• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalçın Akdoğan'dan Donald Trump'a: Amerika'da bir yobaz var

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Yalçın Akdoğan'dan Donald Trump'a: Amerika'da bir yobaz var
facebook-share-icon.png
Paylaş
twitter-share-icon.png
Paylaş
"Müslümanları aşağılıyor, yabancı düşmanlığı yapıyor. Bu medeniyetler çatışması tezine destek vermektir"
page_yalcin-akdogandan-donald-trumpa-amerikada-bir-yobaz-var_114927555.jpg


'Müslümanları ABD'ye almayalım' diyen Trump'a bir tepki de Anonymous'tanOscarlı yönetmen Michael Moore’dan Trump binası önünde eylem: Hepimiz MüslümanızPutin: Trump, seçimlerin mutlak favorisi, zeki ve yetenekli bir adamHükümetten Aydın Doğan'a Trump Towers çağrısıTrump: Putin'den iltifat almak her zaman için büyük onurdur
inPaylaşın
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, propagandasını İslam karşıtı bir söylemle yürüten ABD'nin başkan adaylarından Donald Trump'ı ağır bir dille eleştirdi. Akdoğan, "Bakın Amerika'da bir yobaz var 'Trump' isminde. Müslümanları aşağılıyor, yabancı düşmanlığı yapıyor. Bu medeniyetler çatışması tezine destek vermektir" dedi.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te temaslarda bulunan Akdoğan, Aleksandar Palas Otel'de düzenlenen resepsiyonda Türk öğretmenlerle bir araya geldi, daha sonra Boris Traykovski Spor Salonu'nda Makedonya'da yaşayan Türklere hitap etti.


Avrupa'da ırkçılık yapıldığını, camilerin kundaklandığını ve Türklerin evlerinin yakıldığını söyleyen Akdoğan, şöyle devam etti:

"Bakın Amerika'da bir yobaz var 'Trump' isminde. Müslümanları aşağılıyor, yabancı düşmanlığı yapıyor. Bu medeniyetler çatışması tezine destek vermektir. O 'IŞİD' denen terör örgütünün ekmeğine yağ sürmektir. Amerika'nın üzerinde yükseldiği değerlerin temeline dinamit koymaktır. İşte bütün bunlara karşı biz, hoşgörüyü yüceltmek durumundayız."
http://t24.com.tr/haber/yalcin-akdogandan-donald-trumpa-amerikada-bir-yobaz-var,321284
 
Back