Yalnızım..

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Yalnızım.. çok yalnizim kizlar çook. Ailemden 12 saatlik uzaklikta esimin memleketindeyim. okb, bipolar ve panik bozukluk tedavisi goruyorum. Hepsi evlendikten sonra cikti.İş bulamadim atanamadim çalişmiyorum. Hiç arkadasim yok oysa eskiden is cikisi arkadaşlarimla gezip tozmaktan yorgun duserdim cok sosyal bir hayatim vardi şimdi yapayalnizim. Tek arkadasim sizlersiniz. Şimdide esim iş icin 2 gunlugune sehir disina cikti. Evde resmen kafayi yiyorum. Oysa tedavim bitmesine 4 ay kalmisti. Iyilestim saniyordum ama iyilesememisim galiba. Eşim burdan gitmemdiyor. Boşanmak mi tek çarem offf çok yalnizim.

sevgi saygı yokmu ki boşanmak lafını bu kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz?

bakın bir rahatsızlığınız varmış ve halen bunu atlatamamamışım diyorsunuz...bu tedaviye devam edin

ailenizden birlerini çağırın evdesiniz madem işiniz yok siz ailenizin yanına gidin...

Çok bunaldıysanız, hazır eşinizde yokken sizde ailenizle değerlendirseydiniz bu boşluğu. Biraz değişiklik iyi gelirdi size.
Tedavinize devam edin, umutsuzluğa kapılmayın hemen.
Kolaylıklar dilerim.

çok teşekkürler. 2 gun icin 12 saatlik yolu gitmeye degmez diye dusundum

çok teşekkürler. 2 gun icin 12 saatlik yolu gitmeye degmez diye dusundum
Biraz daha kalırdınız, esiniz 2 gün idare edebilirdi sizsiz bence.
Şu anki ruh halinizi eşinizle paylaştınız mı?
Bu rahatsızlıkların gölgesinde exstra ağır yaşıyorsunuz duygularınızı. Eşinizde bilsin, ona göre yol haritanızi belirleyin. Ama kurs ama spor imkanlar dahilinde bir hobi edinebilirsiniz belki. Kafanız dağılır, ortamınız değişir biraz nefes alırsıniz.

Kpss kursuna gidiyorum aslinda. Esim yeterince farkinda degil galiba halimin. Burdan gitmem diyor

Ankara'da mısın? Forumda Ankara'lı bir sürü arkadaşımız var, tanışıp beraber etkinliklere katılsanıza... Hem öyle boşanmak falan sözü ağır kaçmamış mı? Eşinle aranda sorun yoksa niye boşanasın ki?

kaç yaşındasın?

valla sekerim suc sende yaa baska sehirdesin diye neden yanlız hissedesin ki gündüzleri cık gez degisik kahveler tat alısveris yap aksamları eisnle gez hafta sonlrarı arabaız varda yakın sehir turları yapın

hangi sehirdesin mesela
ille arkadas sart degil yoksa kendi kendinede insan psikolojisini düzeltir biraz dik dur kendine güvenin olsun öyle sımarık takıntıları hastalık etme kendine
senden kimse güclü olamaz yen herseyi cık gez dolan para harca biraz

Yabancı dizilere Baksan aslında çok iyi gelir.
Ne zaman kotu hissetsem canim sikilsa acarim bir dizi keyfime bakarim :)
Bu aksam için de bir planim var güzel bir film izleyecegim mesela .
İnan iyi geliyor.

Ben sizi hatirladim galiba, daha once de yorum yazmis miydim size ?

Tek basiniza veya kocanizla, gelmek istemiyorsa da kendisini birakarak sehir degistirmelisiniz bence, orasi sizin psikolojinizi cokertiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…