Yalın ezanı duymadı, sahnede taşlandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle dün Sarıyer'de sahne alan şarkıcı Yalın'ın konseri olaylı geçti. Yalın ezanı duymayıp şarkı söylemeye devam edince bazı kişiler tarafından taşlandı. Şarkıcı sahneyi terk edip deniz yoluyla Sarıyer'den ayrıldı.
Yazdır

Sarıyer Manşet'in haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 19 Mayıs Gençlik kutlamaları nedenyle şarkıcı Yalın ve Öykü Gürman Sarıyer Meydanı'nda sahne aldı. Öykü Gürman'ın ardından sahneye çıkan Yalın müzikten dolayı ezan sesini duymadı. Şarkı söylemeye devam edince bazı kişiler tarafından taşlanan Yalın sahneyi terk etti.
http://www.borsamatik.com.tr/haber-detay/yalin-ezani-duymadi-sahnede-taslandi/37336/

yalının ne suçu var ya , tamamen organizasyon hatası, yalının ezanı duymaması normal, saçmalamışlar.

O kadar dindarlarsa Yalin `in konserinde ne isleri varmis acaba ?
Hem konser bu, camiye gelmemislerki.
Ibadet camide ve evinde olur. Milletin huzurunu kacirmaktan baska birsey degil bu. Allah yardimcimiz olsun.

Yalın işitme engelli değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Cihazla duyuyor beyaz showda söylemişti diye hatırlıyorum.

Bizim millet bi acayip zaten. Sanki kendileri ezan okunur okunmaz seccadeyi kapıp namaza koşuyorlar. Ezanda şarkı söylemek günah da müminin canını yakmak günah değil mi acaba? Allah ıslah etsin pes

taşlamalari doğru değil ama ezan okunurken tabiki de saygidan dolayı durdurulmaliydi allah herkesi ıslah etsin geç olmadan
Kilise cani calnca da sessizlik saglayacak misiniz? Merak ettim fikrinizi.

Ben bu gorusu mobbing buluyorum da. Zoraki muzik sesi kapatmalar falan yapiyoruz bazen. Bacak bacak ustune atmak bile sakincali olabiliyor ya hani? Tuhaf degilmi?

hakketten ya göstermelik müslümanlar

Bırakın konseri ezan okunurken kendi kulaklığımla müzik dinlerken pis bakışların hedefi oluyorum. Yakında biri laf edecek, tartışma çıkacak ya hayırlısı.

aa gerçekten mi :O ilk kez sizden duyuyoum bunu .. Ne yani ciahaz olmayınca kesinlikle duyamıyor mu Yalın ?

yuh artık eskiden kimsenin aklına gelmezdi böyle şeyler şimdi herkes müslüman
hay allahım ya,kimisi ezanı yarım saat geç okutur,kimisi duymadı diye taşlanır,millet aya çıktı biz yaya kaldık,hani düşünen türkiye hakkını arayan türk gençliği!

taşlamalari doğru değil ama ezan okunurken tabiki de saygidan dolayı durdurulmaliydi allah herkesi ıslah etsin geç olmadan
olurmu öyle şey,dünyanın hiç bir yerinde inançta diktatörlük yok ha orta doğuda var sanırım

Saygı sadece İlaha değil kuluna da olmalı değil mi İslam'da? Taş atmak ne demektir?

Göstermelik olmuyor bu işler. Nasıl diyeyim böyle davranışlar bana Allah'a yalakalıkmış gibi geliyor. İçinde hissetmek gerekiyor önce, yoksa bu örnekteki gibi sahte görünüyor.

Noldu cennette yer mi kazandılar
Cahiller
Susmak zorunda mi ya ?
Madem bu kadar dinlerine bağlılar ne diye konser dinlemeye geliyorlar herkesin dipdibe olduğu bi yerde

aa gerçekten mi :O ilk kez sizden duyuyoum bunu .. Ne yani ciahaz olmayınca kesinlikle duyamıyor mu Yalın ?
Net bilmiyorum ben baya küçüktüm ama sanki sağ kulağında özellikle bi sorun vardı diye hatırlıyorum yanılıyor olabilirim. Belki de belli bir yüzdede engel vardır.