• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım??

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
Yaklaşık 3 ay önce doğum sezeryanla doğum yaptım ama afedersiniz genital bölgem çok acıyor ilişkide olsun normal zamanda olsun ayaklarım çıplak geziyorum soğuk su içiyorum ondanmi oluyor acaba diyorum nette okudum emzerinlerde vajinal kuruluk olurmuş ama benim normal zamandada acıyor bilenler aynı şeyleri yazanlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden?

Merhabalar bende 6 ay önce doğum yaptım aynı sıkıntıları yaşıyorum üstüne bir de kaşıntı çilesi anne olmak çok zormuş

Bende sezeryan doğum yaptım. 3 ay sonra cesaret edip ilk ilişkiye ve berbattı çok acıyordu.zaten olmadı.uzun bir süre gene Denemedim. Eşimde çok sabirli israr etmedi.Canimda istemiyordu o emzirmeden kaynakliymis. Yavaş yavaş kuruluk geçti. Şuan 9 ay oldu normalim. Ama normal zamanda acıma olmadı dediğiniz gibi.mantar olabilir doktora gozukun. Akıntı varmı beyaz kesik peynir gibi ?

Bende sezeryan doğum yaptım. 3 ay sonra cesaret edip ilk ilişkiye ve berbattı çok acıyordu.zaten olmadı.uzun bir süre gene Denemedim. Eşimde çok sabirli israr etmedi.Canimda istemiyordu o emzirmeden kaynakliymis. Yavaş yavaş kuruluk geçti. Şuan 9 ay oldu normalim. Ama normal zamanda acıma olmadı dediğiniz gibi.mantar olabilir doktora gozukun. Akıntı varmı beyaz kesik peynir gibi ?
Peynir kesiği gibi değil ama su gibi akıntı var

6aylık gebeyim bende doğumdan sonra düzelirim diye bekliyorum çok beklerim galiba 🤣 aynı sorunu yaşıyorum normalde acıma yok birliktelikte oluyor geçmiyorda... Bu sorun için doktora giden var mı peki mantar olsa kaşıntı olur hoş iki kere oldum krem kullandım geçti ama acı ve kuruluk hissi geçmedi

Back