• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar

bu bolumde gelinliklerimizi paylastik damatliklarimizi paylastik

simdide abimizin ablamizin kardesimizin kuzenimizin dugununde ne giymeliyiz

ne giyecegiz bunlari paylasalim

internette gormus oldugum su modeli abimin dugununde giymek istiyorum

sizce nasil ve bu arada sizdende paylasimlarinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kiz kardesim bu tarz daha dogrusu bunu diktirmek istiyor

lepouofgbud2gg9.png

bende bunu diktirip giymek istiyorum ama rengini mor yada daha can alici renk istiyorum sizce nasil yoksa daha klasik mi olmaliyim gelinede haksizlik olmasin beyaz diktirirsm olmaz yani hihoyyythihoyyyt

gllllcu1.jpg

benim tarzıma uygun bir elbise buldum nette.

geceeetb4.jpg

canım iki elbise de süper bayıldım hele kardeşinin istediğine bittim, senin istediğinde süper

amaaaaa

ikisi de sanki (özellikle seninki) kendi nişanlarınızda giyilebilicek elbiseler gibi geldi. yani üzerinize oturucak klasik abiyeler abi düğününe sanki daha güzel olur. ben sana balo elbisemin resmini koyuyorum, ben bunu diktirdim süper de diktiler hatta aynısı oldu, her gören de bayıldı :asigim:

bc9716dfc005e2b0e72d7d8hf9.jpg

eğer istersen balo için elbise araştırırken beğendiğim bi kaç model daha var.

ama beğendiğiniz elbiseler cidden çok güzel

benim görümcem de beyaz abiye giymişti düğünümde.
bana haksızlıktan ziyade; kendini komik duruma düşürmüştü.o yüzden beyazı düşünmeyin bence.

renk olarak fuşya da çok güzel olur, aklınızda bulunsun(ten renginizi az çok hatırlıyorum,size de yakışır.)

beğendiğiniz modeller güzel,ama benzer elbiseler olmasın(etek kısımları benziyor.)

benim tarzıma uygun bir elbise buldum nette.

cidden cok guzel seninkide begendimhihoyyyt
canım iki elbise de süper bayıldım hele kardeşinin istediğine bittim, senin istediğinde süper

amaaaaa

ikisi de sanki (özellikle seninki) kendi nişanlarınızda giyilebilicek elbiseler gibi geldi. yani üzerinize oturucak klasik abiyeler abi düğününe sanki daha güzel olur. ben sana balo elbisemin resmini koyuyorum, ben bunu diktirdim süper de diktiler hatta aynısı oldu, her gören de bayıldı :asigim:

eğer istersen balo için elbise araştırırken beğendiğim bi kaç model daha var.

ama beğendiğiniz elbiseler cidden çok güzel

pamuk canim buda harika gogüs dekoltesini halletmeliyim o kadar acik hayatta giyemem rahat edememkaydirigubbakcemile
goster bakayim senin begendiklerinide belki kafama uyar peki canimcim kac gunde diktirdin ben gelebilirsem iki haftaliga gelebeilir olmazsa burda cok ama cok pahaliya diktiricem ya:bbo: ama ilk tercihim resmini koyduklarim ben bidaha nisani nerde gorucem nisanda giyilir demissin ya:delphin:

benim görümcem de beyaz abiye giymişti düğünümde.
bana haksızlıktan ziyade; kendini komik duruma düşürmüştü.o yüzden beyazı düşünmeyin bence.

renk olarak fuşya da çok güzel olur, aklınızda bulunsun(ten renginizi az çok hatırlıyorum,size de yakışır.)

beğendiğiniz modeller güzel,ama benzer elbiseler olmasın(etek kısımları benziyor.)

yok ya bende beyaz giyilmesi taraftari degilim sonucta dugun onun dugunu saf ve guzel bir beyaz ancak tertemiz masum gelinimize yakisir diye dusunuyorum o yuzden beyaz olsa bile muhakkak icinde baska bir renkte karistiririm ama ilk koydugum modellere bitiyorum desem yeridir
kiz kardesimde oyle abla ayni olmasin renkleri tarzi ayni olsun diye basimin etini yiyor kaydirigubbakcemile3
hem tenimin rengini nerden hatirliyorsun canim sen bakiyim kaydirigubbakcemile

aslinda kizkardesimin begendigini ben kendime dusunmustum ama bayildi bu abiyeye o yuzden tamam senin istedigin olsun dedim ben ona diz hizasi gogusten asagisi bol firfirli askisiz abiye dusunmustum ama bakalim simdilik arastiriyorum

canım resimleri msn den atıyım ben sana burdan tek tek yüklemek çok zor geldi walla

ben senin evli olduğunu fark etmemiştim ki :utangac:

ben 1 ayda diktirdim de hatırla gönülle gece gece diye bi markanın sahibine diktirttim. normalde bi kaç günde dikildi de bi eteği çok kısa oldu etek yeniden yapıldı bi üstü yamuk oldu üst yeniden yapıldı. ben provaya gidemedim filan... :delphin:

hem tenimin rengini nerden hatirliyorsun canim sen bakiyim kaydirigubbakcemile[/FONT][/B][/COLOR]

bugün ne giydin. çek de görelim köşesini takip ederim. ordan aklımda kaldı.

başka modeller de bulursam eklerim.
bu arada kk da abiye elbise topiclerine de göz atın. orada da güzel modeller var.

[img=http://img264.imageshack.us/img264/7010/resim020mi6.th.jpg]

[img=http://img264.imageshack.us/img264/7010/resim020mi6.th.jpg]

ancak bu sekılde eklleyebıldım .inş begenırsınız

Son düzenleme:
seneye kızkardeşimin düğünü var..
bana da yardımcı olacak bu topic eminim:lepi:
sositososito

yesil diyarcim elbisen gorunmuyor yeniden ekle istersen tatlim a.s.

sarubocekcim yok mu seninde begendigin soyle eklede fikir alalimŞenizhihoyyythihoyyyt

yok gülsemincim.henüz düşünmedim.zaten o zamana yeni doğum yapmış olacağımdan yani kısmetse bebek 5 aylık filan olacağından tam karar veremedim..
malum kilolar kalırmı diye düşünüyorum..
o yüzden siz burdan ekleyin..bende eğer beğendiğim bir model olursa ekleyeyim..:1hug:

Back