Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaklaşık 2 aydir regl olmuyorum sebebi ne olabilir?
Merhaba ben en son 15 ocakta regl olmuştum hala daha olmadım, son günlerde tuvalete çıktığımda bir kaç kez ic camasirimda pembemsi bi akıntı gordum. sebebi ne olabilir?
Merhaba ben en son 15 ocakta regl olmuştum hala daha olmadım, son günlerde tuvalete çıktığımda bir kaç kez ic camasirimda pembemsi bi akıntı gordum. sebebi ne olabilir?
Hamilelik şüpheniz var mı? Bir de iki ay boyunca regl olmamışsınız ben mi çok evhamlıyım yoksa siz mi çok rahatsınız bir doktora görünseydiniz yahu. Ben 10 gün geciktim mi endişeleniyorum. İki ay az süre değil.
Hamilelik şüpheniz var mı? Bir de iki ay boyunca regl olmamışsınız ben mi çok evhamlıyım yoksa siz mi çok rahatsınız bir doktora görünseydiniz yahu. Ben 10 gün geciktim mi endişeleniyorum. İki ay az süre değil.
Canım şimdi adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir. Ama bu kadar uzun süre gecikmesi normal değil. O yüzden bir doktora görün bence. Hormonlarına bir baksınlar.