yahu sinirimden catliycam burda.
kimse de demiyor ki bak guzel kardesim, sen 2 kisiyle mi yatti 8 kisiyle mi diye tasalanacagina otur da su adamin profilini bi daha degerlendir.
bu adam 23 yasinda koca bir adamken 15 yasinda bir COCUKLA ustune basiyorum COCUKLA cinsel iliskiye girmis.
buraya onu tanimlayacak cok sey yazarim da kurallara aykiri olur ama tipta bunun adina pedofili diyorlar, haberin olsun. sikayet etsen 10 sene hapis yatar.
sen de soyle guzeldi boyle romantikti diye sacmaliyorsun, ne romantizmi o yastaki cocukla. adam bildigin senden faydalanmis.
ikinci endiselenmen gereken konu ise (ki birincisi varken ortada bunun lafi olmaz da..) 4 sene sonra bi mektup yazdin diye adini dovme yaptirip geliyor. bu saplantinin, takintinin asiri uclardaki karakterlerin habercisidir. duygularini boyle uclarda yasayan adamlar sonra 3. sayfa haberi oluyorlar. KAC kizim, arkana bakmadan kac o adamdan, bu isin sonunda sadece bunalim ve trajedi var.
Şuanki aklımla yapmayacağım şeyler. Ve senelerce de yapmadığım şeyler çünkü akli gelişimim tamamlandı ve o bunu hala kabul etmiyor o hissin cocukca birsey olmadiğini sanıyor... Daha cok kalıp sahiplenmesi gerekirken hemde o dönem. Allaha sükür yolumdan şaşmadım ama çok daha dağılabilirdim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şu sitede okuduğum en saçma şeyof erkek arkadaşın namusunu kirletmiş sen yokken kişniş gibi yaşayacakı halbuki hergün seni düşünecekti çok ayıp olmuş valla terk et gitsin hey Allah'ım ya..
Ben temiz bir sevgi göremedim bu konuda.
Tamam bu guzel. Ama su an anlamsiz hareket ediyosun. Adam seni oldugun gibi kabul etmis, sen de ya onu oylece kabul edeceksin ya ayrilacakalsin. Sacma sapan aglamalar zirlamalar darlamalar olmayacak. Cocuk degilsin artik
Benim yaptığım ondan önce, onun yaptiği beni tanıdıktan sonra belki bende aklımla kalbimle bi şekilde başka birini düşünseydim sen yaptın oda yaptı şartlar eşit diye düşünebilirdim ama bu kadar sevmemi haketmiş oluyormu sizce?
Senin yalanini hazedememis de ondan sekiz kisiyle birlikte olmus da senden oyle intikam almismis.. mis mis da mis mis yani.
Sen de bunlari yedin mi merak ediyorum?
Adam bir mail iki fotoyla dovme yaptirmis gelmis ya
Korkulur boylesinden, ne sevmesi..
Tam kendine duzen kurup, unutmak uzereyken yine basa sarmissin.
Bence bu iliskiden bi nane olmaz.
Iyi de adama adim atan sensin. Seni sevse o ilk adimi atardi zaten. Onun umrunda olmadigin acik. Sonra kendini hatirlatinca hatirlamis ilgisini cekmissin. Sana bayilsa zamaninda gelirdi. Ne kadar anlamsiz bi beklentin var farkinda misin
Sanırım bende saplantılıyım... Yazdıklarınız bana iyi geldi en azından gerçekler sürekli önüne vuruldukça düşünebiliyorum
Kimsenin hayatini yargilamak haddim degil ama 15 yasindaki cocukla yatmak yasal bir suctur. Benim 23 yasindaki arkadaslarim 15lik kizlarla beraber olsa onlara sapik gozuyle bakarim.
Ayrildiktan sonra neden bi daha cinsel hayatinizin olmayacagini dusundunuz ki? Sacma
Belki saçma, ama benim hayatımdan 5 sene aldı. Bu yüzden hayatımın en önemli olayı lütfen saygı duyun. Bu yazının devamında sanırım benim kişniş gibi beklememın zaten olmasi gereken olduğunu yazacaksınız havası sezdim..
Burdan bakinca ilerleyememis gibi gorunuyorsun ne yalan soyleyeyim.Yemediğim için kabullenemiyorum ya...
dusun, lutfen cok iyi dusun..inan bana cok uzgunum senin icin, sen cocuktun, bir cocugun yasamamasi gereken seyler yasamissin ve kim ne derse desin sorumlusu sen degilsin. bu sende kimbilir ne yaralar birakti. ve o yaralar seni seneler sonra yine o hastalikli adamin eline itti. o yasta yaptigin hatalardan sorumlu degilsin ama artik buyumen lazim. hayatinin bundan sonrasi saglikli ve huzurlu olsun. keske sana yol gosteren guven veren birileri olsa yaninda.
yoo senin beklemen de ayrı bi saçmalık bence, ay hep duyarım zaten nedense ilk ilişkiye girdiklerine takılır kalırlar sırf bekaretimi verdim psikolojisi başka hiçbir şey değil, yok gözümü onunla açtım da bik bik bik tamam iyi kötü ne yaşadıysan tecrübe olmuş neden saplanıp kalıyorsun kim bilir önüne daha neleri çıkacak yok ille de o valla trajik, sevmek sevişmek en insani içgüdüdür, çok sadıksan evleneceğin adama sadık olur beklersin kendini ona saklayıp onu tanıyana o gün gelene kadar, iş işten geçtikten kadın olduktan sonra kar etmez, sadakat bu değil. ha bir kere olmuş ha 2 kere olmuş kimle olmuşsa olmuş, olan bir kez oldu mu bu gibi durumların hiiiiç bir önemi kalmıyor.
Yaşamaman gereken ÇOCUK yaşta bir takım şeyler yaşamışsın.Sonrasında bir bahaneyle bitmiş.Biriyle görüşmüşsün,sırf seni tehdit etti diye ters ilişki yaşamışsın.Bunlar senin yaşının toyluğundanileri gelen şeyler.Ne demek tehdit etti diye boyun eğmek.Sonrasında sevgilinle birşleşmişsin yeniden.Senle ayrıldıktan sonra kimlerle ne yaşadığının hesabını vermek zorunda değil,sen de bilmek zorunda değilsin.Yaşın hala çok küçük.Bu tür şeylere takılman biraz yaşından kaynaklanıyor.Bak canım huyu suyu iyiyse,çalışkansa,kafana yatıyorsa görüşürsün.Ama onla yatmış,bunla kalkmış geçmiş bitmiş.Bu güzel yaşını kendi ayakların üzerinde durarak,sevgili için heba etmeyerek geçir.öncelikle Allah herkesin derdine yardımcı olsun uzun biraz en kestirme haliyle anlatıcam;
Bundan 5 sene önce(15 yaşımda) hayatımın aşkıyla tesadüfler üzerine tanıştım.Sahil kesiminde çok rahat bir yerde yaşıyorum.Kendisinin yaşça da benden büyük olması çok cazip geliyordu o zamanlar(23 yaşındaydı). Birlikte olduk,yanımda kalmaya söz verdi..arkadaşlarımla dahi görüşmeksizin her dediğini yaptım, gittikçe uzaklaştı önce şehir değiştirdi.1 senenin sonunda ise beni bıraktı sebebi ona söylediğim bir yalanı itiraf etmem..(ondan birkaç ay önce oturduğum semtte internet üzerinden konuştuğum biri vardı benden 2 3 yaş büyüktü ve sevdiğini biliyordum bir süre çıktık bu süre sonunda ayrılmaya kalktım tehditler etti kız arkadaşlarını üzerime saldı sıkıştırdılar mecburen devam ettim benim olcaksın diyip duruyordu kabul etmedim zorlamalar üzerine ters ilişki yaşadık bir kez).
Hiç bir zaman onu unutamadım. Ben büyürken benimle büyüyen bi aşktı. Her gün deli gibi kontrol ediyordum hayatına bir o giriyordu bir başkası ve benim okulumdan dolayı kafamı dağıtma gibi bi lüksüm olmadığı için toparlanamadım. Tek yapabildiğim sabahlara kadar ağlamaktı..Çevremde çok gösterişli biriyim kimseye yüz vermedim ondan başkası yasak geliyordu. Artık dayanamadım bu sene doğumgününde 3 4 sayfalık bir yazı attım. Niye yaptım bilmiyorum sanırım bir bu doğum gününü yalnız geçirdiği için.Kız arkadaşından ayrılmıştı bütün güzel anılarımızı ona duyguğum aşkı yazdım resimlerimiz videolarımız bana aldığı herşeyin fotoğrafını çekip attım. ben ona bana gel demedim yazdıklarımda, sadece bilsin istedim bir daha olmayacağımızı biliyordum zaten o kadar çok insan girmişti ki hayatına olsunda istemedim.Ben sadece içimdeki aşka yaşadığım ilklere saygı duyarak bekledim
yazıyı okumuş hemen numaramı istedi, aradı ağlayarak konuşt. Hala onu sevdiğimi bilmiyormuş. Bende seni hiç silmedim sana dair ne varsa saklıyorum diye herşeyi çıkardı gösterdi. Bir tarafım yinede kabul edemiyordu çünkü ben 4 sene boyunca ne biriyle çıktım ne konuştum ne de birşeyler yaşadım. Sadece içimden atacağım günü bekledim sevgime saygı duydum ve hep temiz duygularla sevdim
Bana geldiğinde adımı dövme yaptırmış, bundan sonra seni asla bırakmam geçmişe dönsem bir adım bile uzaklaşmazdım benimde gençlik dönemlerimdi dedi. ilişkimize sanki kaldığımız yerden devam ediyorduk öyle sıcak samimiydiki sanki hiç ayrılmamıştık uzak bir yerdeydi ve geri gelmişti... Geçmişi açmama kararımıza rağmen bana senden sonra kimseyle bişey yaşamadım bi erkek için zor ama imkansız dedi.o an inanmak istedim,bir çok ilişkisini bilmeme rağmen.. Birgün 2 kişiyle yattığını söyledi üzerine geldiğimde. Yalan söylediği için bıraktım 2 ay boyunca alkolik oldu yalvardı ailesini araya kattı kaybetmekten korktum sende o heyecanı tekrar görünce, bendede tüm duygular canlandı dedi. Affettim ve bende yaptım senden sonra dedim bu kadar temiz sevgimi haketmiyordu artık onunda kaybetme korkusu olsun istedim.Evet doğru değildi belki oda çok ağladı canım yanıyo diye, nasıl yapabildin diyip durdu. Ama devam etti benimle.Ne olursa olsun yanındayım seviyorum başkada diyeceğim hiç bişey yok dedi.tabi bir güvensizlik oluştu
ondan maddi hiç bir beklentim yoktu ne zengin nede çok yakışıklı o sadece benim dünyam için tekti. Bugün konu açıldı 2 kişiyle kaldığınada inanmıyorum diye üzerine gittim, haketmiyorum seni diyip başladı içmeye sonra ben 8 kişiyle yattım bugüne kadar sırf canın yanmasın diye söylemedim üzülceğini bildiğimden sakladım dedi. Madem bu kadar kararlısın bil bunuda vicdanımı rahatlat dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sevgisinden zerre şüphem yok hayatında olduğum sürece bi yanlışı hatasıda hiç olmadı beyaz eşyalarımızı bakıyorduk.. yaklaşık 5 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. ağlama ben göz yaşlarına değicek bi adam değilim dedi. Başka hatalarıda kötü alışkanlıklarıda vardı o dönem, ben kendimde değildim bunları yaparken dedi.bu kadar kişiyi hazmedemiyorum benden önce yaşasa neysede beni tanıyıp, ben ona bi kızın sahip olabilceği en değerli şeyi ona vermişken hemde nasıl kendini bedenini ucuzlattı kızlar aklım kalbim gözlerim darmadağınım şunuda bil senden önce hiç bir kızla bişey yaşamamıştım 5 sene önce sana geldiğimde öncem yoktu benim için ilk sendin senin yalanını kabul edemedim bende her kızda intikamını aldım dedi.bundan sonra gitmek istersen saygı duyarım ama kalırsan sonuna kadar yanındayım dedi bende ondan sonra hiç bir şey yaşamadığımı itiraf ettim. eğer ben herşeyi yaşayıp gelmeseydim ilerde belkide sana hata yapardım keşke olmasaydı ama keşke sende 5 sene önce ben sana yalansız geldiğimde söyleseydin dedi. Uzun kısa bütün ilişkilerini biliyordum ama bunları,bu kadar çok cinsellik yaşamış olmasını kabul edemiyorum... Başından söylese başlamadan yoluma devam ederdim zaten alışmıştım yokluğuna.Evet yalanlar var ama kocamanda bir sevgi var ne yapmalıyım bitmelimi suçluyum bende oda nasıl davranmalıyım düşünemez hale geldim akıl verin nolur psikolojim hiç iyi değil senelerin birikimi var üzerimde...Ve kendimi aldatılmış gibi hissediyorum
(aynen arkadaşımın ağzından interneti olmadiğindan üyeliği yok)
Keşke.. Senelerce her günüm aynı geçti benim okuldan gelip once onun profiline bakıyordum sonra saatlerce ağlıyordum gece ayrı sabah ayrı giderken gidişini geldiğinde yaşadıklarını kabul edemedim ve o kadar tükendim ki yeni biri için ne enerjim var nede sabrım..hep diyorum Allaha sükür kendimi bozmadım o can acısıyla o ortaya bırakılmışlıkla cok daha farklı biri olabilirdim o kadar güçlü olmaya çalıştım ki bir odada 4 sene aşk yaşadım aileme bile belli etmeden bi siz anladınız beni...
Ondan yana olarak mı söylüyorsunuz bunu yoksa benden yanada mı öyle düşünüyorsunuz?