• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalniz hissediyorum

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Selamlar bir önce ki konu ya hakim olanlar bilir boşanmak istiyorum farklı bir süreç mış hakkaten etrafım çok kalabalık olmasına rağmen aşırı kimsesiz hissediyorum içimde fırtınalar kopuyor ama kimseye anlatamıyorum yorgunum bitkin sanki içimde bir şeyler ölüyor gibi altı üstü evlilik bitirme niye bu kadar büyütüyorum bilmiyorum keza malesef artık sevmiyorum da bir yanım oldukça mutlu diğer yanım sa Üzgün kızım için küçük daha baba baba diye ayrılmadığımız halde tutturuyo buraya kk kulübüne bir sürü derdimi açtım ne çok şeyi atlatmisim neler den geçmişim okuyunca anladım birden aklıma ilerde şimdi bu yazdıklarımı da okuyup vay be iyi ki almışım bu kararı diyebilecekmiyim acaba benim için de bahar gelecek mi ? Keşke biri omzuma dokunup geçicek yanındayım sen güçlüsün diyebilse. Ne kadar kimsesizim.

Böyle hissetmeniz çok normal değil mi ?
Bakın ben çocuksuz ve de çok kolay boşandım.
Ona rağmen tam olarak atlatmam 1 yılı buldu diyebilirim.
Yalnız hissetmeniz de çok normal ama yalnız değilsiniz biz varız.
Belki diyeceksiniz alt tarafı bir site ama öyle değil inanın ben de boşanma dönemlerimde buradaki insanlardan çok destek gördüm.
Bu günler geçecek inanın geçecek geçiyor (kesin bilgi🙂)
Mutlaka psikolojik destek alın kendiniz ve kızınız için.
Bu süreçte kendinize beslenmenize iyi bakın ihmal etmeyin kendinizi.
Size iyi gelen bir spor varsa onu yapın yürüyüş iyi geliyorsa onu yapın.
Saçma gelebilir ama hareket etmek kesinlikle rahatlatıyor hem de daha rahat uyumanizi sağlıyor .

Böyle hissetmeniz çok normal değil mi ?
Bakın ben çocuksuz ve de çok kolay boşandım.
Ona rağmen tam olarak atlatmam 1 yılı buldu diyebilirim.
Yalnız hissetmeniz de çok normal ama yalnız değilsiniz biz varız.
Belki diyeceksiniz alt tarafı bir site ama öyle değil inanın ben de boşanma dönemlerimde buradaki insanlardan çok destek gördüm.
Bu günler geçecek inanın geçecek geçiyor (kesin bilgi🙂)
Mutlaka psikolojik destek alın kendiniz ve kızınız için.
Bu süreçte kendinize beslenmenize iyi bakın ihmal etmeyin kendinizi.
Size iyi gelen bir spor varsa onu yapın yürüyüş iyi geliyorsa onu yapın.
Saçma gelebilir ama hareket etmek kesinlikle rahatlatıyor hem de daha rahat uyumanizi sağlıyor .
İyi ki varsınız ❤

Selamlar bir önce ki konu ya hakim olanlar bilir boşanmak istiyorum farklı bir süreç mış hakkaten etrafım çok kalabalık olmasına rağmen aşırı kimsesiz hissediyorum içimde fırtınalar kopuyor ama kimseye anlatamıyorum yorgunum bitkin sanki içimde bir şeyler ölüyor gibi altı üstü evlilik bitirme niye bu kadar büyütüyorum bilmiyorum keza malesef artık sevmiyorum da bir yanım oldukça mutlu diğer yanım sa Üzgün kızım için küçük daha baba baba diye ayrılmadığımız halde tutturuyo buraya kk kulübüne bir sürü derdimi açtım ne çok şeyi atlatmisim neler den geçmişim okuyunca anladım birden aklıma ilerde şimdi bu yazdıklarımı da okuyup vay be iyi ki almışım bu kararı diyebilecekmiyim acaba benim için de bahar gelecek mi ? Keşke biri omzuma dokunup geçicek yanındayım sen güçlüsün diyebilse. Ne kadar kimsesizim.
Sen güçlüsün

Biz kadınlar çok güçlüyüz

Güven kendine ve de kızına

Geçecek hepsi

Back