Çok teşekkür ederimKüçük su şişelerine su koy, buzluğa atıp dondur. Donduktan sonra ayağının altına, şişe yan olacak şekilde koyup ayağınla ileri geri yap.
Bi tanıdığım bu yöntemle topuk dikenini geçirmişti
Çok teşekkür ederimBenim de annem de var. Ayaklarını yarım saat sıcak suda bekletip ardından arkadaşın söylediği buz yuvarlama metodunu uyguluyoruz. Tamamen geçmedi ama hafiflediğini söyledi.
Geçmiş olsun.
Rica ederim. Ha bir de yatmadan önce yapıyor. Üzerine çok fazla basmadan hemen yatın.Çok teşekkür ederim
Nerede yapılıyor acabaBence hiç uğraşma böyle yöntemlerle gidip kırdır. Annem uzun yıllardır her türlü şeyi denedi ama düzelmedi tek çaresi kırdırmak ama korktuğu için yaptırmamıştı hala çekiyor.
Ortopedi bölümünde olması lazımNerede yapılıyor acaba
Okudum teşekkür ederim. Umarım bendede işe yararTopuk dikenine karşı kür | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Topuk dikeni için Prof Saraçoğlu'nun evde yapılması için önerisi; çekirdekli siyah kuru üzüm ve tatlı pul biber yardımcı ve destekleyicidir.www.profsaracoglu.com
1 senedir bununla uğraşan bir arkadaşım bu kür ile tamamen kurtuldu. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Rica ederim. Umarım kurtulursunuz bir an önceOkudum teşekkür ederim. Umarım bendede işe yarar
Küçük su şişelerine su koy, buzluğa atıp dondur. Donduktan sonra ayağının altına, şişe yan olacak şekilde koyup ayağınla ileri geri yap.
Bi tanıdığım bu yöntemle topuk dikenini geçirmişti
Skechir ayakkabı giyin kesin çözümDoktorum röntgen de daha başlangıç olduğunu söyledi ayakta çalışmamam gerektiğini söyledi. Fakat tekstil işlerinde ayakta çalışılıyoruz. Baya rahatsız etti birkez daha ortopedi doktoruna gittim ultrason çekildi ödem varmış topuk kısmında. Birde bilek kısmım da kist olduğunu söyledi. Her iki ayağımda var ama daha çok sağ topuk kısmım rahatsız ediyor. Kremler kas gevşetici hap lar topuk silikonu ortopedik terlik. Daha sonra hacamat yaptırdım hacamat ikinci seansı yaptırmadım haccame hanım kist olduğu için yapamam dedi. Birçok şey denedim hala devam ediyor. Sodamatik 500 gram kovada suda eritip 20 dk 20 gün boyunca beklemem gerekiyor muş bunun faydası olurmu acaba. Lütfen hanımlar bana bilgi verir misiniz çok rica ediyorum. Teşekkür ederim Allah razı olsun umarım vardır bir çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?