İnsanları kandirarak borç almis ve odemeyecegi kadar borc ve bu insanlar arkadasi tanidigi insanlar degil..sadece keyfi icin. Babam onu okutmak için kendini paraliyorNe yapmis olabilir? Merak ettim. Siz biraz kiskanc olabilir misiniz acaba? Hamilelikten dolayi?
O babanizin sorunu. Siz rahatsiz oldugunuz icin gorusmeyebilirsiniz.Onu elbette kiskanmiyorum hayati benden daha iyi olsun cok mutlu olsun
İnsanları kandirarak borç almis ve odemeyecegi kadar borc ve bu insanlar arkadasi tanidigi insanlar degil..sadece keyfi icin. Babam onu okutmak için kendini paraliyor
Ben onun hayatina mudebale etmiyorum mesele erkek arkadaş gezme tozma isi degil bunları herkes yapıyor o da ne yasicaksa yasasin bunlarka ilgilenmiyorum. Insanlarka zenginlerler kendini yaristirmak icin ailemi harciyor. Olmadigimiz biri gibi anlatıyor. Borclar aliyor yalanlar söylüyor..babam duysa kahrindan yıkılır giderbaşkasının hayatına müdahale etmeye kalkarsanız hakaret işitmeniz çok normal..
iletişim kurmayın madem bu kadar rahatsızsanız..
Babamin haberi yok duyarsa okuldan alir okuyamaz. Ben kendimi geri cektim zaten bunlara ragmen hala farklı farkli isteklerle gelmesi ve saygısızlık yapması beni zorluyor.zaten gorusmek istemiyorum görüşmuyorum annem arada kaliyo hasya kadin. ..O babanizin sorunu. Siz rahatsiz oldugunuz icin gorusmeyebilirsiniz.
Kardesiniz ilkokul cocugu degilse merak etmeyin kimse onu okuldan alamaz. Anneniz kendisi gorussun,kimse kimseyi zorla birileriyle gorusturemez. Siz evinize odaklanir gul gibi yasar gidersinizBabamin haberi yok duyarsa okuldan alir okuyamaz. Ben kendimi geri cektim zaten bunlara ragmen hala farklı farkli isteklerle gelmesi ve saygısızlık yapması beni zorluyor.zaten gorusmek istemiyorum görüşmuyorum annem arada kaliyo hasya kadin. ..
Ben de özgürüm hep öyle yaşadım kendi başıma okudum yasadim çalıştım mutlu ve guclu oldum o da olmali herkes kadin güçlü ve özgür olmalı. ama bunu yaparken moral degerlerin erdemli olmalisin.ahlaktan bahsetmiyorumHamilesiniz sizi üzmek istemem ama kıskanıyosunuz gibi geldi bana. Herkesin kendi hayatı sizi ilgilendiren,annenizin karışmasını gerektiren bi durumu yok kardesinizin dediğiniz gibi 'özgür kız'. Keşke siz de olabilseydiniz
Para hirsi yuzunden neler yapti..beni esimin aileisine karsi zor durumda bıraktı.kendine degil zarari ailesine. IstedSiZe ne ? İstediğini yapsın,görmek istemiyorsanız görmeyin işte okadar. Onun hayatıysa sizi rahatsız eden o başka konu !
Mecburen goruyorum. Siz olayi masum bi sey saniyosunuz ama degil. Isin icinde hirszlik bile var. Baska bisey soylemek istemiyorum.dar kafali biris degilim mesele ask mesk ne yaşadığı degil.SiZe ne ? İstediğini yapsın,görmek istemiyorsanız görmeyin işte okadar. Onun hayatıysa sizi rahatsız eden o başka konu !