yalanlara tepki olarak?

O zaman birşeyleri gizliyor, hayırlı uğurlu olsun.

nasil ortaya cikartacaksam artik onu da bilmiyorum nikah da yakin, o da güzel yani anlicaginiz.. gel de iyi niyetli yaklas simdi. aciklama bekliyorum cevap : "cok büyük yanlis anlasilma var" e anlat o zaman diyorum. simdi isim var sonra belki anlatirim diyor..

Yalanın ufak tefeği olduğu kendimize söylediğimiz en büyük yalandır.yalanın büyüğü,küçüğü olmaz.yalan söyleyebilen biri yalanın boyutuna bakmaz zaten..hırsızlığın büyüğü küçüğü var mı? Milyarları yutup oğluna gemi alan hırsız da ayakkabı çalan hırsız değil mi? İkisi de bildiğin hırsız..sadece şartlar farklı

Şu sıralar bazı problemlerimiz var işimizle ilgili.
Her ikimiz de ailelere herşey süper diye yalan söylüyoruz mesela.

Yalanın ufak tefeği olduğu kendimize söylediğimiz en büyük yalandır.yalanın büyüğü,küçüğü olmaz.yalan söyleyebilen biri yalanın boyutuna bakmaz zaten..hırsızlığın büyüğü küçüğü var mı? Milyarları yutup oğluna gemi alan hırsız da ayakkabı çalan hırsız değil mi? İkisi de bildiğin hırsız..sadece şartlar farklı

hersey kücük bi adimla baslar zaten, cidden de öyle "ufak" yalan söyleyen büyük yalan neden söyleyemesin ki.... dediginiz gibi yalan yalandir.

Yalan alışkanlktır devamı gelir nişanlıysan evlenme. Ilerde evlennce daha zor olur.

mecbur kalınca konuşuyoruz,bizim şirkette uyuya kaldım dıye durustçe söyleyenın maaşından kesılır,hastaydım,yada çocuğu hanımı doktora götürdüm dıyenın kesılmez,yalan var,yalann var,yalnız uzun süre bırlıkte olduğum bırının bir yalanı benı şok etti,saf saf iyi ama böle demiştin deyınce,başladı özür dilemeye ve ılk yalanım demişti,sonra aslında hepp yalan olduğunu anladım

mecbur kalınca konuşuyoruz,bizim şirkette uyuya kaldım dıye durustçe söyleyenın maaşından kesılır,hastaydım,yada çocuğu hanımı doktora götürdüm dıyenın kesılmez,yalan var,yalann var,yalnız uzun süre bırlıkte olduğum bırının bir yalanı benı şok etti,saf saf iyi ama böle demiştin deyınce,başladı özür dilemeye ve ılk yalanım demişti,sonra aslında hepp yalan olduğunu anladım

eger uyuya kalindiysa da dürüst olunmali, zaten o gidilmeyen saat ücretinin kesilmesi hak olan degil mi?

görmezden gelinmez..çok sert bir şekilde uyarılmalı...

çok şükür eşimde bende yalandan nefret ederiz...

ya orda para değilde,aslında patrondan fırça yenılıyor dıye yapıyor arkadaşlar,ben anlıyorum,uyuya kaldım deyınce çok ağır konuşuluyor,bende geçen klma çarpmış,doğruyu söledım,bir ton lad yedım:)ama işim var desem kızmayacaktı,:)

ya orda para değilde,aslında patrondan fırça yenılıyor dıye yapıyor arkadaşlar,ben anlıyorum,uyuya kaldım deyınce çok ağır konuşuluyor,bende geçen klma çarpmış,doğruyu söledım,bir ton lad yedım:)ama işim var desem kızmayacaktı,:)

=) bazen insanlarin tepkisi yalan söyletiyor diyorsunuz..

X