yaklaşıkbir aydır ilişkiye girmiyorum

nameemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
89
4
32
Bayramdan önce annemlere ziyarete gittim gittiğimde hastaydım ziyaretten geldim yine hastaydım eşim isyan bayrağını çekti

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

gebelikle ilgili sorularıda cevaplıyo musunuz

Yonetimin bundn blgisi var mi ? Mune

bilgilendirme yapma gereği duymadım sadece kadınların sorularını yanıtlıyorum sayfaya göre benim bilmediğim legal olmayan bir durum oluşturduğunu düşünmüyorum bir bayan olarak hemcinslerime en iyi şekilde yardım etmek istiyorum

Siz Jinekolog olsanız dahi yönetimden onay aldınız mı üyelere yardımcı olmak için.
Kaldı ki bilmiyoruz mesleğinizi, profilde meslek kısmına doktor yazmakla Güvenilir moduna geçilmiyor.
Hanımlar,
lütfen kim olursa olsun, lütfen kişisel bilgilerinizi, özelinizi paylaşmayın kimseyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…