Yakinda dügünüm var ! bu renkler salona uygun mu?

rebelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
22
0
arkadaslar yakinda dugunum var ve suan esya bakiyoz bende herkes gibi dekorasyonla ugrasiyorum heryer tamam ama bir tek salonun dekorasyonunun beceremedim aklima bir fikir geldi ama tam emin de degilim :1no2: diyorumki koltuklari deri koyu kahverengi salon mobilyasini yani yemek odasi takimi kahve rengi ve beyaz renklerde buldum degisik bir sey haliyida mor ve kahverengi desenli olsa perdelerdede biraz mor olsa koltuklarin ustune mor minderler alsam aksesuarlari falan samdanlarida mor alsam nasil durur luttfen kafanizda bi canlandirin yorum yapin acilll simdiden tesekurler

canım merhaba.. ben de mor düşünüyorum salonda.. fakat ben beyaz mobilya ve gri koltuk düşünüyorum.. kahve koltuk ve kahve mobilya ile mor nasıl durur bilmiyorum canlandıramadım gözümde..

istediğim salonu yapmıştım paintte ben onu koyuyorum şimdi.. istersen resmi kaydedip,beyaz olan yerleri kahveye çevir paintte bi fikir olur senin açından da görmüş olursun nasıl durur..a.s.

istediimsalonhc1.jpg

w640.png

isaura çizdiğin salona bayıldım tam benim tarzım bende böle modern çizgileri çok seviyorum ben kırmızı beyaz ve siyah istiyorum ilerde salonumu ama mor renge de bayıldım süper.
rebelle mor dediğin renk lila gibi açık bi renk olursa olabilir gibi geliyo bana ama mor da kahverengide koyu renkler boğmasın sonra

Sevgili rebelle mor kahverengiyle uyumlu bir renk değildir.Siyahla çok güzel duruyor.
Bende 2 ay sonra evleniyorum ve aylardır mobilya bakıyorum zor iş.Benimde mobilyalarım venge olacak,duvarları önceden boyatmıştık pembe-lila karışımı.Koltuk konusunda öncelikli renklerim fuşya-siyah-krem ... Bakıyoruz buluyoruz ama fiyatları çok uçuk.5000 ytl gibi :KK43:((((
Mutluluklar dilerim

canım merhaba.. ben de mor düşünüyorum salonda.. fakat ben beyaz mobilya ve gri koltuk düşünüyorum.. kahve koltuk ve kahve mobilya ile mor nasıl durur bilmiyorum canlandıramadım gözümde..

istediğim salonu yapmıştım paintte ben onu koyuyorum şimdi.. istersen resmi kaydedip,beyaz olan yerleri kahveye çevir paintte bi fikir olur senin açından da görmüş olursun nasıl durur..a.s.

istediimsalonhc1.jpg

w640.png

cpk tesekurler deniycem ben pc uzerinde paint te denedim ama seninki gibi olmadi senin resmin daha gercekci

isaura çizdiğin salona bayıldım tam benim tarzım bende böle modern çizgileri çok seviyorum ben kırmızı beyaz ve siyah istiyorum ilerde salonumu ama mor renge de bayıldım süper.
rebelle mor dediğin renk lila gibi açık bi renk olursa olabilir gibi geliyo bana ama mor da kahverengide koyu renkler boğmasın sonra

evet benide dusunduren o ya ya cok bogarsa koyu renkler diyorum naapcam ben yaaa :1no2:

burda bir arkadaşın evinde vardı canım kahverengi koltuk. minderleri falan turkuaz gibiydi. perdeleri de öyle.
harika görnüyordu ben çok beğenmiştim.
başlığı "huzurhanem"di. bir bak istersen

X