Bebek Beslenmesi Yalancı emzik alıştırma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aydanezos

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
2
0
16
43
Kızlar merhaba 15 günlük bebeğim sürekli memede kalmak istiyor. Aç olsa da tok olsa da meme istiyor. Sütüm geliyor yeterli. Mama takviyesi ilk gün yaptım bir daha gerek kalmadı çok şükür. Ancak yalancı memeye alıştırmam gerekiyor. Önerisi olan var mı? Reçele batırdım, şekerli suya batırdım ama nafile. Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi 🙏

Mahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabi’nda Harvey Karp’in bir onerisi var. Sizin icin kitabin bir bolumunu yukluyorum. Bu arada denediginiz yontemler zararli ve yanlis. Nadiren de olsa ise yaradigi icin toplumda yayginlasmis yontemler.

Eklentiler

• 6E87B0C8-CCEB-4E24-893F-1423ABF9452E.jpeg
    6E87B0C8-CCEB-4E24-893F-1423ABF9452E.jpeg
    203,7 KB · Görüntüleme: 291
Daha 15 günlük bebek evet devamlı emmek istiycek. Az biraz yapışık yaşıcaksınız:)) ilk kızım almadı hiç bişekilde. 2.kızım 3 aydan sonra aldı 5 aylıktı almadı bir daha.

Kızlar merhaba 15 günlük bebeğim sürekli memede kalmak istiyor. Aç olsa da tok olsa da meme istiyor. Sütüm geliyor yeterli. Mama takviyesi ilk gün yaptım bir daha gerek kalmadı çok şükür. Ancak yalancı memeye alıştırmam gerekiyor. Önerisi olan var mı? Reçele batırdım, şekerli suya batırdım ama nafile. Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi 🙏
marka model değiştirin.

Emzik meme reddi sebebidir.
Bebek kendini emzik yüzünden tok hisseder, az emer, kilo kaybı olur aç kalır. Az emdiği için zamanla annenin de sütü azalır.
Ayrıca ciddi bir bağımlılıktır, bıraktırması ayrı sıkıntı.
15 günlük bebek tabi ki sürekli emmek isteyecek, çok normal bir durum.
İlk aylardan sonra azalacak bu emmeler.

Back