• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleme hastalığı

orius

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
69
16
288
Merhaba
Eşim sürekli yalan söylüyor. Annesinden böyle görmüş ama hastalık durumuna gelmiş yalancılık. Anne babası ile organize yalan söylüyorlar. Hiçbir şeyde doğruyu söyleyemiyor.
Hasta olduğunu da kabullenmiyor. Tedavi olmasını istiyorum. Çok büyük tepkiler alıyorum.
Benimle benzer ya da aynı dertten muzdarip kimse var mıdır acaba? Bana bir yol gösterin çaresiz kaldım.

Merhaba
Eşim sürekli yalan söylüyor. Annesinden böyle görmüş ama hastalık durumuna gelmiş yalancılık. Anne babası ile organize yalan söylüyorlar. Hiçbir şeyde doğruyu söyleyemiyor.
Hasta olduğunu da kabullenmiyor. Tedavi olmasını istiyorum. Çok büyük tepkiler alıyorum.
Benimle benzer ya da aynı dertten muzdarip kimse var mıdır acaba? Bana bir yol gösterin çaresiz kaldım.
Oncelikle esinize hastaligini kabullendirin bir sekilde. Onu kirmadan yapmalisiniz bunu. Yalanini yakaladiginizda sabirli bir sekilde dogruyu kabul ettirin. Sonra psikoterapi görmeli ve ilaclarla yalan soyleme duygusundann aldigi hazzi bastiracak ilaclar verirler zaten. 2 asamali bir tedaviyle hastada istekli olursa sonuca ulasirsiniz.

Böyle bir hastalık var. Tıptaki ismi Mitomani. Dediğiniz gibi geçmişine ve yetiştirilme tarzına bağlı gelişiyor. Her hastalık böyle değil midir zaten.

Back