- 27 Mayıs 2023
- 68
- 22
- 26
- Konu Sahibi zeynep3465
Merhaba kaç aydır çocuk için denemeler yapıyoruz, çevremde kaynanam eşimin akrabaları arkadaşlarım hepsinden maalesef gebelik baskısı görüyorum. Kesinlikle korunmuyorum yumurtlama günlerini uygulamadan takip edip değerlendiriyorum. Bunanla beraber bu ay 17 mayısta adet oldum 21 mayısta bitti adetimin bittiği gün aşırı mide bulantısı nedeniyle acile gittim gebelik enfeksiyon hiç bir şey yok tertemiz. Ama belirtilerim şiddetle artmaya başladı. Kasık ağrısı, mide bulantısı, yemeklerden tiksinme, halsizlik, kusma, bel ağrısı, bacak ağrısı, sık idrara çıkma, belki inanmayacaksınız ama göğüs hassasiyeti ve göğüs damarlarım bile çıktı. Tekrar beta verdim özelde sonuç 1,2 kesin hamileyim dedim bu kadar belirti üzerine kendimi o kadar inandırdım ki akşam şiddetli sancım oldu yüreyemedim bile kadın doğuma gitmemek için zor tuttum kendimi. 2 gün sonra tekrar beta verdim dedim kesin hamileyim değerim yüksek çıktı kaç oldu acaba falan diye düşünürken sonuç 0,02 ve artık kendime inanamıyorum kendimden nefret ettim işin kötü tarafı hala ve hala belim kasıklarım ağrıyor ve ben bunu kendi kendime yapıyorum midem bulanıyor göğüslerim sızlıyor sanki süt doluyor sanki karnımda çocuk varmış gibi üzerine yatamıyorum. Kimseye de anlatamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum.