Yitirdim anamý bi hastane acilinde
Sarýp sarmalayýp götürdüler buz gibi bir odaya
Son 3 dokunuþunu yaptým anneme o günden sonra
Ýlki aðabeymin yanýma gelip annemiz öldü dedikten sonra
Üstüne serilmiþ yeþil örtünün altýnda yüzünü görmek için açtýðým ve
Baðlanmýþ çenesinden, elinden,yüzünden, gözünden öptüðümde
Ýkincisi mezarlýk caminde musalla taþýnda yýkanmak için yatýrýldýðýnda onu ellerim titreyerek yýkadýðýmda…. Üçüncüsü o kara, o buz gibi topraða verdiðimizde...
Annemmmmmmmmmm yakýþmadý sana ölüm
Beyazlar ilk kez yakýþmadý gül tenine
Kokun toprak oldu annem
Atarken o avuç avuç sýktýðým topraklarý üstüne
Benide koysalardý yanýna.
Dayananmamki annem.üþürsün sen orda, sýðamazsýn sevmezsin darlýðý
Güzel annem neden dayanamadýn, neden yalnýz býraktýn kýzýný
Neden pes ettin annem bir yýlmý dayanabildin acýlarýna.
Dayan özlem dayan diyenler kolaymýýýý söyleyin ateþ düþtüðü yeri yakarken kolaymý söyleyin, gencecik yaþýnda bir illete tutuldu annem kolaymý dayanmak kolaymý ayakta kalmak, kolaymý meleðime aðlamamak, suçlu, sorumlu aramayým desemde içimde ateþ sönmüyor, bazen diyorum emir çooook büyük yerden geldi ecel annemi bu hastalýkla alacakmýþ kaderimizde bu varmýþ... doktorlarýn yanlýþ tedavisi eritti anamý. Kime hesap sormalýyým kimi suçlamalýyým kimiii. TIP TEKMESÝ deniliyormuþ bunun adýna, yanlýþ ilaç yanlýþ tedavi yapýp onlar için kobay bir fareden farký olmayan kiþi benim dünyam,benim herþeyim, benim anamdý, sizinde içiniz yandýmý. Yoksa sizin için sadece TIP TEKMESÝMÝYDÝÝ. Söyleyin þimdi dayan özlem diyenler nasýl dayanýrým ben bu acýya. Bitirir bu dert insaný annem. Akrabalarýmýz, eþ, dost herkes onu tanýmak da güzeldi, onun sevgisini görmek yaþamak da yeter anýlarý yeter diyorlar. YETERRRmi annemmmmm doyamadýmmmm annemmm.
Ben doymadým, abilerim doyamadý, doyamadýk annem.
Olmuyor kuþum olmuyor cennet gözlüm sensiz nefes almak olmuyor
Bütün kokun evde delirmemek eldemi annem
Öksüz kaldýk,yitik olduk, yalan olduk annem
Dünyamdýn canýmdýn canýmýda alýp gittin
Þimdi çok yalnýzým.
Onun kýzýsýn, onun gibi ol, onu örnek al diyorlar kesip attýðýn tek týrnak olurmuyum annem.
Kalbim acýyor anne, ruhum çürüyor yalnýzlýðým çýðlýklara karýþtý herkez saðýr oldu anne.
Çok üþüyorum, çok üþüdüðüm zamanlarda o yünlü hýrkaný giyiyorum sýcacýk oluyorum,
Ben hýrkanla, resimlerinde avunuyorum, avunmak acýyý dindirmiyor annem.
Hastane odasýnda sözlerimiz vardý, ben sensiz hiç birini tutamam artýk çünkü sende tutmadýn annem.
Sensiz kalbim kördüðüm çok özledim, sen özlemedinmi annem.
Gitme gel dayanamam, gitme dön annem ne,olursun sensiz ben yaþayamam, hasretin deli eder annem.
Sarýp sarmalayýp götürdüler buz gibi bir odaya
Son 3 dokunuþunu yaptým anneme o günden sonra
Ýlki aðabeymin yanýma gelip annemiz öldü dedikten sonra
Üstüne serilmiþ yeþil örtünün altýnda yüzünü görmek için açtýðým ve
Baðlanmýþ çenesinden, elinden,yüzünden, gözünden öptüðümde
Ýkincisi mezarlýk caminde musalla taþýnda yýkanmak için yatýrýldýðýnda onu ellerim titreyerek yýkadýðýmda…. Üçüncüsü o kara, o buz gibi topraða verdiðimizde...
Annemmmmmmmmmm yakýþmadý sana ölüm
Beyazlar ilk kez yakýþmadý gül tenine
Kokun toprak oldu annem
Atarken o avuç avuç sýktýðým topraklarý üstüne
Benide koysalardý yanýna.
Dayananmamki annem.üþürsün sen orda, sýðamazsýn sevmezsin darlýðý
Güzel annem neden dayanamadýn, neden yalnýz býraktýn kýzýný
Neden pes ettin annem bir yýlmý dayanabildin acýlarýna.
Dayan özlem dayan diyenler kolaymýýýý söyleyin ateþ düþtüðü yeri yakarken kolaymý söyleyin, gencecik yaþýnda bir illete tutuldu annem kolaymý dayanmak kolaymý ayakta kalmak, kolaymý meleðime aðlamamak, suçlu, sorumlu aramayým desemde içimde ateþ sönmüyor, bazen diyorum emir çooook büyük yerden geldi ecel annemi bu hastalýkla alacakmýþ kaderimizde bu varmýþ... doktorlarýn yanlýþ tedavisi eritti anamý. Kime hesap sormalýyým kimi suçlamalýyým kimiii. TIP TEKMESÝ deniliyormuþ bunun adýna, yanlýþ ilaç yanlýþ tedavi yapýp onlar için kobay bir fareden farký olmayan kiþi benim dünyam,benim herþeyim, benim anamdý, sizinde içiniz yandýmý. Yoksa sizin için sadece TIP TEKMESÝMÝYDÝÝ. Söyleyin þimdi dayan özlem diyenler nasýl dayanýrým ben bu acýya. Bitirir bu dert insaný annem. Akrabalarýmýz, eþ, dost herkes onu tanýmak da güzeldi, onun sevgisini görmek yaþamak da yeter anýlarý yeter diyorlar. YETERRRmi annemmmmm doyamadýmmmm annemmm.
Ben doymadým, abilerim doyamadý, doyamadýk annem.
Olmuyor kuþum olmuyor cennet gözlüm sensiz nefes almak olmuyor
Bütün kokun evde delirmemek eldemi annem
Öksüz kaldýk,yitik olduk, yalan olduk annem
Dünyamdýn canýmdýn canýmýda alýp gittin
Þimdi çok yalnýzým.
Onun kýzýsýn, onun gibi ol, onu örnek al diyorlar kesip attýðýn tek týrnak olurmuyum annem.
Kalbim acýyor anne, ruhum çürüyor yalnýzlýðým çýðlýklara karýþtý herkez saðýr oldu anne.
Çok üþüyorum, çok üþüdüðüm zamanlarda o yünlü hýrkaný giyiyorum sýcacýk oluyorum,
Ben hýrkanla, resimlerinde avunuyorum, avunmak acýyý dindirmiyor annem.
Hastane odasýnda sözlerimiz vardý, ben sensiz hiç birini tutamam artýk çünkü sende tutmadýn annem.
Sensiz kalbim kördüðüm çok özledim, sen özlemedinmi annem.
Gitme gel dayanamam, gitme dön annem ne,olursun sensiz ben yaþayamam, hasretin deli eder annem.