Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo o alaha yalakalık değilde kendini kandırmamı gösterişmi,böbürlenmemi bilemiycem,düşün hristiyanlar çan çalıyor diye seni zorlasalar saygı duruşuna:)ne hissedersinSaygı sadece İlaha değil kuluna da olmalı değil mi İslam'da? Taş atmak ne demektir?
Göstermelik olmuyor bu işler. Nasıl diyeyim böyle davranışlar bana Allah'a yalakalıkmış gibi geliyor. İçinde hissetmek gerekiyor önce, yoksa bu örnekteki gibi sahte görünüyor.
Benzer şeyler aslında.yoo o alaha yalakalık değilde kendini kandırmamı gösterişmi,böbürlenmemi bilemiycem,düşün hristiyanlar çan çalıyor diye seni zorlasalar saygı duruşuna:)ne hissedersin
ya şimdi çıktı başbakanda geç okutmuş ezanı,demekki devletin başındakiler taşlanma meselesi olarak görmüyor,inanmayan neden ara versinki,ezan saati orada işi netabiki de ezan okunurken konsere ara vericek.
duymadigi icin de taslamak nedir ya!
Hem ezana saygı duyan hem de müzik dinleyen bireyler olamaz mıyız? Bu kadar dindarsa konsere neden gitti diyen arkadaşlar, ezana saygı birazcık müslüman olan insanda bile vardır.
olurmu öyle şey,dünyanın hiç bir yerinde inançta diktatörlük yok ha orta doğuda var sanırım
Iyide, madem o konser senin ibadetine engel oluyor, gitme iste. Millet onu diyor. Yeri gelince o zihniyetteki insanlar "kadinlar erkekler ile beraber çalismassin" diyorlar, ama islerine geldikçe konserlerede giderler. Ezani dinlemek, ibadet etmek istiyorsan, git camiye, namazini kil. Hiç kimse buna karsi gelmez zaten.
O adamlarin yaptigi islam ile hiç alakasi yoktur. Sekilcilikten baska birsey degildir. Ve velev ki yalin müslüman,iyi de konsere giden herkes müslüman mi? Ben müsluman degilim mesela, ben niye konser keyfimi sirf ezandan dolayi kaçirayim?
ben yalının konserine gitmiştim, ezan okunmaya başlıyor diye konsere ezan bitene kadar ara vermişti, ve bu çok hoşuma gitmişti.
Müslüman değilseniz sizinle tartışmamız anlamsız zaten.. Size de saygı duyarım. Yalnız yanlış anlaşılmasın ben burda iki tarafı da desteklemiyorum. Sadece müslüman müzik dinlemez zihniyetine anlam veremedim.Iyide, madem o konser senin ibadetine engel oluyor, gitme iste. Millet onu diyor. Yeri gelince o zihniyetteki insanlar "kadinlar erkekler ile beraber çalismassin" diyorlar, ama islerine geldikçe konserlerede giderler. Ezani dinlemek, ibadet etmek istiyorsan, git camiye, namazini kil. Hiç kimse buna karsi gelmez zaten.
O adamlarin yaptigi islam ile hiç alakasi yoktur. Sekilcilikten baska birsey degildir. Ve velev ki yalin müslüman,iyi de konsere giden herkes müslüman mi? Ben müsluman degilim mesela, ben niye konser keyfimi sirf ezandan dolayi kaçirayim?