Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?
Son düzenleme: