yalanlara tepki olarak?

nikah tarihimiz var ama :KK43:
Internette sosyal medyada girip cikip biseyler yapiosa ve bide yalan soyluyorsa soyledigi yalani kücük saymamalisin. Bide nikah tarihiniz varmis madem seninle evlenmeyi dusunuyor seni neden supheye dusurecek seyler yapior aklini karistiriyor.

Evlilige bu kadar yakin bir erkek sevdigini el ustunde tutmasi gerekirken senin icine yalanlariyla neden kuşku düsürüyor

Internette sosyal medyada girip cikip biseyler yapiosa ve bide yalan soyluyorsa soyledigi yalani kücük saymamalisin. Bide nikah tarihiniz varmis madem seninle evlenmeyi dusunuyor seni neden supheye dusurecek seyler yapior aklini karistiriyor.

Evlilige bu kadar yakin bir erkek sevdigini el ustunde tutmasi gerekirken senin icine yalanlariyla neden kuşku düsürüyor

duygularima tercüman oldun resmen.. ve beni ikna etmek icin caba göstermiyor, cocukca buluyor böyle davranmami..

duygularima tercüman oldun resmen.. ve beni ikna etmek icin caba göstermiyor, cocukca buluyor böyle davranmami..
Cocukca bulabilir, durduk yere kafana taktigini soyleyebilir hatta bazen sacmaladigini bile soyleyebilir. Gizledigi bisey var demiyorum ama varsa bunu kapatmak icin senin bazen sacmaladigini ve bos yere kafana taktigini soylicektir.

Nedense sucu karsi tarafa atmayi severler foyalari karistirdiklari ortaya cikmasin karsidaki suphelenmesin diye.

Nikah tarihi var diye birinin seni uzmesine izin veremezsinki. Evlenince daha beter olacagina simdiden tavir koyar belkide gercek yuzunu gorursun

Cocukca bulabilir, durduk yere kafana taktigini soyleyebilir hatta bazen sacmaladigini bile soyleyebilir. Gizledigi bisey var demiyorum ama varsa bunu kapatmak icin senin bazen sacmaladigini ve bos yere kafana taktigini soylicektir.

Nedense sucu karsi tarafa atmayi severler foyalari karistirdiklari ortaya cikmasin karsidaki suphelenmesin diye.

Nikah tarihi var diye birinin seni uzmesine izin veremezsinki. Evlenince daha beter olacagina simdiden tavir koyar belkide gercek yuzunu gorursun

cok haklisin aynen tepkileri bu sekilde.. zeytinyagi gibi üste cikti,azarladi cikti gitti whatsapp den. kendisi bilir ben bisey demiyorum artik, ikna edilmesi gereken kisi bendim halbu ki..

Maalesef benim nisanlimin cok ufak yalanlarini yakaliyordum... Milletin icinde yüzüne vuruyordum: hani öyle degilde böyleydi... Bana surda su zamanda öyle dememismiydin? Niye simdi öyle diyorsun ki? Dedim ... :63:Utancindan birakti sagolsun :KK53:

Benimki yalan söylerken esniyor.
Ciddi ciddi:)
Anında esnemeye başlıyo gözler kaçıyo hemen.
İdare edemem yalan yalandır vururum yüzüne.
Öyle hemen trip atan bi tip değilim ama surat asmadan normal söylerimki bildiğimi bilsin

Idare ede ede yalanlar oluyor kuyruklu yılan! Baştan tavrınızı ortaya koyun! yalan hiç sevmediğim bir meziyettir ,diyede konuya girin çünkü yalan yalanı doğurur ve büyür gider işin içinden çıkılmaz hal alır dahada kötüsü , artık alışkanlık olarak o kişide kalır ki buda ilişkinizi önce zedeler , sonrada çürütür onun için asla göz yummayın yalanın küçüğünede büyüğünede......

Böyle bir durumla karşılaşmadım ama karşılaştığım anda ortalığı ayağa kaldırırdım sanırım.
Önemli olan yalanın ne olduğu değil.
Sevdiğim adamın bana yalan söylemiş olması.
Şimdi, sorgusuz sualsiz, her dediğine inandığım, güvendiğim adama bir daha asla güvenemezdim sanırım.

Böyle bir durumla karşılaşmadım ama karşılaştığım anda ortalığı ayağa kaldırırdım sanırım.
Önemli olan yalanın ne olduğu değil.
Sevdiğim adamın bana yalan söylemiş olması.
Şimdi, sorgusuz sualsiz, her dediğine inandığım, güvendiğim adama bir daha asla güvenemezdim sanırım.

haklisiniz insanin karsidakine sorgusuz sualsiz güvenmesi ne güzel bi duygudur...

bunlarin hic biri degil. öyle kendi yedigi haltlari gizlemek icin söylenmis yalan cesidi
yalan bır sure sonra alıskanlık yapıyor, hatta kısıler kendı yalanlarına kendılerı ınanıyor .

benım esımınde boyle bir koru huy var bazen benım tepkı gosterecegım konularda ya yalan soyler, ya gerceklerı saklar ama ben ogrenırım bır sekılde cunku takıpteyım sureklı yoksa dusuncesız hareketlerı nedenıyle benımde basım agrıyor...

mesela bunun sımdı yapılandırmada bır kartı var bırde 1500 tl lımıtlı bır kredı kartı borcu odeyememıs banka sıkıstırıyor, bu da kredı ıcın x bankasına basvurmus ama sıcılı olumsuz oldugundan onaylanmamıs, zamanında cok yardım ettım ona gerı aldıgım da oldu alamadıgımda yaptıgım maddı yardımları su an bıle borc oduyorum ona aıt dusunun kı evlıyız artık, bana geldı su borcu kapayalım oldu bende olmaz yapılandırma yap taksıte bagla kartıda kapat oderız dedım, yoksa kart acık kalcak o kartı kullanmaya devam edecek, kredı basvurusunu msjda gordum sılmıs hemen ama telın gecmıs klasoru var orda gozukuyor sordum ınkar ettı, sonra olabılır dedı bak dedım kredı falan cekmıyorsun sonra papaz oluruz benı dınle taksıte bagla oderız dedım..

her konuda boyle ozellıkle parasal konularda..

o nedenle yalanı alıskanlık halıne getıren bu huyundan vazgecmez ama sızden korkarsa ve sız onu ara ara yoklarsanız sıze zararı dokunmaz ve tepkılerınız buyuk bır olay ıse buyuk olsun kesınlıkle kapatmayın konuyu yoksa amannn nolcak der devam ederler..

Yalandan yalana değişiklik gösterir. Mesela ben bugünlerde kilo mu aldım ya da bu elbise bana yakıştı mı diye sorduğumda yalan söyleyebilir üzülmemem için ben de fark edip tepki vermem. Ama ciddi bir meselede yalan söylediğini fark edersem onu yalan söylemeye sevk eden daha ciddi meseleler olduğunu düşünüp tedirgin olurum.

X