Yalnızım..

Yabancı dizilere Baksan aslında çok iyi gelir.
Ne zaman kotu hissetsem canim sikilsa acarim bir dizi keyfime bakarim :)
Bu aksam için de bir planim var güzel bir film izleyecegim mesela .
İnan iyi geliyor.
aynen
the walking dead
game of thorns
teen wolf
the orjinals
the wampir diaries
supernatural

hem 1 kac kelime ingilizcede ögrenirsin

valla ben aksamları acıyorum bide cay demliyroum ohh
sana tavsiyem lost dizisin, izle seni baya oyalar

Arti olarak

2 broke girls
Himym
Friends
Vikings
aynen
the walking dead
game of thorns
teen wolf
the orjinals
the wampir diaries
supernatural

Sizin yorumlariniza hep denk geliyordum..
Demek hala ayni psikoloji icindesiniz.
Bence hicbirsey insan sagligindan daha önemli degilidir..
Esiniz sizin durumunuzu görüyor ve tasinalim demiyorsa bu bence bir problemdir..

aynen
the walking dead
game of thorns
teen wolf
the orjinals
the wampir diaries
supernatural

The walking dead mi? Kiz psikolojim bozuk dio the walking dead oneriyorsunuz:)))

Küçük hobiler edin kendine örgü ahşap boyama gibi değişik yemek tariflerini yapmayı dene kursa gidiyormuşsun ders çalış. Bende bu sene üniversiteye hazırlanıyorum evde olmak çok sıkıcı ama ders çalışınca zaman geçiyor en azından ayrıca bende okb tedavisi görüyorum hem pozitif düşün pozitif olsun

Canim burada verdigin bilgilerle diyebilirimki eger aldatma ve dayak olayi yoksa iliskinizde bosanmak yerine kurtarmayi denemelisin ki ve yine burada anlattiklarina gore bosanicak bir durumda goremiyorum psikolojik rahatsizligindan oturu sorunlar daha buyuk gorunebilir gozune tedavini aksatmamaya calismalisin. Dedigim gibi eger buyuk sorunlarin yoksa aldatma dayak vs. Sagligin yerinde ise kafani bosaltmaya calisissan mesela baska seylerle ugrassan eger aileni cok.ozluyorsan ac konus ben bazen 5-6 defa annemle konustugumu bilirim gunde.yeriyor buda.esinle farkli seyler yapabilirsin.hicbirsey yapamazsan otur birlikte film.izle cekirdek citle:) senin sirunun yalnizlik degil aslinda onceki hayatin daha hareketliymis onu ariyorsun ama suanki hayatinda guzeldir belji iyi yanlarini gormeye calissan bebegin yoksa bebek mesela:) hazirsaniz tabi...umarm yardimciolmusumdur:-|

marco polo yu da izleyin kizlar:) bu arada veronikacim bu psikolojik sikintilarla normal yasadiklarin..bende anksiyete panik bozukluk hastasiyim.harfiyyen tedavini uygula..inancliysan dua et..eve kapanma imkan dahilinde.cik takil.tek basinada olsa..

Tatlım nerede yaşıyordun sen? Benim de eşimle memleketim aynı. O da ölüyordu memlekete gidecem diye. Ben kavga dövüş çıkarmadan hallettim bu mevzuyu, memleketimize gitmeyeceğiz çok şükür. Ben de seninle aynı sorunları yaşıyordum ama eşimin ailesi burada değil en azından. Bir arkadaş buldum ve şu an daha güzel her şey.

Sağolun kizlar hepinizin tavsiyelerini uygulayacagim. Esimle aram iyi ama o kadar yalnizim ki hersey gozume çözümsüz görünüyor. Tedavi bittiginde insallah daha iyi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…