yakın zamanda kredi cekenler

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
kactan cekip kac ödiceksiniz kızlar acilll

Finanstan çekmiştim 6 civarı ama ben kadınlar günü dönemi çekip faiz oranı düşük muhabbetine denk geldim. Findekse bir bakın isterseniz artık 1700 üzerine bankaların faizleri daha düşük. 0 faizli kredi hiç duymadım o neymiş?

akbank tan düsünmüyorum cünkü herseyde fazla alıyo sigortadan dosya masrafından falan garanti dende suan kredimiz var verirlermi bilmiyoruz ıng bank ı düsündük gecen sene bi kampanyası vardı 7 bin 36 ay vadeli ilk yıl 89 tl sonraki 2 yıl 370 ama bilmiyorum o bu sene varmı

Arkadaşım 6.000 çekti bahsettiğiniz bankadan 15 ay vade 650 tl faiz ödeyecek.

Arkadaşım 6.000 çekti bahsettiğiniz bankadan 15 ay vade 650 tl faiz ödeyecek.
suan ıng bankın 109 liralık kampanyası vardır diger üstte yazdıgım bitmis 36 ay 9 bin tl ilk yıl 109 lira sonraki 2 yıl 425 lira aslında ilk yıl 109 olmasu süper bide geri ödemesi 9 bine 11 bin 118 yani 2 bin 118 tl cok ii bence ama bizim 9 bine ihitiyacımız yok offf kararsız kaldım

arkadaşım akbanktan çekti. 7000 TL ye 1.09 faizli olarak 630 tl fazla ödeyecek. ama 9 ay ödemeli

canım ben halkbanktan çektim 0,99 la maaş müşterisiyim ama 14500,00

bence en para.com a bakın bir orada çok uygun birde onlar sizin evinize yada iş yerinize geliyorlar uygun bakiyeyi faizleri hepsini söylüyorlar herkes çok memnun çevremde ki finansbank a bağlılar onalrında faizleri şu an en düşükler arasında.

Ben Akbankla ilgili birşey demedim ki :)

0 faizli kredi olmaz yanlış duymussunuz vakiftan çektik biz 1 ay önce faiz oranları uygundu netten girip faiz oranlarına bakın tüm bakalarinkini karşılaştırin

O faizli kredi yok,internette siteler var,oradan hesaplama yapabilirsin,en uygun kredi diye yaz çıkar,en fazla 36 taksit olur.

dosya masrafını en fazla ana paranın binde 5'i almak zorundalar... gittiğiniz bankada hatırlatın. 3 ekim 2014 de yönetmelik çıktı

ing bank uygun veriyor. dosya masrafı da ya olmuyor ya düşük oluyor.

Her bankanın oranları üç aşağı beş yukarı aynı yinede dosya masraflar vs eklenince farklılıklar doğuyor mümkünse birkaç bankadan gidip teklif al. Buradan tahmini konuşmalar senin araştrman için yetersiz kalır.

O faizli kredi yok,internette siteler var,oradan hesaplama yapabilirsin,en uygun kredi diye yaz çıkar,en fazla 36 taksit olur.
onlara baktım ama bankaların kendi sitelerindeki hesaplamayla tutmuyo o sitelerde daha ucuz ama bankadaki hesaplama larda daha fazla cıkıyo yani onlar esas degil bence

ıng bankın kampanyasına ne diyosunuz kızlar sizce avantajlımı 3 yıl 9 bin geri ödemesi 2 bin 100 36 ay vadeli ilk yıl 109 sonraki yıl 425

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…