Yakın zamanda Kayseri Nevşehir'de düğünü olanlar

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
34
Merhaba Yakın zamanda bu illerde evlenen var mı? Benim düğünüm var Eşimin ailesi hala düğünleri kendi pişirip köpük tabaklarda sunum yapıyor Bizim buralarda ise düğünlere özen daha farklıdır Organizasyon süsler Tabaklar düz porselendir Çatal kaşık plastik değildir Ortam daha şıktır Bunu söyleyince bulamıyorum Öyle yerler yok diyor Bana yardımcı olun Kayseri'de Nevşehir'de benim dediğim gibi düğün yapan varsa nereyle ne kadara anlaştı bilgi verin lütfen

Yaklasik 2 -3 gundur ayni konuyu goruyorum sanki, yaslandim resmen. Konuyu acan kisiyi hatirlasam super olacak.
Plastik tabak, organizasyon sirketi porselen tabakli vs.
Beklemedeyim.

Canım düğün salonlarının kendi belirledikleri fiyatlar oluyor genelde.
Orkestra,yemek ,pasta ve düğün fotoğrafçısı olur salon fiyatlarında. Yemeğide kişi sayısına göre ve istediğin menüye göre fiyat verirler.
Sen salon düğünümü istiyorsun yoksa ev düğünümü?

İnternetten bile arattığınızda Kayseri ve Nevşehir'de masaları özenle süslenmiş düğün salonları bulacaksınızdır. Bulamıyoruz diye sizi geçiştirmişler bence. Ama burda mühim olan eşinizin ve sizin ortak noktayı bulmanız. Hiç arkadaşlarınızdan evlenen oldu mu? Onların düğünlerinde falan belki görürse ne demek istediğinizi daha iyi anlarlar.

Nevşehiri geçtim Kapadokya bölgesinde pekçok muhteşem otel var. Bence rüya gşbi bir düğün olur. Bölge zaten çok güzel, güzel ışıklandırılmış bir otel masal gibi görünür.

Son düzenleme:
Şöyle anlatayım ben küçük bir yerde büyüdüm. Çalışma hayatına atılıncaya kadar gördüğüm düğünler plastik tabaklarda kurupastanın verildiği, kasalarla gazoz dağıtılan düğünlerdi. Düğünlerden de nefret ederdim. Çalışma hayatı ile beraber çevrem de büyüdüğü için başka tip düğünlerin de olduğunu gördüm. Işıl ışıl salonlarda özenle süslenmiş, kimin nerde oturacağı belli olan, kapıdaki görevlilerin insanlara yerlerini gösterdiği şık salonlarda yemekli düğünler. Aslında isteğim düğün konseptinin de bu olduğunu gördüm. Daha sonra da ailemdeki ilk denilebilecek böyle bir düğünü de ben yaptım. Mühim olan eşinizin ve sizin isteklerinizi ortak bir planda toplayabilmeniz. Şimdi organizasyon şirketi falan derseniz çok uçuk gelebilir kulağa ama masa düzeninin olduğu elit bir yerde yapmak istiyorum derseniz belki daha anlaşılır olur. Ama öncelikle ikna etmeniz gereken kişi nişanlınız. Onun anlaması lazım. Eğer o anlayamazsa ailesine hiç anlatamazsınız.

Kayseriliyim .
Düğünlerinin bazıları İstanbul sosyetesini kıskandırır.
Aramasını bilin yeterki çok iyi firmalar var .

Tabi bir de şöyle bir durum var ki plastik tabaklarda gençlerin dağıttığı yemekli bir düğünün masrafı ile yukarda anlattığım ve muhtemelen de sizin istediğiniz düğünün masrafı bir değil. Hatta arada uçurum var. Atıyorum biri 3-4 bine malolacakken diğerinde 13-14 binden bahsedeceksiniz. İnsanlar bu kadar masrafa hazırlıklı mı? Niyetli mi? Bu durumda sizin de kesenin ağzını açmanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…