yalan dünyada ölümden başkası yalan!!!

06bebe06

Allahın dedıgı olur!!!!!!
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.740
21
88
38
bir cenaze evi bir hasta evi???
..ikiside tek şeyi anlattı bugun ....
ÖLÜMÜ....
nekadar boş dertlere kafa yordugumu...!!!
sağlıgım yerındeykennn tekrar tekrar şükretmeyi...!!!!
sevdiklerimin değerini daha çok anlamayı...!!!!!
Allaha el açıp kimseye muhtaç etmeden hayırlı bir ölüm dilemeyi...
belki burası bunun hiç yerı degil bilmioyurum ama suan o kadar farklı hıssedıyorum kı anlatmam lazımdı.....
selametle....

iyi geceler evet hayat çok kısa ölüm se her an bizimle ama biz hiç ölmeyecek gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmak zorundayız. her sabah uyandıgım zaman şükürler olsun rabbim nefes alıyorum diyorum.azrail gelene kadar yapacak çok işimiz var kimi bu dunyalık kimisi ise ahiret için mevlam günlerimizi deli dolu degil kendi aşkı ile yanarak dolu dolu yaşayanlardan etsin

iyi geceler evet hayat çok kısa ölüm se her an bizimle ama biz hiç ölmeyecek gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmak zorundayız. her sabah uyandıgım zaman şükürler olsun rabbim nefes alıyorum diyorum.azrail gelene kadar yapacak çok işimiz var kimi bu dunyalık kimisi ise ahiret için mevlam günlerimizi deli dolu degil kendi aşkı ile yanarak dolu dolu yaşayanlardan etsin

iyi gecelr canım...tum dıleklerıne cok ıcten amın dıyorum...ölmeyecek gıbı yasadıgımızz ıcın pısmanlıklrımızda okadar cok oluyorr ne yazıkkı...şükretmek cok onemlı gercektennnn bunun ıcın o kadar cok neden var ki ama neden bu kadar tembelız anlamammm...mevlammm kalplerimizdeki gözleride görür hale getirsinnn insanlıga iyilik kalplerine merhamet allah korkusu versinnn.....ölümüüüü o kadar hafıfe alıyoruz kı basımıza gelmeyecek gıbıı oysakı bır nefes son bır nefes...

Back