• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yakınımızın bebeği işitme testinden geçemedi...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hseasu

MİRA DENİZ =) KIZIM
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
95
1
96
İstanbul
20 aralıkta b.evler hizmet hastanesinde dünyaya gelen yakınımın bebeği işitme testinden geçemedi..drlar pazartesi yani bugün tekrar gelsinler yapalım demiş..az önce görüştüm testten yine geçememiş..fakat kızımız babanın annenin sesini duyuyor..kapı çarptığı zaman irkiliyor...ne yapmamız gerek başka bir dra mı götürsek acaba..:((
anneyi çok etkiliyor bu durum sürekli ağlama halinde..:50:lütfen yardım konu hakkında bilgisi olanlar...

benim kızım da doğumun hemen ardından yapılın testten geçememişti. sonra bir daha getirin demişlerdi. Baktım kızım en ufak sese tepki veriyor, götürmedim. Allah' a şükür bir şeyi yok. İnşallah sizinki de öyledir. sese olan tepkilerine dikkat edin.

Son düzenleme:
20 aralıkta b.evler hizmet hastanesinde dünyaya gelen yakınımın bebeği işitme testinden geçemedi..drlar pazartesi yani bugün tekrar gelsinler yapalım demiş..az önce görüştüm testten yine geçememiş..fakat kızımız babanın annenin sesini duyuyor..kapı çarptığı zaman irkiliyor...ne yapmamız gerek başka bir dra mı götürsek acaba..:((
anneyi çok etkiliyor bu durum sürekli ağlama halinde..:50:lütfen yardım konu hakkında bilgisi olanlar...

benim oğlumda doğduğunda testten geçememişti. biz bikaç gün sonra üniverste hastanesine götürmüştük.orada testten geçti.arkadaşınızda imkanı varsa böyle biyere götürebilir.annenin babanın sesine tepki veriyorsa inşllh geçer.

arkadaşlar şuan aldığım habere göre kızımız testi geçmiş..2.testi geçemedikten sonra arkadaşım özel bir dra götürmüş,dr 3 gün boyunca yıkayın demiş kualkarına masaj yapın...perşembe günü için tekrar bana getirin demiş..kulaktaki kirler bayağa bi azalmış..daha sonra hizmet hastanesine gitmişler ve anne bebekler birlikte girmiş test yapılacak odaya..cihazlar resmen milattan kalma bantlı çok eski cihazlar,güven vermemiş..özel drunda hastaneye ve testi yapacak hemşireye özel tel açması sonucunda bayağa uğraşılmış test için..ve sonunda bebek yüzde yüz poztif sonuçla geçmiş testi...kesinlikle hizmet hastanesinin bu testine ve çocuk druna güvenmeyin derim...dr çok ilgisiz alakasız davranmış...bilginize...:46:

Ben de 15 eylülde doğum yaptım, doğumun sonrasında yapılan testten geçememiştik, ölçen görevli bu tür sonucun doğal olduğunu , anne karnında bebeğin kulaklarında su olduğunu doğumdan sonra da hemen atamayıp belli bir zamana ihtiyaç duyabildiklerini söylemiş 10.günü testi tekrarlayacağımızı söylemişti. Kulak içlerindeki bu suyun çıkması için de bol bol emzir, emdikçe daha rahat atar demişti, su derken benim anlayabildiğim bir akıntı olmadı sanırım minik birşey 10.gün de geçtik testi.
Olur ya ilk yapılınca geçemeyenler olursa emzirin de emzirin :) aklınızda bulunsun.

Arksdsslar merhaba, 10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz

20 aralıkta b.evler hizmet hastanesinde dünyaya gelen yakınımın bebeği işitme testinden geçemedi..drlar pazartesi yani bugün tekrar gelsinler yapalım demiş..az önce görüştüm testten yine geçememiş..fakat kızımız babanın annenin sesini duyuyor..kapı çarptığı zaman irkiliyor...ne yapmamız gerek başka bir dra mı götürsek acaba..:KK43:(
anneyi çok etkiliyor bu durum sürekli ağlama halinde..:KK50:lütfen yardım konu hakkında bilgisi olanlar...
Benim babam işitme engelliler öğretmeni isterseniz telefon numarasını vereyim konussun anne. Bu tip şeyler olabilir. Ama seslere tepki veriyorsa sağlıklıdır o bebek diye düşünüyorum. Ama yine de annenin içi rahat edecekse telefon numarası verebilirim.

Arksdsslar merhaba, 10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz
Bebeğiniz seslere tepki verebiliyor mu ya da duyduğunu hissediyor musunuz. Belli olur hareketlerinden

Bebeğiniz seslere tepki verebiliyor mu ya da duyduğunu hissediyor musunuz. Belli olur hareketlerinden
Sagdan veya soldan seslendigimde basini pek cevirmiyor saga sola, ama karsinda şişst diye biraz yuksek sesle seslendigimde gozlerini kapatip irkiliyor

Back