Yalanla aşk arasında bir hikaye

Sanırım bende saplantılıyım... Yazdıklarınız bana iyi geldi en azından gerçekler sürekli önüne vuruldukça düşünebiliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam bu guzel. Ama su an anlamsiz hareket ediyosun. Adam seni oldugun gibi kabul etmis, sen de ya onu oylece kabul edeceksin ya ayrilacakalsin. Sacma sapan aglamalar zirlamalar darlamalar olmayacak. Cocuk degilsin artik

şu sitede okuduğum en saçma şey of erkek arkadaşın namusunu kirletmiş sen yokken kişniş gibi yaşayacakı halbuki hergün seni düşünecekti çok ayıp olmuş valla terk et gitsin hey Allah'ım ya..

Belki saçma, ama benim hayatımdan 5 sene aldı. Bu yüzden hayatımın en önemli olayı lütfen saygı duyun. Bu yazının devamında sanırım benim kişniş gibi beklememın zaten olmasi gereken olduğunu yazacaksınız havası sezdim..

Senin yalanini hazedememis de ondan sekiz kisiyle birlikte olmus da senden oyle intikam almismis.. mis mis da mis mis yani.
Sen de bunlari yedin mi merak ediyorum?
Adam bir mail iki fotoyla dovme yaptirmis gelmis ya
Korkulur boylesinden, ne sevmesi..
Tam kendine duzen kurup, unutmak uzereyken yine basa sarmissin.
Bence bu iliskiden bi nane olmaz.

Tamam bu guzel. Ama su an anlamsiz hareket ediyosun. Adam seni oldugun gibi kabul etmis, sen de ya onu oylece kabul edeceksin ya ayrilacakalsin. Sacma sapan aglamalar zirlamalar darlamalar olmayacak. Cocuk degilsin artik

Benim yaptığım ondan önce, onun yaptiği beni tanıdıktan sonra belki bende aklımla kalbimle bi şekilde başka birini düşünseydim sen yaptın oda yaptı şartlar eşit diye düşünebilirdim ama bu kadar sevmemi haketmiş oluyormu sizce?

Iyi de adama adim atan sensin. Seni sevse o ilk adimi atardi zaten. Onun umrunda olmadigin acik. Sonra kendini hatirlatinca hatirlamis ilgisini cekmissin. Sana bayilsa zamaninda gelirdi. Ne kadar anlamsiz bi beklentin var farkinda misin

Yemediğim için kabullenemiyorum ya... Sadece mantıklı gelen ben herşeyi yaşayıp geldim en azından hiç bişeyde hevesim yok demesi oldu. Bu sevdiği anlamına gelmez belkide. Belkide ben kendimi kadırıp inanmak istediğime inandım yine. Tekrar hayatıma almasaydım en azından alışmıştım olmayışına şimdi böyle varlığına alışınca başa sardım, tek bi adım bile ilerleyememiş gibiyim senelerce..

Iyi de adama adim atan sensin. Seni sevse o ilk adimi atardi zaten. Onun umrunda olmadigin acik. Sonra kendini hatirlatinca hatirlamis ilgisini cekmissin. Sana bayilsa zamaninda gelirdi. Ne kadar anlamsiz bi beklentin var farkinda misin

Evet oda doğru. Sevmediği açık ve net öyleyse...

Kimsenin hayatini yargilamak haddim degil ama 15 yasindaki cocukla yatmak yasal bir suctur. Benim 23 yasindaki arkadaslarim 15lik kizlarla beraber olsa onlara sapik gozuyle bakarim.

Ayrildiktan sonra neden bi daha cinsel hayatinizin olmayacagini dusundunuz ki? Sacma

dusun, lutfen cok iyi dusun..inan bana cok uzgunum senin icin, sen cocuktun, bir cocugun yasamamasi gereken seyler yasamissin ve kim ne derse desin sorumlusu sen degilsin. bu sende kimbilir ne yaralar birakti. ve o yaralar seni seneler sonra yine o hastalikli adamin eline itti. o yasta yaptigin hatalardan sorumlu degilsin ama artik buyumen lazim. hayatinin bundan sonrasi saglikli ve huzurlu olsun. keske sana yol gosteren guven veren birileri olsa yaninda.

Sadece bu değil ben hayatıma birinide sokmak istemedim tamamen aklımdan çıkana kadar da kimseyi düşünmedim sanırım çok saplantılı sevdim

yoo senin beklemen de ayrı bi saçmalık bence, ay hep duyarım zaten nedense ilk ilişkiye girdiklerine takılır kalırlar sırf bekaretimi verdim psikolojisi başka hiçbir şey değil, yok gözümü onunla açtım da bik bik bik tamam iyi kötü ne yaşadıysan tecrübe olmuş neden saplanıp kalıyorsun kim bilir önüne daha neleri çıkacak yok ille de o valla trajik, sevmek sevişmek en insani içgüdüdür, çok sadıksan evleneceğin adama sadık olur beklersin kendini ona saklayıp onu tanıyana o gün gelene kadar, iş işten geçtikten kadın olduktan sonra kar etmez, sadakat bu değil. ha bir kere olmuş ha 2 kere olmuş kimle olmuşsa olmuş, olan bir kez oldu mu bu gibi durumların hiiiiç bir önemi kalmıyor.

Yemediğim için kabullenemiyorum ya...
Burdan bakinca ilerleyememis gibi gorunuyorsun ne yalan soyleyeyim.
Ama gercekci yaklasmaya calisman da guzel
Aslina bakarsan isin kolay, uzerinde dusunecegin pek de saglikli bir iliski olmadigi icin karar vermekte zorlanacagini zannetmiyorum.

Keşke.. Senelerce her günüm aynı geçti benim okuldan gelip once onun profiline bakıyordum sonra saatlerce ağlıyordum gece ayrı sabah ayrı giderken gidişini geldiğinde yaşadıklarını kabul edemedim ve o kadar tükendim ki yeni biri için ne enerjim var nede sabrım..hep diyorum Allaha sükür kendimi bozmadım o can acısıyla o ortaya bırakılmışlıkla cok daha farklı biri olabilirdim o kadar güçlü olmaya çalıştım ki bir odada 4 sene aşk yaşadım aileme bile belli etmeden bi siz anladınız beni...

Sevdiğim için hayatıma kimseyi sokmadım, kimseyi sokmadiğim için de yaşamadım bilmiyorum belkide dediğiniz gibi çıkacak ama diğerlerinden o kadar soyutladım ki belkide çıkanları çok daha iyilerinide göremeyeceğim bu yüzden.. Bende çok istiyorum mutlu olayım en güzel hisleri onunla yaşayım ama icraata gelince yapamıyorum bunu...

Yaşamaman gereken ÇOCUK yaşta bir takım şeyler yaşamışsın.Sonrasında bir bahaneyle bitmiş.Biriyle görüşmüşsün,sırf seni tehdit etti diye ters ilişki yaşamışsın.Bunlar senin yaşının toyluğundanileri gelen şeyler.Ne demek tehdit etti diye boyun eğmek.Sonrasında sevgilinle birşleşmişsin yeniden.Senle ayrıldıktan sonra kimlerle ne yaşadığının hesabını vermek zorunda değil,sen de bilmek zorunda değilsin.Yaşın hala çok küçük.Bu tür şeylere takılman biraz yaşından kaynaklanıyor.Bak canım huyu suyu iyiyse,çalışkansa,kafana yatıyorsa görüşürsün.Ama onla yatmış,bunla kalkmış geçmiş bitmiş.Bu güzel yaşını kendi ayakların üzerinde durarak,sevgili için heba etmeyerek geçir.

cok yogun duygular yasadigindan, o olmazsa nefes alamayacakmis gibi oldugundan filan eminim. cok boslukta kalmissin, belki sucluluk hissetmissin, belki tutunacak baska bir sey bulamamissin hayatinda.
anlaman gereken sey su ki; bu duygularinin o hasta adami sevmekle falan ilgisi yok, tamamen icine dustugun bosluktan, aldigin yaralari saramamaktan kaynakli. kaldi ki o adamin sana karsi olan hislerinin de sevgiyle alakasi yok. duygularin cok guclu tamam ama eger mantigini devreye sokamazsan bu duygular hayatini mahveder. belki inanmayacaksin ama yalniz degilsin, bir cok insan boyle ask acisi cekiyor, kafasini kullanmayanlar da hayatini berbat ediyor.

butun bu heyecan icini yakan ates filan beraber olup hayatin gercekleri yuzunuze vurmaya basladiginda cok cabuk bitecek birkac sene surer en en fazla. cok buyuk trajediler var sonrasinda. en buyuk derdin buraya kadarki olsun, bundan sonrasinda kendine tutunacak baska birsey bul, hayatta bir hedefin olsun. egitim al, meslek sahibi ol, insanlari tani kendine saygin olsun. bunlari yaptiktan sonra nasil bir ucurumun kiyisindan donmusum diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…