• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız Kadınlar Sokağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi begila
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

begila

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlarımm

aranıza yeni katılmanın sevinci içinde sizleri selamlıyorum. Uzun zamandır takipciniz oldum fakat gördüm ki pek kitap okuma alıskanlığımız yokk yada paylaşımımız çok az. Forumlar arasında en azı kitap kurdu.

Oysa kitap okmuak kadar insanın içine huzur veren bir sey daha yok. Eger gercekten yakalarsanız tarzınızı ve evet işte bu derseniz öyle bir kapılıp gidiyorsunuz ki sanki kitabı elinizden bıraktıgınız an o sayfalardaki arkadaslarınız size küsecekmiş gibi geliyor.

Ben genelde kişisel gelisim kitapları okumaktan hoslanan biri olarak hiç roman okumamıştım taaa ki Maeve Binchy'i tanıyana kadar. Yanlız kadınlar sokağıyla başladım ve geri döneceksin, italyanca aşk başkadır ve Hayatın ta kendisi lokantası adlı kitaplarıyla devam etmekteyim. Yazarın kitapları öyle sürükleyici ki öyle etkileyici ki elinizden bir saniye bırakmak istemiyorsunuz.
Ben çok kötü çok yanlız kaldığım bir dönmde okumaya başladım yanlız kadınlar sokağını ve inanın okudukça içime huzur dolduğunu yanlızlıgımın paylasıldıgını ve bir suru arkadas edindigimi hissettim.

Şiddetle tavsiye ederim. Eger kötu bir zaman geçiriyorsanız yanlızsanız veya tatildeyseniz gercekten iyi gelecek :1yes2:

sevgiyle kalın dostlarım

begila aramıza hoşgeldin.ne güzel bir paylaşım.kitap okuyasım geldi,sağol notumu aldım,inşallah alır okurum.

merhaba hosbuldumm :)

bence en kısa zamanda alıp okumanızı tavsiye ederim. sevgiler

Tüm kitaplarını okudum, en son kitabı "Bir Dilek Tut Benim İçin" de dahil olmak üzere. Ben de çok seviyorum bu yazarı.

Tüm kitaplarını okudum, en son kitabı "Bir Dilek Tut Benim İçin" de dahil olmak üzere. Ben de çok seviyorum bu yazarı.

bende yavaş yavaş okuyorum kiii bir sonraki kitabı beklerken sıkılmayım diye.
araya baska kitaplar katıyorum

ama bu yaz tatil planımda butun kitaplarını okumak

merhaba begila,
Maeve binchy nin aşk mutfakda pişer de çok güzeldir mutlaka oku.Bu dalda yazan daniella steel de cok iyidir tavsiye dedrim

merhaba begila,
Maeve binchy nin aşk mutfakda pişer de çok güzeldir mutlaka oku.Bu dalda yazan daniella steel de cok iyidir tavsiye dedrim

merhaba arkadasımm

tavsiyen için tesekkur ederim. Mesela en begendigin kitabı hangisi ismini ögrenebilirmiyim.

şimididen tesekkur ederim:çiçek:

maeve binchy dediğiniz kitaplarını bende okudum çok güzel ve sürükleyici

daniella steel den çok kitap var bende hepsi de harika

judiht mcnaught un kitaplarıda güzeldir tavsiye ederim

maeve binchy dediğiniz kitaplarını bende okudum çok güzel ve sürükleyici

daniella steel den çok kitap var bende hepsi de harika

judiht mcnaught un kitaplarıda güzeldir tavsiye ederim

Tavsiyeniz için tesekkur ederim. Kitap isimlerini de ögrenebilirmiyim. Sizce ilk hangi kitabından başlamalıyım :uhm:

bende meave bınchy yi keyıfle okurum ...
bu zamana kadar yayımlanan bütün kitaplarını okudum..
en son kitabı "leylak zamanı "da kolay okunan keyifli bir kitaptı..

Eger kötu bir zaman geçiriyorsanız yanlızsanız veya tatildeyseniz gercekten iyi gelecek

Yazar ve kitabı hakkındaki düşüncemi bu cümlen özetliyor canım. Stres yok, gerilim yok, kaygı yok. Sadece keyifli zaman geçirmek istiyorsanız bu yazarın kitapları size iyi gelecek.

Ben de bu yazarın hayranıyım ve bütün kitaplarını okudum. Sosyal ilişkileri çok güzel analiz edip harika bir dille kaleme alıyor. Herkese tavsiye ederim.

hayat ne olursa olsun ona hala tutunabildiğinizde güzeldir dedirten kitap ''yalnız kadınlar sokağı'':1hug:

maeve binchy gerçekten süper son 3 ayda 5 kitabını okudum ama gümüş yıldönümünü pek sevmedim diğerleri süperdi aşk bir kere yi de tavsiye ederim aşk romanlarından hoşlananlara barbara cartland da güzeldir lise çağımda elimden düşürmezdim tavsiye ederim.

hayat ne olursa olsun ona hala tutunabildiğinizde güzeldir dedirten kitap ''yalnız kadınlar sokağı'':1hug:

alla alla bndemi bi gariplik var ben bu kitabı hiç svmedm hatta dayanmaıp okumayı bıraktım kafamçokkarıştı

Back