gebelikle ilgili sorularıda cevaplıyo musunuzMerhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
yapcak bişy yok, 3-5 gun sabredecek eşinizBayramdan önce annemlere ziyarete gittim gittiğimde hastaydım ziyaretten geldim yine hastaydım eşim isyan bayrağını çekti
aşkolsun ben cevaplamıyormuyum sanagebelikle ilgili sorularıda cevaplıyo musunuz
tıpçı ya , belki farklı bi cevap verir dedimaşkolsun ben cevaplamıyormuyum sana
bende uzman oldum sayılır bi poliklinikmi açsam diyorum, nasıl çocuk yapılamaztıpçı ya , belki farklı bi cevap verir dedim
canımmsınn, senin cevapların baş goz ustune
bende uzman oldum sayılır bi poliklinikmi açsam diyorum, nasıl çocuk yapılamaz
Sosyal deney yapan birisi daha mi yoksaEvet her türlü sorularınızı bekliyorum ..
Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
Siz Jinekolog olsanız dahi yönetimden onay aldınız mı üyelere yardımcı olmak için.Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
adet bi hafta suruyo en çok, 4 aya dayanan 1 haftaya haydi haydi dayanır..4 ay adet görmedim hamile şuphesiyle elini bile sürmedi adet görünce aksileniyor