Yakının öldükten sonra vücut ağrıları çekmek

Mucize8834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
12
0
36
Maalesef babamı 1 ay önce kaybettik... öldüğü gün Annem çok ağlayıp içini dökemedi şoka girdi sanırım. 2-3 gün Sonra kürek kemiklerinden koluna vuran ağrılar var kolunu kaldırırken kitleniyor kaldıramıyor kol kaslarına ağrı giriyor.. bacak eklemlerinde ağrı oluyor. Yatıp sabah kalktığında hepten kitleniyor hareket ettikçe biraZ açılıyor. Ama yürümede sıkıntı yok tendonları ağrıyor. Travmamı bu Ne anlamadık varmı başına gelen😥

Bence büyük bı travma.
Şok geçiriyor ve içini bosaltamiyor.
Başınız sağolsun çok zor bı durum.
Bı barış muslu demolarini deneseniz.
Kayıp,veda demosu işe yarar diye düşünüyorum.
Gevşemesi ve yüzleşmesi lazım,kabullenmesi lazım ki rahatlasın.

Abim yogun bakimdayken resmen karacigerim atiyordu .onun vefatindan sonra ise gecmeyen bir huzursuz bagarsak send yskalandim.tam onun hastal8ga yskalandigi sol bolgemde hic agrim bitmiyor.kardesletimde ayni agrilari yaşadi Allah hrpimize sabir ve sifslar versin yakin kaybi cok zor

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏼. Anneniz dediğiniz gibi kendini kasmış içine ağlamış yazık ondan tutulmuş zamanla geçer ya da dışardan kremler falan uygulayın ve bol bol ağlasın içine atmasın daha fazla sabırlar diliyorum…

Kollar ilerlemeyi temsil eder.. Nasıl devam edeceğini bilemiyor bocalıyor olabilir. Louise Hay düşünce gücü ile tedavi listesine ulaşın Google'dan. Olumlama cümlelerini, çözümünü veriyor. Sizede anneyede sabır dilerim çok zordur düşünmek bile canımı yakıyor... / baktım şimdi yaşadıklarını kabullenememekmiş :KK43:

Son düzenleme:
Başınız sağolsun nur içinde yatsın babaniz. benimde üzüntü omuzlarima vurur zannederim ki omuzlarım çürümüş siyah et .bir arkadasiminda boynuna vurur.acınız çok taze siz destek oldukça ve yeni hayatina adapte oldukça geçecektir zamanla.allahim şifa versin

Başınız sağ olsun. Dilin söyleyemediğini vücut söyler. Ben annenizin ağlamasından, içini dökmesinden yanayım, yapabiliyorsanız kendi başına mezarlığa gitsin ya da evde biraz tek bırakın biraz acısını yaşasın. Herkesin yas tepkisi farklı ama duygularına ket vurduğunda bunlar yaşanabiliyor maalesef.

X