Saç Rengi ve Saç Boyama Yakut Kızılı Saç

Bengisunur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
13
3
36
23
Saçlarımı 2 gün önce yakut kızılı rengine boyadım. Açıcı kullanmadan kendi saç rengim uçları sarıydı. Bu boya açılırmı açılırsa ne renk olur ne zaman açılır

Eklentiler

• 20200118_212846.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 343
Saçlarımı 2 gün önce yakut kızılı rengine boyadım. Açıcı kullanmadan kendi saç rengim uçları sarıydı. Bu boya açılırmı açılırsa ne renk olur ne zaman açılır
ben yakuta fusya renk boya hala sacımdayken boyadım pembeydım. degısıklık olsun dıye dusundum dusunmez olaydım. bekledıgımden cok koyu olunca soka gırmıstım baya sınırlendım . ama zamanla akarken açıldı rengı sagolsun su an garıp sekılde tarçına daha cok benzıyo. sactan tamamen akmaz acılır mı dan kastın akıp gıtmesıyse ılla bı ısıltısı kalcak 2 ay kdar surer. benım her banyoda 20 gun kadar pembe su seklınde akmaya devam ettı... kızıl boya kalıcı bısey degıl zaten. akmasın dıye ugrastıgım 5 yıla bu sacma 2 ay vurgun gıbı geldı. bıdaha boyamıycagım tek renk.. ben unv in ılk yıllarında sıyah boya sacımdan aksın dıye bı sure beyaz sabunla yıkamıstım su camasır beyazlatan beyaz sabun dumduz .. bence akmasında katkısı oldu. sonradan sac maskesı kremı anca keçe gb olmaktan kurtarıyodum.. deger mı bılmem de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…