• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşık 1 yıldır topuk dikeni rahatsızlığım var?

buket228

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
4
1
1
27
Doktorum röntgen de daha başlangıç olduğunu söyledi ayakta çalışmamam gerektiğini söyledi. Fakat tekstil işlerinde ayakta çalışılıyoruz. Baya rahatsız etti birkez daha ortopedi doktoruna gittim ultrason çekildi ödem varmış topuk kısmında. Birde bilek kısmım da kist olduğunu söyledi. Her iki ayağımda var ama daha çok sağ topuk kısmım rahatsız ediyor. Kremler kas gevşetici hap lar topuk silikonu ortopedik terlik. Daha sonra hacamat yaptırdım hacamat ikinci seansı yaptırmadım haccame hanım kist olduğu için yapamam dedi. Birçok şey denedim hala devam ediyor. Sodamatik 500 gram kovada suda eritip 20 dk 20 gün boyunca beklemem gerekiyor muş bunun faydası olurmu acaba. Lütfen hanımlar bana bilgi verir misiniz çok rica ediyorum. Teşekkür ederim Allah razı olsun umarım vardır bir çaresi

Küçük su şişelerine su koy, buzluğa atıp dondur. Donduktan sonra ayağının altına, şişe yan olacak şekilde koyup ayağınla ileri geri yap.
Bi tanıdığım bu yöntemle topuk dikenini geçirmişti 🤷🏻‍♀️

Benim de annem de var. Ayaklarını yarım saat sıcak suda bekletip ardından arkadaşın söylediği buz yuvarlama metodunu uyguluyoruz. Tamamen geçmedi ama hafiflediğini söyledi.
Geçmiş olsun.

Bence hiç uğraşma böyle yöntemlerle gidip kırdır. Annem uzun yıllardır her türlü şeyi denedi ama düzelmedi tek çaresi kırdırmak ama korktuğu için yaptırmamıştı hala çekiyor.

Bence hiç uğraşma böyle yöntemlerle gidip kırdır. Annem uzun yıllardır her türlü şeyi denedi ama düzelmedi tek çaresi kırdırmak ama korktuğu için yaptırmamıştı hala çekiyor.
Nerede yapılıyor acaba

Back