi. Hem uçak otobüsten daha hesaplı.çok teşekkürler. 2 gun icin 12 saatlik yolu gitmeye degmez diye dusundum