Gebeliğe Hazırlık YAKININ HAMİLELİKTEKİ ETKİSİ YARDIM??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Kızlar herkese selamlar cevap verin lütfen
Ben yakı ile hamile kalındığını duydum. Ama soru işareti çoğalıyor. Yakı olursa nasıl olacak ,yumurtlama tarihleri ve çift günlere uymam gerekirse boy abdesti almam gerekecek. Boy abdesti alınmıyor değil mi onunla. Hangi günler yapılması daha faydalı. Devamlı çıkar yapıştır olacaksa Eşimiz yapıştırsa yakıyı olur mu

Onu ben yapmıştım canım. Yakı ile ilişkiye girip gusül alırken çıkardım duştan sonra hemen yenisini takıp sıcak giyinmiştim ama bende işe yaramadı yandığımla kaldım

Onu ben yapmıştım canım. Yakı ile ilişkiye girip gusül alırken çıkardım duştan sonra hemen yenisini takıp sıcak giyinmiştim ama bende işe yaramadı yandığımla kaldım
Hadi ya . Umarım işe yarar . Rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin canım, senin sıkıntı ne ona göre çözüm bulalım.
Benim sıkıntı şubattan beridir deniyoruz bebiş gelmek istemiyo. İlk 4/5 ay troid olduğundan olmadı sonradan öğrendik düşük yapınca 1 aylıkken. Troid ilacına başlayalı 2.3 ay oluyo ama hala yok. Yumurtlama günlerine dikkat ettiğimiz halde olmuyor. Günlere takılmak iyi mi oluyo kötü mü anlamadım. Şimdi de bu yakı meselesi var gündemimizde. Ayrıntılar nasıl olcak öğrenmem lazım.

Benim sıkıntı şubattan beridir deniyoruz bebiş gelmek istemiyo. İlk 4/5 ay troid olduğundan olmadı sonradan öğrendik düşük yapınca 1 aylıkken. Troid ilacına başlayalı 2.3 ay oluyo ama hala yok. Yumurtlama günlerine dikkat ettiğimiz halde olmuyor. Günlere takılmak iyi mi oluyo kötü mü anlamadım. Şimdi de bu yakı meselesi var gündemimizde. Ayrıntılar nasıl olcak öğrenmem lazım.

istersen sen dene canım, belki şifasını sana gösterir

Back