Yok artık kellesini de alaydınız bari taşlamak ne demek ya
Kilise cani calnca da sessizlik saglayacak misiniz? Merak ettim fikrinizi.taşlamalari doğru değil ama ezan okunurken tabiki de saygidan dolayı durdurulmaliydi allah herkesi ıslah etsin geç olmadan
Yalın işitme engelli değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Cihazla duyuyor beyaz showda söylemişti diye hatırlıyorum.
Bizim millet bi acayip zaten. Sanki kendileri ezan okunur okunmaz seccadeyi kapıp namaza koşuyorlar. Ezanda şarkı söylemek günah da müminin canını yakmak günah değil mi acaba? Allah ıslah etsin pes
aa gerçekten mi :O ilk kez sizden duyuyoum bunu .. Ne yani ciahaz olmayınca kesinlikle duyamıyor mu Yalın ?Yalın işitme engelli değil mi yanlış mı hatırlıyorum. Cihazla duyuyor beyaz showda söylemişti diye hatırlıyorum.
Bizim millet bi acayip zaten. Sanki kendileri ezan okunur okunmaz seccadeyi kapıp namaza koşuyorlar. Ezanda şarkı söylemek günah da müminin canını yakmak günah değil mi acaba? Allah ıslah etsin pes
hay allahım ya,kimisi ezanı yarım saat geç okutur,kimisi duymadı diye taşlanır,millet aya çıktı biz yaya kaldık,hani düşünen türkiye hakkını arayan türk gençliği!yuh artık eskiden kimsenin aklına gelmezdi böyle şeyler şimdi herkes müslüman
olurmu öyle şey,dünyanın hiç bir yerinde inançta diktatörlük yok ha orta doğuda var sanırımtaşlamalari doğru değil ama ezan okunurken tabiki de saygidan dolayı durdurulmaliydi allah herkesi ıslah etsin geç olmadan
Net bilmiyorum ben baya küçüktüm ama sanki sağ kulağında özellikle bi sorun vardı diye hatırlıyorum yanılıyor olabilirim. Belki de belli bir yüzdede engel vardır.aa gerçekten mi :O ilk kez sizden duyuyoum bunu .. Ne yani ciahaz olmayınca kesinlikle duyamıyor mu Yalın ?