- 11 Ekim 2024
- 18
- 3
- Konu Sahibi akrepakrep89
Şubat ayında ameliyat oldu esasında hiçbir sağlık görsel sorunum yoktu sadece o dönem psikolojim bozuktu değişiklik arayışındayken böyle bir karar aldık dinlemedim etrafımdakileri. Ama asla ne maskedeki ne de konuştuğumuz gibi olmadı burnum. Öyle küçültüldü ki burnum bakışlarım değişti bir gün bile beğenmedim burnumu. Şuan üzeri çökmüş vaziyette. Ve şikayetlerimi dile getirdiğimde kabul edilmedi ben gözünde oynamadım sen mutlu olmak istiyorsam spora git; bakış açını değiştir falan dendi bana inanılır gibi değil. 2 aydır da randevu için benim uygun olduğum hafta içi ya da sonu randevularına başka kılıflar bulunuyor çok büyük pişmanlık yaşıyorum. Dünya kadar doktorla görüştüm eski burnuma bakıp ağlıyorum. Revizyon burun büyütme noktasında bana kim yardımcı olabilir kime güvenebilirim bilmiyorum. Üstelik ödediğim rakam da ciddi bir rakamdı. Asla etikete isme aldanmayın doktor seçiminde. Bakışlarımdaki farklılık ortada. Yandan da çökmüş olan ameliyat sonrası diğeri ise öncesi. Nasıl düzelir yardım edin