'Yalan Dünya' dizisinde Çiğdem karakterini canlandıran Hümeyra, kadrodan çıkartıldı.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Kapat

[FONT=pt_sansregular]Dizinin senaristi Gülse Birsel için 'Çok şımardı' eleştirisini yapan usta oyuncu, yeni yayın döneminde dizinin kadrosunda olmayacak.

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Hümeyra, Mart ayında "100 sayfalık senaryo gece 11’de geliyor sabah 10’a set koyuyorlar. Anlaman lazım. Zaten cümleler düşük. Gülse gün geçtikçe şımarmaya başladı" sözlerini sarf ederken, Birsel ise "Hümeyra'yla konuştum aramızda bir problem yok. Çok ciddiye almadık" demişti.

[/FONT]
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85536/2368/5/humeyra-diziden-cikartildi-2-agustos-2014

Hümeyra ne zaman Gülse Birsel dizisinde oynasa mutlaka sonu böyle oluyor, Avrupa Yakası dizisinde de böyle olmuştu hatırlar mısınız bilmem:26:
O zaman da Ata Demirel'le Hümeyra arasında sorun var söylentileri çıkmıştı, Ata Demirel Hümeyra varsa ben oynamam demişti güya:44:

Hümeyra yılların sanatçısı o yüzden haklı olma ihtimali daha ağır basıyor.

munecim konu dışı ama imzanda çok hoş :)

Bende konu dışına çıkıyorum ama teşekkür ederim, bu arada soyadı yanlış yazmışım Demirer olacaktı tövbe tövbe bilinçaltım Demirel'i mi özledi nedir

demirer sanırım ama haklısınız bence gülse de kapris var fazlasıyla.

Avrupa yakasının verdiği tadı kesinlikle vermiyor zaten bu dizi, ayrıca olayların çoğuda avrupa yakasının tekrarı gibi, hatta bazı olayların yabancı dizilerdekinin (mesela sex and the city) aynısı olduğuna bile şahit oldum, en sonunda dayanamayıp bıraktım diziyi zaten tek sevdiğim karakterde zerrindi

Avrupa Yakası bana göre gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Özledik yahu.
Yalan Dünyayı hiç sevememiştim hiç başlamadım dolayısıyla.
Gülseyi de baya severim aslında ama Hümeyranın da hakkı var.

Gulse birsel hic belli cizginin disina cikamiyir hep ayni seyler. Biktirdi. Bu yuzden avrupa yakasindaki tadi alamiyoruz sikildik. Ve gereksiz yere sisiriliyo. Humeyra diyosa vardir hikmeti.

Gülse Birsel 'in zaten bayağı bir aşırma huyu var. Daha önce de Seinfeld ve The Office'den senaryo, replik , ve hatta karakter aşırdığını fark etmiştim. Avrupa Yakasını izlerdik hep, Yalan Dünya'yı hiç izlemedim, daha doğrusu izleyemedim, İzmir'e gelişimde annemlerle beraber izleyeyim dedim çok sıkıldım, dizi süreleri uzadığından mı ne konu bir türlü ilerleyemiyor, espriler sakız gibi uzatılıyor, bir de Gülse Birsel hep aynı karakteri oynuyor. Aslı ile Deniz aynı karakterler sanki

Oyunculari iyi olsa da concepti begenmedigim icin iki bolum seyredip biraktigim basit bir dizi. Avrupa yakasi ile kesinlikle karsilastirilamaz. Humeyra'nin oynayip oynamamasi beni pek etkilemedi zaten izlemiyordum.

bende diziyi sırf zerrin için izliyordu , onun dansına hayranım😊birde nurseli idizin pavyonda rus numarası yaptığı sahne var ya ayyy öldüm ben çok komikti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Avrupa yakasını da Gülse yazıyordu o kadar sene de oynadı sorun yaşamadı bu dizide replikler saha az 100 sayfa senaryo demesi de bana fazla geldi ne kadar rolü var ki bir bölümde zaten reklamlar filan derken hani sürekli gösterilen bir karakter değil senelerdir oynamıyor bu sezon girdi kadroya. Bu işin böyle olduğunu da biliyor. Ona o senaryo o vakitte geliyorsa herkese o vakitte geliyor. Gülse ne yapsın hem o senaryoyu o saatten sonra ezberliyor hem oynuyor hem insanları yönetiyor her hafta yeni senaryo yazmak çıkarmak kolay mı. Keyfinden geç vermiyordur ona da eziyet. Madem Gülse'yi sevmiyor Avrupa yakasından sonra rol almasaydı madem cümleleleri düşük filan. Gülse'den başka bir dizi de daha oynadı başka kim oynatıyor Hümeyra'yı Aavruğa yakasında oynamasa kimse de oynatmazdı kusura bakmasın iyi oyuncu ama haksızlık yapıyor Gülse'ye. Başka kaç senelik oyuncular da var. Onlar neden şikayetçi değil.

Baştan sona katılıyorum.. Kaldı ki Hümeyra nın oyunculuğunu bende çok beğenirim ama Gülse ye haksızlık yapıldığı kanısındayım.. Memnun değilse kabul etmeyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…