- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
AYnisini yaparak en guzel cevabi vermeli
uzun süre tavir yapmayi düsünüyorum, hos bunlar tavirdan anlar mi bi de o var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYnisini yaparak en guzel cevabi vermeli
Anlayana kadar devam et o zaman. Zaten sevmiyorsa bitiriruzun süre tavir yapmayi düsünüyorum, hos bunlar tavirdan anlar mi bi de o var...
Anlayana kadar devam et o zaman. Zaten sevmiyorsa bitirir
Internette sosyal medyada girip cikip biseyler yapiosa ve bide yalan soyluyorsa soyledigi yalani kücük saymamalisin. Bide nikah tarihiniz varmis madem seninle evlenmeyi dusunuyor seni neden supheye dusurecek seyler yapior aklini karistiriyor.nikah tarihimiz var ama
Internette sosyal medyada girip cikip biseyler yapiosa ve bide yalan soyluyorsa soyledigi yalani kücük saymamalisin. Bide nikah tarihiniz varmis madem seninle evlenmeyi dusunuyor seni neden supheye dusurecek seyler yapior aklini karistiriyor.
Evlilige bu kadar yakin bir erkek sevdigini el ustunde tutmasi gerekirken senin icine yalanlariyla neden kuşku düsürüyor
Cocukca bulabilir, durduk yere kafana taktigini soyleyebilir hatta bazen sacmaladigini bile soyleyebilir. Gizledigi bisey var demiyorum ama varsa bunu kapatmak icin senin bazen sacmaladigini ve bos yere kafana taktigini soylicektir.duygularima tercüman oldun resmen.. ve beni ikna etmek icin caba göstermiyor, cocukca buluyor böyle davranmami..
Cocukca bulabilir, durduk yere kafana taktigini soyleyebilir hatta bazen sacmaladigini bile soyleyebilir. Gizledigi bisey var demiyorum ama varsa bunu kapatmak icin senin bazen sacmaladigini ve bos yere kafana taktigini soylicektir.
Nedense sucu karsi tarafa atmayi severler foyalari karistirdiklari ortaya cikmasin karsidaki suphelenmesin diye.
Nikah tarihi var diye birinin seni uzmesine izin veremezsinki. Evlenince daha beter olacagina simdiden tavir koyar belkide gercek yuzunu gorursun
Telefonuna rahatca bakabiliyormusun istedigin zaman ? Yada facesine flncok haklisin aynen tepkileri bu sekilde.. zeytinyagi gibi üste cikti,azarladi cikti gitti whatsapp den. kendisi bilir ben bisey demiyorum artik, ikna edilmesi gereken kisi bendim halbu ki..
Böyle bir durumla karşılaşmadım ama karşılaştığım anda ortalığı ayağa kaldırırdım sanırım.
Önemli olan yalanın ne olduğu değil.
Sevdiğim adamın bana yalan söylemiş olması.
Şimdi, sorgusuz sualsiz, her dediğine inandığım, güvendiğim adama bir daha asla güvenemezdim sanırım.
yalan bır sure sonra alıskanlık yapıyor, hatta kısıler kendı yalanlarına kendılerı ınanıyor .bunlarin hic biri degil. öyle kendi yedigi haltlari gizlemek icin söylenmis yalan cesidi