Yalnız yaşayan biri için üst düzey güvenlik önlemleri

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
158
Merhaba Hanımlar.yakında iş için farklı bir şehire taşınacağım ve malesef tek başıma kalacağım tuttuğum evde

Daha önce evde hiç tek kalmamıştım.çok tedirginim.üst katlardan tuttum evi ama artık hırsızlar oraya da çıkıyor.

Kapıya nasıl bir göbek taktırayım?
Alarm ve kamera döşetmek istiyorum
Bunları nasıl temin ederim ve en iyisi nedir?

Pencere ve kapılar için ne yapmalıyım?

Bildiğiniz tüm önlem taktik tavsiye (marka,fikir vs) ihtiyacım var

Evine daha önce hırsız girmiş biri olarak epey tedirginim...

Dört yıldır yalnız, sıradan bir apartmanın birinci katında yaşıyorum. Kapıdaki kilidi ilk taşındığımda değiştirdim başka da bişey yapmadım. Siz de kapınızı kilitler uyursunuz. Kendi kendinizi korkutmayın.

Hayırlı olsun, balkon kapıları ve pencerelere hırsız kilidi taktırabilirsiniz veya parmaklık yaptırabilirsiniz, dış kapı kilidini değiştirecekmişsiniz zaten, Çelik kapılara tuzaklı barel taktırılıyormuş, bir sorun, araştırın isterseniz, alarm ve kamera sistemi kurup hırsızlık, tehlike anında kendi merkezlerine sinyal gönderen, sinyal sonrası size veya size ulaşamadıklarında acil durum aramaları için vereceğiniz bir yakınınızın telefonunu arayan ve emniyet güçlerini evinize yönlendiren güvenlik firmaları var ama bunlar kapsamlı ve maliyetli sistemlerdir, bütçeniz elveriyorsa böyle birşey düşünebilirsiniz.
O kadar komplike olmasına gerek yok diyorsanız, reklama girer diye marka adı veremiyorum alarm sistemi ve kamera için Japon malı tercih edin diyebilirim.

Teşekkür ederim Mune abla
Aslında tam da o dediğinden istiyodum her yere alarm fln
Biraz Evhamlıyım da.işte tam fiyat bilgisine ulaşamadım

Teşekkür ederim Mune abla
Aslında tam da o dediğinden istiyodum her yere alarm fln
Biraz Evhamlıyım da.işte tam fiyat bilgisine ulaşamadım
Hayatım,
bu tip firmalar kamera ve güvenlik sistemi kurulacak evde keşif yapmadan ya da tam olarak nasıl bir sistem istediğini söylemeden fiyat veremezler, o yüzden böyle bir sistemin fiyatı nette yazmaz, eğer düşünüyorsan bu işi yıllardır yapan köklü bir firma bulman lazım ki Türkiye de bunu 20-25 yıldır yapan adı sanı bilinen birkaç firma var, onların irtibat numaralarına ulaşıp görüşürsün, aşağı yukarı bir fiyat bilgisi edinirsin, yaşayacağın şehirde şubeleri var mı öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…