akbank tan düsünmüyorum cünkü herseyde fazla alıyo sigortadan dosya masrafından falan garanti dende suan kredimiz var verirlermi bilmiyoruz ıng bank ı düsündük gecen sene bi kampanyası vardı 7 bin 36 ay vadeli ilk yıl 89 tl sonraki 2 yıl 370 ama bilmiyorum o bu sene varmıFinanstan çekmiştim 6 civarı ama ben kadınlar günüdönemi çekip faiz oranı düşük muhabbetine denk geldim. Findekse bir bakın isterseniz artık 1700 üzerine bankaların faizleri daha düşük. 0 faizli kredi hiç duymadım o neymiş?
Arkadaşım 6.000 çekti bahsettiğiniz bankadan 15 ay vade 650 tl faiz ödeyecek.kızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
kactan cekip kac ödiceksiniz kızlar acilll
suan ıng bankın 109 liralık kampanyası vardır diger üstte yazdıgım bitmis 36 ay 9 bin tl ilk yıl 109 lira sonraki 2 yıl 425 lira aslında ilk yıl 109 olmasu süper bide geri ödemesi 9 bine 11 bin 118 yani 2 bin 118 tl cok ii bence ama bizim 9 bine ihitiyacımız yok offf kararsız kaldımArkadaşım 6.000 çekti bahsettiğiniz bankadan 15 ay vade 650 tl faiz ödeyecek.
arkadaşım akbanktan çekti. 7000 TL ye 1.09 faizli olarak 630 tl fazla ödeyecek. ama 9 ay ödemelikızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
akbank tan düsünmüyorum cünkü herseyde fazla alıyo sigortadan dosya masrafından falan garanti dende suan kredimiz var verirlermi bilmiyoruz ıng bank ı düsündük gecen sene bi kampanyası vardı 7 bin 36 ay vadeli ilk yıl 89 tl sonraki 2 yıl 370 ama bilmiyorum o bu sene varmı
0 faizli kredi olmaz yanlış duymussunuz vakiftan çektik biz 1 ay önce faiz oranları uygundu netten girip faiz oranlarına bakın tüm bakalarinkini karşılaştırinkızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
genel olarak yazdım cnmBen Akbankla ilgili birşey demedim ki :)
O faizli kredi yok,internette siteler var,oradan hesaplama yapabilirsin,en uygun kredi diye yaz çıkar,en fazla 36 taksit olur.kızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
kızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
onlara baktım ama bankaların kendi sitelerindeki hesaplamayla tutmuyo o sitelerde daha ucuz ama bankadaki hesaplama larda daha fazla cıkıyo yani onlar esas degil benceO faizli kredi yok,internette siteler var,oradan hesaplama yapabilirsin,en uygun kredi diye yaz çıkar,en fazla 36 taksit olur.