Yalanla aşk arasında bir hikaye

O zaman icin kadin 15 simdi ise 20 sine yeni girmis biri.. Karsimdaki adam ise 27 yasinda ben birsey yasamamis olsun demiyorum ki beni tanidiktan sonra yasamasi kaldiramadigim
Herseyi cok guzel yasadik cunku bilmiyorum ama genel oleak kendimi anlatamadigimi dusunuyorum ben yasadiklarimizin bilincinde olmasam bu kadar onemsemesem 4 yil icinde en azindan biriyle yada birileriyle konusurdum ederdim hayat devam ediyo derdim ben hep bekledim onuda degil ustelik sevgim iyice bitenw kadar kimseyi hayatima sokamazdim bu saatten sonrada bitmez biliyorum cikmazdayim ve hic iyi degilim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatina girdigi kizlarla tabiki biseyler yasadigini az cok biliyordum ama diyorum ya hastalik derecesinde takip ettim hepsini 3 uzun iliskisi oldu ikisi cok inancliydi bende de cocukluk belkide bilmiyorum yasamamislardir dedim digerleride gunluk internetten ordan burdan ciddiye alinmicak seyledi hani ne bileyim bir iki degil bu ve suan herseyi ince ayrintisina kadar biliyorum belkide bu kaldiramadigim agir geliyo bu kadar insan. hani tek gecelik iliskilerini biliyordum gittigi yerlerden anliyodum evet 2ydı bıldığım halde bana gelip gözlerimin içine baka baka yapmadım erkek için zor ama imkansız değil demesi kafamı bulandırdı demek ben yanılmışım dedim geçtim. zamanla daha çok kafamı kurcaladı altından başka şeyler çıkıcağına daha çok inandıkça üstüne gittim ve herşeyi öğrendim...

Bu özet hali birde ben nasıl yorgunum bir bilseniz.. Bunca zaman sonra ne gerek vardı bunlara bana benim kadar temiz heyecanlı duygularla geldiğinde acıklasaydı varlığına tekrar alışmadan belki onsuz devam edebilirdim şimdi çok zor geliyo. Seni haketmiyo diyip duruyorum kendı kendıme o kadar güzel yaşandıki herşey hiç bi farkı yokmuş ki gözünde bunları yapabilmiş diyorum diğer kızlardan ne farkın kaldı diyorum...

ilk paragrafı okudum , gerisini midem kaldırmadı. yorum yapamıycam. yalnız sen sen ol evlenmeden bir erkekle özel şeyler yaşama. sonra böyle çok acı çekersin. daha çok konu açarsın.

Yo yaşıcak olsam 4 senedir kinle hırsla her neyse adı başka sebeplerle yaşardım beklemezdim kendimi bilmyen biri değilim o dönem yaşım düşüncelerim oturmuş değildiki ben çok daha fazla dağılabilirdim ondan sonra. Allaha sükür yolumdan sasmadım gercek mutluluğu o kişide bulmuştum.. İsterdimki benim onu hakettiğim kadar oda beni sevgimi haketsin..

15 yaşında gençliğe yeni adım atmış bir çocuk !!!!!!!!!
karşısında 23 yaşında genç bir adam
ben bunun adını sübyancılık koyuyorum !
ve malesef cinsellik ters ilişki vs bunlar beni çok üzdü
çok çok erken yaşanmış senin için

günümüze bakıncada 19 20 sinde genç bir kadın
ve 27 28 yaşında olgun bir adam
buldum çıtır kızı mantığında sana yeniden geri dönmüş
artık yasal kaygılar da taşımıyor
senden öncesi de sonrası da sayfalarca hikaye bu adamın
senin se tek derdin nasıl yapar ben nasıl sindiririm olmuş

şimdi eminim hayat sana toz pembe geliyor
seviyor sevildiğini düşünüyor ve aşkını yaşıyorsun

ama içimden bir ses diyorki birgün hayatının en büyük pişmanlığı bu adam olucak
umarım yanılırım
ancak görsel deneyimlerim bana şunu söylüyor
15 yaşında ergenliğe yeni adım atmış bir çocukla cinsel ilişki yaşayıp
sonrada çekip giden bir adamın ahlak kavramı yoktur
ve ben bu dünyada en çok insalığını ahlaksızlığına kurban eden bu tip insanlardan çekinirim

seni yadırgamak istemiyorum

ben de bir kız çocuk annesiyim
ama senin hikayeni okuduğumda
tedirginliklerim bir kat daha arttı
umarım en yakın zamanda kendine çeki düzen verirsin

Ben çeki düZen vermesem 4 sene boyuncada onunla bununla hayatıma devam ederdim, yapmadım. Benim hayatım zaten mahvoldu başka türlü mutlu olmayı bile unuttum tam onunla tekrar başlayınca bu sefer olucak dedim yine olmadi bir sürü yalan dolan bir sürü hikaye ve birkez daha bütün umutlarım hayallerim yıkıldı

güzelim bak sen beniğ yanlış anladın
çeki düzen vermen gereken şey bu adamla bir daha görüşmemek
ben dışardan bakan biri olarak inan bana çok net görüyorum
böyle bir insanla böyle bir ilişki ile bir gelecek olmaz
rahatlığını yadırgamıyorum
biliyorum ki özellikle sahil kesimi yaşantılarında bunlar çokkk normalleştirilmiş
ben sana neden cinsellik yaşadın da deme hakkına sahip değilim
ama üzüldüm 15 yaşında bunlar çok erken olmuş
hele hele senin bide çok yanlış bir kişi ile olmuş
8 yaş fark normalde çok yüksek görünmeyebilir ama iki olgun insan için yüksek değil
taraflardan biri çocuk ise
ki bence 15 yaş çocuk yaşıdır
buda bu adamı sübyancı yapıyor
evet şimdi daha makul yaşlardasınız
ancak yinede
adamın karakteri zaten seneler önce ortaya çıkmış
yine aynı hatayı yapma
bu bakımdan toparlan diyorum

Anlıyorum ama ben hep araya yalan kattiğim için böyle sandım ondan sahiplenmiyo dedim hep bekledim o an ona yalnız kalmak istediğimi söyledim net birşey demedim sadece şunu biliyorum şuanki acıdan varlığı ve yokluğu bir bitsin dersem pişman olabilceğimi düşünüyorum birkaç gün sonra.. Facebook aramalarına bile bakmiştim senelerdir hep adımı aratmış ben yokkende hep takıp etmeye calısmıs.. Oda diyorki ben böyle ilişkiler istesem böyle devam ederdim hala sana laf anlatmaya çalışıyorum yalvarıp yakarmıcam çünkü içim rahat ne varsa anlattım artık evli adamların bile yapamadiğini yaptım koluma adını kazıdım diyor.. Ben ona tekrar bende yaptım dediğimde bırakıp gitmemesi de sevgiden olamazmı? Babasız yetişen biri evde 2 kadınla yetişmenin ne zor olduğunu bildiğim için ben hep dışarıya yöneldim diyor karakterin olgunlaşmamış senin dedim sadece öyle de olduğunu düşünüyorum ve bende farkındayım konuşmaları 27 yaşındaki bir adam davranışı olmadiğinin farkındayım böyle her yönüyle anlatmanız bana çok iyi geliyor teşekkürler...

iki insan bir araya geldiyse neden birbirine yatıp kalktıklarını anlatır ki
15 yaşında sevmediğiniz biriyle ters ilişki yaşamanız da çok garip
bence bu iliskiden bi yol olmaz böyle seyleri birbirinize anlatmamalıydnz
asker arkadası gbi olmussunuz

Zorlanmışsın vs ama ne hikmet adam ters ilişkiye girmiş çok ilginç.

İkinizde rahat insanlarsınuz belli olgunluktasınız herşeyi geride bırakıp sağlam adımlar atabilirsiniz ama hep geçmişe odaklısınız.

Öyle belkide.en sonunda kendi yalanlarımızın içinde boğulduk ve olan yine bana oldu

siz ayrıyken yaşadıklarından sorumlu tutmamalısın.
o da seni tutmamalı tabiki.
ama ilişkinizden hoşlanmadım üzgünüm

yahu sinirimden catliycam burda.
kimse de demiyor ki bak guzel kardesim, sen 2 kisiyle mi yatti 8 kisiyle mi diye tasalanacagina otur da su adamin profilini bi daha degerlendir.
bu adam 23 yasinda koca bir adamken 15 yasinda bir COCUKLA ustune basiyorum COCUKLA cinsel iliskiye girmis.
buraya onu tanimlayacak cok sey yazarim da kurallara aykiri olur ama tipta bunun adina pedofili diyorlar, haberin olsun. sikayet etsen 10 sene hapis yatar.
sen de soyle guzeldi boyle romantikti diye sacmaliyorsun, ne romantizmi o yastaki cocukla. adam bildigin senden faydalanmis.

ikinci endiselenmen gereken konu ise (ki birincisi varken ortada bunun lafi olmaz da..) 4 sene sonra bi mektup yazdin diye adini dovme yaptirip geliyor. bu saplantinin, takintinin asiri uclardaki karakterlerin habercisidir. duygularini boyle uclarda yasayan adamlar sonra 3. sayfa haberi oluyorlar. KAC kizim, arkana bakmadan kac o adamdan, bu isin sonunda sadece bunalim ve trajedi var.

Anlatımınız kötü olduğu için pek bişi çıkaramadım. Ama Anladığım kadarıyla birlikte olduğunuz kişinin geçmişine takmışsınız, 5 yılda 8 kızla birlikte olmasını sindirememişsiniz filan. Üstelik o kişi sizin önceden biriyle anal ilişki yaşamanızı dert etmemişken...

Aynı şeyi erkek yapsa forumun yarısı adama hakaret eder diğer yarısı "kültürden" dem vurarak ses etmez, normal karşılar.
Siz tam tersi bi noktadasınız. Kadın erkek eşitliği olan bir toplumda bu konuda trip yapmayı filan geçin, kafaya takmanız bile haddinize değilken; Bu ülkenin kültüründe yaptığınız şey çok rahatsız edici duruyor(belki rövanşist feministlerin hoşuna gidebilir). Üstelis sırf size olan sevgisini istismar ederek böyle davranmanız ileride beklemediğiniz anda misliyle döner. Bi tartışma sırasın size o "anal ilişki" mevzusunu bi çarpar öyle kalırsınız.

Anlayış ve hoşgörüyle karşılayın bence.
Kendimden örnek vereyim bu yaz eşimin bi aile dostu ziyarete gelecek, belki bi kaç gün bizde bile kalabilir. 30'lu yaşlarında hoş bi bayan. Öğrendiğim kadarıyla eşimin ilkiymiş. Buna bile ağzımı açıp tek kelime etmedim. Niye boş yere huzur bozayım ki? Eşim ve ailesi için yakın birine "Ya ben ya o" tiripleri ne işe yarayacak.

Edit: konuya bir daha baktım da çok manyakça ve hastalıklı duruyor.

Son düzenleme:
Hayatimda bu kadar sacma bu hikaye okumadim. Adami aldatmissin, seni terketmesi normal. Ayrildiktan sonra baska sevgilileri olmus zaten biliyosun hatta ilk kez bi dogumgununde sevgilisi yok yakaladim diye 5 sayfa mail yazdim diyosun, simdi de gelmis benden ayrildiktan sonra sevgilileri olmus diye agliyosun. Allah akil fikir versin.

Aldatmadım. Ondan önce yaşanan birşeydi konusu açılmadi ben kendim istediğim için itiraf ettim ve oda terk etti

şu sitede okuduğum en saçma şey of erkek arkadaşın namusunu kirletmiş sen yokken kişniş gibi yaşayacakı halbuki hergün seni düşünecekti çok ayıp olmuş valla terk et gitsin hey Allah'ım ya..

Son düzenleme:
Aldatmadım. Ondan önce yaşanan birşeydi konusu açılmadi ben kendim istediğim için itiraf ettim ve oda terk etti

15 yasinda anal iliski yasayan kizdan ayrilmasi da anormal degil

Anlatimin cok karisik zaten ne anlattigin belli olmuyo

Son düzenleme:
15 yasinda anal iliski yasayan kizdan ayrilmasi da anormal degil

Şuanki aklımla yapmayacağım şeyler. Ve senelerce de yapmadığım şeyler çünkü akli gelişimim tamamlandı ve o bunu hala kabul etmiyor o hissin cocukca birsey olmadiğini sanıyor... Daha cok kalıp sahiplenmesi gerekirken hemde o dönem. Allaha sükür yolumdan şaşmadım ama çok daha dağılabilirdim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…