- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Ben de bunu merak ediyorum... Ezan okununca müzik kapatmayı, oturuşu düzeltmeyi ibadet sanıyorlar. Ezan bitince normal hayatlarına sönüp ağızlarından tükürük saça saça küfür etmeye başlıyorlar...şimdi bu taşlayanlardan kaç tanesi namaza gitti merak ettim
canım benim biz bacak bacak üztüne atıyorsak düzeltiriz tv yi kısarız..konser sırasında ara vermek gerekmez,herkes namaz kılmadığı için tüm toplumu düşünün gözünüzü seveyim..ben din karşıtı olsam çocuğumu cemmat yurduna göndermezdim..yurt dışında bize aynı yapılsa ne hissedersiniz..canlı konser olduğu için diyorum..sonuçta yarım saat geç okutanda var hayati mesele değilAbla dikdatorluk değil saygi ..
Ezan namaza davettir. Konsere gelen kişi tabiki de namazını da kılan biri olabilir. Ancak konser ortamında zaten bırakıp namaz kılmaya gidemez o kalabalıkta. Konserin kesilmesi beklenmemelidir. Ha sanatçı duyar ara verebilir. Ama duymayınca da taşlamak çok yobazca.
taşlayınca cennetteki yerleri yükseldi bir kademeEzanı duyup ara vermek saygıdandır..
Adamın o yüksek desibeldeki seste ezanı duyması mümkün olamaz. dedikleri gibi organizasyondan uyarı yapılabilirdi , onlarda uyarmamış acı bir olay yaşanmış. Ki yalında bile bile devam edeceğini sanmıyorum..
Bende ezan duyunca arabamda müziğin sesini kısarım , namaz kılmam oda ayrı bir çelişki..
doğru olan ezan duyunca birini taşlayıp , namaz kılmamak mı , yoksa vakti geldiğinde namazını kılmak mı bilemedim..
canım benim biz bacak bacak üztüne atıyorsak düzeltiriz tv yi kısarız..konser sırasında ara vermek gerekmez,herkes namaz kılmadığı için tüm toplumu düşünün gözünüzü seveyim..ben din karşıtı olsam çocuğumu cemmat yurduna göndermezdim..yurt dışında bize aynı yapılsa ne hissedersiniz..canlı konser olduğu için diyorum..sonuçta yarım saat geç okutanda var hayati mesele değil
canım ya burada türkü bar var sahilde bangır bangır her gece yazın seli müzik rahatsız oluyosun ama ne yapacaksın..yoksa kısılsa tabiiki iyi neden kıslımasın..uyarılsa kısılırdı oradan biride orkestranın yanına gidip açıklardı aslında direkt olaya girmekte garip orta doğuda değilizki..ben taşlayanları müslüman olarak görmüyorum rabbim affetsin..ya ben 6 sene kedi besledim evimde bir defa itelemedimBnde din karsitisin demedim ablahepimiz namaz kilmasakta ezan okundunda inancimiz nr olursa olsun saygi duyulması gerektini düşünürum . Ki bak sende aynisini diyorsun . Saygı . Kalbinin bir yerlerinde saygi duyulmasi gerektini bildigin icin tv ses kısıp otururusnu duzeltiorsun . Bizim dedimizfe aynen senin yaptigin guzek sey tv sesini kismak gbi konsre 3 4 dk lik ara verilmesi
tatlım eşimle çeşmede cezayir aslıllı fransız rachid tahanın konserine gitmiştik,selamun aleküm diyerek açtı konseriBnde din karsitisin demedim ablahepimiz namaz kilmasakta ezan okundunda inancimiz nr olursa olsun saygi duyulması gerektini düşünürum . Ki bak sende aynisini diyorsun . Saygı . Kalbinin bir yerlerinde saygi duyulmasi gerektini bildigin icin tv ses kısıp otururusnu duzeltiorsun . Bizim dedimizfe aynen senin yaptigin guzek sey tv sesini kismak gbi konsre 3 4 dk lik ara verilmesi
o zaman yalın açısından bakarsak çok kırıcı bir durum, sen her zaman dikkat et, ama bir kere duymadın diye taşlan, taşlamak nedir ya, afganistandayız sanki.. iyiki bişey olmamış adama
Orasi oyle tabicanım ya burada türkü bar var sahilde bangır bangır her gece yazın seli müzik rahatsız oluyosun ama ne yapacaksın..yoksa kısılsa tabiiki iyi neden kıslımasın..uyarılsa kısılırdı oradan biride orkestranın yanına gidip açıklardı aslında direkt olaya girmekte garip orta doğuda değilizki..ben taşlayanları müslüman olarak görmüyorum rabbim affetsin..ya ben 6 sene kedi besledim evimde bir defa itelemedim