Yalanmış Gerçek Sandıklarım,Sende Yalanmıydın..Tükendim Artık.. Nerdesin...

P

pessimist.kız

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pessimist.kız
"Gerçekler nerede, hüzünler çoğalmış..
Aşk için kurduğum düşlerin yerini,
Kocaman yanılgılar almış."

O kadar inanmıştım ki var olduklarına.. O kadar çok güvenmiştim ki!Yoklarmış.. Yok olmuşlar.. Kaybolmuşlar.. Yenilmişiz.. Gerçekler, gerçekliğini yitirmiş bomboş anılar olarak geçmişler tarihe. Kocaman boşluklar bırakmışlar giderken. Kocaman sızılar. Küçücük yüreğimi acılar kaplamış boydan boya!
Yanılmışım! Yanlışmışım meğer..

"Geriye dönemem, ölümden beterdir yenilgiler!
Gözyaşlarım birer birer, uykularımda toplanmış.
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin?
Tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim?"

Geriye dönemem! Geçmişe gidemem.. Yenildim ve bitti oyun.. Kapandı perde.. Hiçliklerin içinde kendine anlam vermeye çalışan küçücük bir kızım şimdilerde! Hani nerede o koca yürekli adam? Yatağımın diğer yarısındaki boşluk sabrımı sınıyor! Hiç dolmamış mıydı yoksa? Ağladım yine.. Boşluğuna yalvarırcasına ağladım gecelerce.. Ben nerdeyim!

"Günleri geçiremem, kalbimden düşer sevişmeler.
Gidişlerim birer birer, özleminde çoğalır."

Geçmiyor kahrolası günler! Günlerdir cinnetin eşiğinde sabahlıyorum! İçimden birer birer gidiyor, tenine dokunduğum zamanlar.. Ben gidiyorum ardından.. Tükendim artık diyorum!

Nerdesin kahrolası adam, nerdesin! Kokunu özlüyorum.. Uyutuyorum pişmanlıklarımı, yoksulluğumu uyutuyorum kendim uyuyamazken!

"Sevgiler nerede, gerçekler yalanmış.. "

Nerdesin kahrolası! Yalanmış gerçek sandıklarım, sen de yalan mıydın?

"Tükendim artık.. Nerdesin..!"