yalancı doğum sancısı..

ayisigi_gul

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
28
2
8
37
kızlar bilenler yardım etsin nolur. 34+0 hamileyim. her gün adet sancısı gibi sancı çekiyorum. bugün daha bi başka makata zorluyor. sırtımdan alev çıkıyor. bacaklarım tutulmuş durumda. bu yalancı doğum sancısı mı. oturamıyorum yatamıyorum çıldırcam artık

Eger cinsel organinda bir agri hissediyorsan, bunun dogum sancisiyla bi ilgisi yok ama o sanciyi ben de hissetmistim dogumdan bir ay once

daha kontrolüme var. bebek dönmüştü zaten. bugun öyle çok hareketli değil. bnm adetlerim de sancılıydı. iğne olurdum. aynen o durumdayım şuan. napsam bilemedim

Eger gece uyumadiysa bebeginiz, simdi uyuyordur. Hareketleri oyuzden yavaslamistir. Eger ayakta dolaniyorsaniz, bebege sallanma etkisi yapip sakinlestlreceginden fazla hareket etmez ve uyur. Sakince oturup dinlenin, birsey yok emin olun. Sadece bebek cok buyudugu icin vucudunuz doguma uygun pozisyon alirken kemikler sekil degistirir ve bu da birazcan yakici olur. Siz rahat olun ki bebeginiz de rahat olsun

saolun kızlar çok şükür bu gece az uyudum. bebeğim gece zor bi pozisyon değiştirdi. normalde sağdaydı sabah sol kaburgama vurmaya başladı. baş aşağı döndüğü halde nasıl bu kadar hareketli anlamıyorum. ama en azından rabbim dünkü halime acıdıda bugun öyle çok ağrım yok. allah hepimizin yardımcısı olsun

İyi olmana sevindim. Senin psikolojin iyi olursa bebeginin de iyi olur, he anin tadini cikar. İlerde yatarak uyumakta zorlanabilirsin. O zaman da koltukta ayaklarini uzatarak sirtini yastiklarla destekleyerek uyumayi denersin. Saglikla kucagina al bebegini insallah.

cnm yine de tedbirini al sen. sancin oldugunda mutlaka doktora gorun.yalanci sanci olsa bile.ben doktora ustuste bi kac gun gittim o yalan sancilar icin. doktor bana daha 3 haftan var dedi ben ertesi gun dogum yaptim.yani ne olacagi belli olmaz ihmal etme oyuzden

saol cnm uyardığın için bugun de devam etse gitcektim. haftaya cuma kontrolüm var. çok bekletmesn beni de kızım ama tabi 38 bitmeden de gelmesin inş.

Bi gece sabaha kadar yasadim buu, kontrolum vardi ertesi gun. Gittigimde nst ve cati muayenesi sonucu dogum baslamis dedi dr ve 36+3 iken geldi oglum. Ihmal etme dr gozukmeyi. Saglikla gelsin insallah evladin.

peki bebek hareketlerinde değişme var mıydı doktora giderken. yani doğum başladıysa bebek kıpırdamaya devam eder mi. ya da ben bu ağrıları erkenden çekmeye başladım bebeğim gününden önce mi gelir

Benim bu agrilarim son bir ay hep vardi. Erken dogabilir dediler. Ama kizim 40+6 da dogdu. Evet ihmal etme ama erken dogacak diye de sartlanma. Her bunye farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…