30 yasında olması evli vs kişilerle goruşmesıne tabıkı engel teşkıl eder... Akıl yasa degıl başa bakmalı..30 yaşında kadının kimle nerede görüştüğüne ne yaptığına karışamazsınız.
Onun dışında çok yalan söylemesi tabiki hiç hoş bişey değil ama o kendine çeki düzen vermek istemediği sürece sizin yapabileceğiniz bişey yok.
Bu yaştan sonra karakterini resetlemek imkansız kız kardeşinizi bu şekilde kabul etmekten başka çareniz yok gibi görünüyor.
Kız kardeşinizi en iyi siz tanırsınız değişebileceğine inanıyorsanız alın karşınıza güzel güzel konuşun.
30 yasında olması evli vs kişilerle goruşmesıne tabıkı engel teşkıl eder... Akıl yasa degıl başa bakmalı..
Evet çalışıyor.hatta biz isten ciksa daha iyi en azindan ortami degiskr diye dusunuyoruzBen evli kişilerle görüştüğü kısmı atlamışım çok pardon.
Bu tabiki asla kabul edilebilir birşey değil.
Konu sahibi ben şeyi merak ettim kardeşiniz çalışıyor mu?
Hani biri sorduğunda oturuyorum demeyip balkon yıkıyorum vs sanki bi işle meşgulmüş izlenimi vermeye çalışıyor gibi .
İnsan bazen boşluktan çok yanlış yollara sapıyor.
Bir işi gücü uğraşı olsa toparlar kendini belki...
Bu konuda onu kendine yararı olabilecek şeyler yapmaya yönlendirebilirsiniz iş, kurs, hobi gibi.
Benimkininde baskin karakteri var nazı cok guze yapar islerini cok guzel saman altından yürütür gizli telefon konuşmaları hele.. meshurdur isi düştüğü zaman annesine babasina cok guzel yalakalik yapar babam onun yalaninu yakalamasina ragmen affeti Allah o babamida kahretsin insallah.
Babam onun yalaninu bana anlatirken annem ne anlatiyorsun dedi babam da ne var ablasina anlatıyorum dedi bende anneme ben el miyim yabanci miyim pardon da dedim boyle anne musvetteleri de var sizin anneniz sizi kayirmiuordur kardesinizi tutmuyordur hakliya hakli diyordur sanirim. Beterin beteri var
.kucuk cocuk cogu zaman çoğu ailede daha cok şımartilan oluyor kayırılıyor cok kez sahit okdun halinize sukredin sizin psikolojinizi de bozmamis o kardesiniz karaktersiz lik zaten bunun adi hic muatap olmayn yuz vermeyin bence ona zaten isi dusunce sizin yaniniza geliyordur muhtemeleb
Evet çalışıyor.hatta biz isten ciksa daha iyi en azindan ortami degiskr diye dusunuyoruz
Haklısınız onlarla aynı evde yasamamama ragmen bazen aklima geliyor ya da gittiğimde görüyorum hala aynı düzen. Insan üzülüyor. Ama dusunmicem bir daha baska seylere odaklancamKızkardeşiniz kötü biriymiş, aileniz ayrım yapmış ama sizinki de patolojik hale gelmiş. Bu kadar düşünmeyin ve kinlenmeyin lütfen. Kendinize zarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?