• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızca Bir Kez Gerçekleşen Adet Kanaması (Yerleşme Kanaması Değil)

Leydisarlit

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
13
19
8
Merhaba kadınlar,
21 yaşındayım ve bugüne kadar adetim hep düzenliydi ve en az 6 gün kanamam olurdu. Ama bu ay, 3 gün önce, lavaboda adet olduğumu fark ettim ve çamaşırıma ped taktım. O gün bugündür, pedi taktığım günden beri, yani üç gündür, pede bir damla bile kan akmadı. Bu benim için çok şaşırtıcı bir durum, bir iki kez taharet sonrası peçetede bir iki damla kan görünce sevindim, kanama devam edecek diye düşündüm ama yok, devam etmedi. İlk kanamanın gerçekleştiği günün üstünden üç gün geçti ve hala kanamam olmadı. Üç gün önce de tuvalet esnasında klozetteki suyun kana bulanmasından anladım ve az buz bir kan değildi, epey kanama olmuştu. Halihazırda ayın 5’ine jinekoloji randevusu aldım ama böyle bir şeyi yaşayan oldu mu aranızda? Tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Stresten daha da geciktiriyorum kanamayı sanırım. Bu arada aktif bir cinsel hayatım yok, yani gebelik ihtimali yok.

Şimdiden teşekkürler

Vajinal bi kanama olduğuna emin misin belki makattan gelmiştir gelen kan.

Vajinal bi kanama olduğuna emin misin belki makattan gelmiştir gelen kan.
İlk ben de böyle olabileceğini düşündüm ve peçeteyle kontrol ettim, makatta bir kanama yoktu. Vajinamı kontrol edince kanamanın vajinal olduğunu anladım, bir iki damla kan bulaştı paçeteye. Bu arada adet beklediğim bir haftaydı, erken veya geç bir kanama değildi

O zaman bir şey söyleyemeceğim. Zaten randevu almışsın en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar.
İlk ben de böyle olabileceğini düşündüm ve peçeteyle kontrol ettim, makatta bir kanama yoktu. Vajinamı kontrol edince kanamanın vajinal olduğunu anladım, bir iki damla kan bulaştı paçeteye. Bu arada adet beklediğim bir haftaydı, erken veya geç bir kanama değildi

Back