Yakında evleneceğim ama korkularım

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.719
1.947
Merhaba arkadaşlar, yakında evlenicem ama bazı şeyleri düşününce sorun olur mu acaba diye korkuyorum. 36 yaşındayım. Neresinden başlayayım bilmiyorum. çekici bir kadın olamadım. Vücudumu pek beğenmem, özellikle kalçamda sivilceler oluşur.bacaklarımda bile kıl tüy çıkma aşamasında yara bere olur.bunun dışında cok üşüyen bir insanım, kansızlık var. Bundan mıdır bilmem kışın yün pijamalarla yatan hatta dışarı çıkarken bile pantolon etek altına kalın külotlu çoraplar giyen bir insanım. Yine kışın sık banyo yapsam çabuk üşütüyorum, burnum çok akıyor.Evliyken büyük tuvalate girmekten bile çekinecekmişim gibi geliyor. Bir de benim hiç süslü gösterişli iç çamaşırlarım, geceliklerim, terliklerim olmadı 20 gün sonra evlenicem ve ben bu tarz çamaşır kıyafet vs. almadım. Almak istiyorum. çok saçma ama mağazadan iç çamaşır, gecelik almaya utanıyorum. internetten alayım dedim ama onda da görmeden almak istemediğim için ve teslimat adresinde dikkat çekeceği için içim rahat etmedi. Bu arada hiç cinsellik yaşamadım bu da ayrı bir korku bende. Işık açık olmamalı, çıplak olmamalıyım, üstüm çok açık olmamalı vs. Nişanlımın ise ilişkileri olmuş.açıkça söylemese de cinsellik konusunda benden beklentileri var. Ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, nişanlımı seviyorum, aramızda çekim olduğunu hissediyorum ama yukarıda bahsettiğim konular beni düşündürüyor. Tabularla büyütülmenin etkisi belki de bu utangaçlıklar, bu korkular. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz, önerileriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Şöyle dusun, karsındakı de han degıl.
Kılları olan, uyurken salyası akan nezle olunca burnu akan, o da kaka yapabilen beşer bir insan. Senden ne eksik ne fazla.
Cinsellik konusunda kadınlarında beklentisi var, ınsallah o da seninkini karsılar.
Gozunde kendını sivilceli tuylu dıye strese sokacagına o da ınsan de gec. Oyle cunku.

Merhabalar. Bence önceliğiniz tabi ki tabularınızı yıkmak olmalı. Böyleyim diyipte kestirip atmayın. Eşinize söyleyin alışık olmadığınızı ama çabalayında. Utanacak bişey yok hem. Ben 7 yıllık evliyim hala ışıktan hoşlanmıyorum gece en fazla hafif led ışıkta. Kalın pijama giymenin itici bir yanı yok. Vitamin takviye kullanın bağışıklığınız için. Çokta kasmayın kaç yaşında olursanız olun evlilik dediğimiz şey insanı bocalatıyor bir süre. Akışına bırakın. Şimdiden mutluluklar

Sakin olun. Güzellik çok görecelidir ve karakter güzelse beden güzelleşir. Cinsellik vs konusunda bir öneri sunamam ( bekarım) ancak bir kadının bakımlı ve dişi olması gerektiğini düşünürüm. Zarif asil ve dişi...

Güzel sabahlıklar alın abartısız ama çekici çamaşırlar alın çünkü artık evli bir kadın olacaksınız kendiniz ve eşiniz için daha dişi olun ve bedeninizi sevin. Mutluluklar

Emin ol senin vücudun onunkinden kat be kat güzeldir. O sana kurban olsun bee😄
Gerçekten kendini sevmelisin çünkü sen kendini sevmezsen kimse bunu beceremez. Eminim ki çok güzel bir kadınsın. Utanıcak bişey yok istediğini al, giy, yap kime ne? Kaç yaşına gelmişsin bırak kim ne derse desin. Küçük kız kardeşin olarak gör beni. İnşallah çok mutlu olursun♥️♥️

Konu sahibesi bence toplumsal tabuları fazla taşıyorsun

Bence gecelik+sabahlık, şortlu takım alarak başlayabilirsin. Giysi bedeni neyse o S, M, L şeklinde yani uyumama problemi olmaz. Önce al bunları, havalar soğumadan yatmadan giy. İçindeki feminen tarafı keşfet. Sonra da mağaza turuna çıkarsın🤭sevgiler

Kendimi bu konularda olumlu yönde değiştirmek istiyorum ki zamanla yıkabileceğime inanıyorum nişanlımın tecrübesi beni korkutuyor. Bana 2 kez yatak odasında ayna olmasını isterim dedi ben ise istemem komodinli ayna yeter dedim, sen nasıl istersen tamam dedi. Belki de normal bir istektir bilemedim ben garipsedim.

Kendimi bu konularda olumlu yönde değiştirmek istiyorum ki zamanla yıkabileceğime inanıyorum nişanlımın tecrübesi beni korkutuyor. Bana 2 kez yatak odasında ayna olmasını isterim dedi ben ise istemem komodinli ayna yeter dedim, sen nasıl istersen tamam dedi. Belki de normal bir istektir bilemedim ben garipsedim.
Ayna da ne yapacak kendını mı izleyecekmıs? Aynayı ne ıcın istedi?

Ben de dolapta olabildiğince ayna olması ve yatağı yansıtması taraftarıyım. Sevişirken bakarım arada.

Emin ol senin vücudun onunkinden kat be kat güzeldir. O sana kurban olsun bee😄
Gerçekten kendini sevmelisin çünkü sen kendini sevmezsen kimse bunu beceremez. Eminim ki çok güzel bir kadınsın. Utanıcak bişey yok istediğini al, giy, yap kime ne? Kaç yaşına gelmişsin bırak kim ne derse desin. Küçük kız kardeşin olarak gör beni. İnşallah çok mutlu olursun♥♥
Gerçekten koca kıllı göbeği var, ellerinde bile kıl var ayrıca diş fırçalamaya bazen üşenir yani dediğiniz gibi ben ondan bakımlı ve de güzelim. Teşekkür ederim.

mağazadan almaya utanacak bir şey yok ki.
oranın amacı bu ve insanlarin oraya ne almak icin girdigi belli.
kendinizi bunun için sıkmanızın bir anlamı yok.
netten alirsanizda teslimat adresinde ney dikkat cekecek anlamadim ?
kargo firmalari paketin icini goremiyor gorse bile kime ne.
biraz relax olun
bende ilk evlendigimde lavabo konusunda sıkintilar yasamistim ama bu bende genelde vardi onuda yaninizdaki insanin rahatligini gordukce aşıyorsunuz.
cinsellik herkeste farkli deneyimdir
kendiliginden gelisir her şey.
yani ay ben onu yapamam midem bulanir ay ben boyle duramam utanirim moduna girmezseniz basarili olursunuz bence.

Kendinden utanma canım emin ol onun vücudunun seninkinden kat be kat daha kötü. Kendine güven. Kendine güvenmek sana ekstra bir güzellik ve duruş katacaktır. Kendine güvendiğinde auran bile değişecek çekiciliğin artacak. İç çamaşırı için bende almaya çekiniyorum pentiye bir gün çorap almaya gittiğimde baktım herkes iç çamaşırlarını deniyor alıyor çekinmiyor bende onların yanına geçtim beğendim aldım 😅 aldıktan sonrada kendimi daha iyi hissettim 😊

Siz özgüvenli bir duruş sergilerseniz seksi ve dişi görünürsünüz. Kansızlıktan dolayı kalın giyinecek olmanızın hiçbir şekilde sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Önemli olan temiz olmak. Özel anlarınızda güzel seksi şeyler giyersiniz. İç çamaşırı almak kadar doğal bir şey yok :) Lütfen çekinmeyin hatta size alışveriş yaptığım, çok beğendiğim ürünleri olan uygun fiyatlı bir site önerebilirim

Konu sahibesi bence toplumsal tabuları fazla taşıyorsun

Bence gecelik+sabahlık, şortlu takım alarak başlayabilirsin. Giysi bedeni neyse o S, M, L şeklinde yani uyumama problemi olmaz. Önce al bunları, havalar soğumadan yatmadan giy. İçindeki feminen tarafı keşfet. Sonra da mağaza turuna çıkarsın🤭sevgiler
a101 donları çok rahat tavsiye ederim konu sahibine 3 tanesi 10 kağattttt :KK53:

Teslimat adresi nasıl dikkat çeksin yahu pentiden aldınız diyelim sadece o yazar üstünde dantelli gecelik yazacak hali yok. Kaldı ki yazsa nolur hepimiz alıyoruz normalleşti bunlar artık. Bi şekilde bunu aşın evlenmeden yoksa sağlıklı bir evliliğiniz olacağını sanmıyorum.

Ne çok boyle konular acilir oldu. 🙄

Karsinizdaki kişiyi gozunuzde nerelere nerelere koyduysaniz sanki O hasta olmayacak, kaka yapmayacak gibi dusunuyorsunuz galiba.
Ayni şeyleri kendisi de yapacak, insanlar hasta olur, burnu akar, kaka yapar.
O'nun altina içlik giymedigini ne biliyorsunuz mesela?
Belki sizin gormediginiz zamanlar içlik giyiyor. Evde abuk sabuk donlar giymedigi ne malum? O sizinkileri bilmiyorsa, siz de şuan onun ne giydigini giymedigini bilemezsiniz tam olarak. 🙄🙄🙄

Çok takiyorsaniz iki parca dogru durust gecelik, pijama takimi almakta zor degil. Her magazada az bucuk suslu puslu gecelikler var fetiş kostüm almaya gidecek gibi abartmayin. 😳😳😳

Fanteziymiş, ben de ondan öğrendim. Bir kez söyledi istemem dedim. İkinci kez söyleyince sert konuştum sen nasıl istersen dedi ve bir daha açmadı konuyu
Aynada fantazi dusunecegıne dıslerını fırcalasın, fırcalamaya alıssın. Bu fantaziden daha onemlı.

X