Hümeyra ne zaman Gülse Birsel dizisinde oynasa mutlaka sonu böyle oluyor, Avrupa Yakası dizisinde de böyle olmuştu hatırlar mısınız bilmem:26:
O zaman da Ata Demirel'le Hümeyra arasında sorun var söylentileri çıkmıştı, Ata Demirel Hümeyra varsa ben oynamam demişti güya:44:
Hümeyra yılların sanatçısı o yüzden haklı olma ihtimali daha ağır basıyor.
munecim konu dışı ama imzanda çok hoş :)
Bende konu dışına çıkıyorum ama teşekkür ederim, bu arada soyadı yanlış yazmışım Demirer olacaktıtövbe tövbe bilinçaltım Demirel'i mi özledi nedir
Avrupa yakasının verdiği tadı kesinlikle vermiyor zaten bu dizi, ayrıca olayların çoğuda avrupa yakasının tekrarı gibi, hatta bazı olayların yabancı dizilerdekinin (mesela sex and the city) aynısı olduğuna bile şahit oldum, en sonunda dayanamayıp bıraktım diziyi zaten tek sevdiğim karakterde zerrindi
Avrupa yakasının verdiği tadı kesinlikle vermiyor zaten bu dizi, ayrıca olayların çoğuda avrupa yakasının tekrarı gibi, hatta bazı olayların yabancı dizilerdekinin (mesela sex and the city) aynısı olduğuna bile şahit oldum, en sonunda dayanamayıp bıraktım diziyi zaten tek sevdiğim karakterde zerrindi
Avrupa yakasını da Gülse yazıyordu o kadar sene de oynadı sorun yaşamadı bu dizide replikler saha az 100 sayfa senaryo demesi de bana fazla geldi ne kadar rolü var ki bir bölümde zaten reklamlar filan derken hani sürekli gösterilen bir karakter değil senelerdir oynamıyor bu sezon girdi kadroya. Bu işin böyle olduğunu da biliyor. Ona o senaryo o vakitte geliyorsa herkese o vakitte geliyor. Gülse ne yapsın hem o senaryoyu o saatten sonra ezberliyor hem oynuyor hem insanları yönetiyor her hafta yeni senaryo yazmak çıkarmak kolay mı. Keyfinden geç vermiyordur ona da eziyet. Madem Gülse'yi sevmiyor Avrupa yakasından sonra rol almasaydı madem cümleleleri düşük filan. Gülse'den başka bir dizi de daha oynadı başka kim oynatıyor Hümeyra'yı Aavruğa yakasında oynamasa kimse de oynatmazdı kusura bakmasın iyi oyuncu ama haksızlık yapıyor Gülse'ye. Başka kaç senelik oyuncular da var. Onlar neden şikayetçi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?