yalnız hissediyorum ne yapmalıyım

brefloe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
3
0
28
arkadaslar unıversıte 2.sınıfa gectım sevgılım var ve sevgılım yuzunden cok fazla arkadas edınemedım. edındıgım kız arkadaslarımda 2 taneydı. 3 erkek 2 kız aynı grupta takılıyorduk. dun bı olay yasadık ve kız arkadaslarım benden uzaklastılar. ben onlara deger verıyorken kendımı degersız hıssettım. seneye aynı sınıfta olucaz ve cok yalnız kalıcam dunden berı bunu dusunuyorum ve asırı stres yapıyorum. sınıftakı herkes gruplar halınde oldugu ıcın arkadas bulamam gıbı gelıyor ne yapmalıyım bı yardım lutfen

Neden bu hakki veriyosun sevgiline?
Istedgim kisiyle arkadaslik kurarim ona ne?
Gorende arkdaslarimla nikah masasina oturucam sanar.

Neden bu hakki veriyosun sevgiline?
Istedgim kisiyle arkadaslik kurarim ona ne?
Gorende arkdaslarimla nikah masasina oturucam sanar.
Ya iyiligimi dusundugu icin kotu amaci yok aslında erkeklerin yanlis gozle baktigini düşünuyor o da her erkek oyle degil tabi de. O da tabiki erkek arkadasin olabilir diyor ama olamiyor işte.

Ya iyiligimi dusundugu icin kotu amaci yok aslında erkeklerin yanlis gozle baktigini düşünuyor o da her erkek oyle degil tabi de. O da tabiki erkek arkadasin olabilir diyor ama olamiyor işte.

Ama sen diyosunki hic arkadaslarim kalmadi gelecek sene icin.
Senin her arkdasin erkekmiydide?
Kiz arkdaslarindan ne haber? Onlarla gorusmeni kisitlama sebebi ne?

Benimde vardı üniversitede böle bir kız arkadaşım. Adam hepimizde naptı etti bir kusur buldu. Sınıfta kızkıza otururken bile çekemiyordu. Sonunda kız bomboş geçirdi senelerini sadece onunla takılarak ve uzaktayken sadece onla yazışarak. Sonuç ne mi oldu? Ayrıldılar. Yani olan kıza oldu. Dostsuz arkadaşsız. Ailenize bile vermediğiniz hesapları sevgililerinize vermeyin. Sağlıklı bir şey değil birine bağımlı olmak.

cunku hep bırılerınde kusur buluyor ve hıc ayrı vakıt gecıremıyoruz ev arkadaslarımla bıle aram acılmıstı..

böyle hayatının merkezine koyarsan çocuk ağz. s.çsa vazgeçemezsin sonra
öncelikle sevgilini bu kadar merkezi konumda yapma evet ona sevildiğini hissettir belki ama bu kadar merkezi yapma yoksa ileri de çok çekersin.... (üniversite de merkezi konum yapan TÜM arkadaşlarımın sevgilileri canına okudu, istisnasız hepsi de ayrıldı)
biraz şöyle düşün sen üniversite okuyorsun kocaman kızsın kendin kim ile göürşüp görüşmeyeceğini karar verecek kapasite desin yani o kapasite de olman lazım...

öncelikle erkekler herkesde kusur bulur herkes de benim de bir sevgilim vardı, ev arkadaşlarım da dahil kusur buldu. onun olmadığı hiçbir ortam da onun sözünü dinlemedim... işim olduğun da benim yardımıma ihtiyacı olduğunu bildiğim arkadaşlarımın yanındaydım ama o yanımdayken kimse gelmezdi o yüzden ben yurda giderdim eve giderdim.(onlarda evime gelirdi). erkek arkadaşım zerre sevmez o kızlar da onu sevmezdi... şimdi ne diyorum biliyor musun? iyi ki de onu dinlememişim ayrıldık çocuk pisliğin teki çıktı. kızların hepsi de bana sonrasında diğer kızlar gibi olmadığım mantıklı hareket ettiğim için görüştük herkes ayrı şehirlerde olduğu için sadece telefondan ama olsun...

yani öncelikle erkek arkadaşın eminim senin sevmediğin kişilerle bile görüşüyordur seni kısıtlarken kendi istediği gibi hareket ediyordur.. çünkü tipik erkek bencildir... yanlız kalmak iyi birşey değildir ciddi depresyo yaşarsın... o ne isterse yaparsın sonra pişman olursun (çoğu arkadaşım ayrılmamak için ilk gecelerini yaşadı ve hepsi de anadolu da kalıyorlardı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…