• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yakın zamanda hamilelik düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefercleo

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
17
8
16
29
Merhaba, daha çok tazeyim burda neyse hemen konu açmak istedim çünkü paylaşmak istediğim şeyler var. Öncelikle Ağustos 2019 da hamile olduğumu öğrendim bu benim ilk hamileliğimdi, 10uncu haftam da boş gebelik sonucu kürtaj oldum malesef, tahmin edersiniz ki zor bi süreçti ayrıca 2buçuk aylık hamileliğim yoğun belirtilerle ve aşırı derecede mide bulantılarıyla geçti. Tüm bu yaşananlar bende yoğun bi etki yarattı ve çocuk sahibi olmaktan çekinen ben, olanlardan sonra daha çok bu fikirden uzaklaşırım diye düşünürken tam tersi oldu ve uzun bi süre beklemenin bana çokta bi faydası yok diyerek bu ay denemeye karar verdim. Varmı yakın zamanda benim gibi hamilelik planlayanlar sürecimizi hep beraber paylaşalım ☺️🙂

Son düzenleme:
Merhaba, daha çok tazeyim burda neyse hemen konu açmak istedim çünkü paylaşmak istediğim şeyler var. Öncelikle Ağustos 2019 da hamile olduğumu öğrendim bu benim ilk hamileliğimdi, 10uncu haftam da boş gebelik sonucu kürtaj oldum malesef, tahmin edersiniz ki zor bi süreçti ayrıca 2buçuk aylık hamileliğim yoğun belirtilerle ve aşırı derecede mide bulantılarıyla geçti. Tüm bu yaşananlar bende yoğun bi etki yarattı ve çocuk sahibi olmaktan çekinen ben, olanlardan sonra daha çok bu fikirden uzaklaşırım diye düşünürken tam tersi oldu ve uzun bi süre beklemenin bana çokta bi faydası yok diyerek bu ay denemeye karar verdim. Varmı yakın zamanda benim gibi hamilelik planlayanlar sürecimizi hep beraber paylaşalım ☺🙂
Hosgeldin canim :) senin gibi bir suru uye var bebek sahibi olmak isteyen bunlardan biri de benim yalniz degilsin :) 10 haftaliga kadar bos gebelik oldugu anlasilmadi mi üzüldüm yasadiklarina cidden:(

Hosgeldin canim :) senin gibi bir suru uye var bebek sahibi olmak isteyen bunlardan biri de benim yalniz degilsin :) 10 haftaliga kadar bos gebelik oldugu anlasilmadi mi üzüldüm yasadiklarina cidden:(
Hoşbulduk canım, yanlız olmadığımı biliyorum o yüzden burdayım 🙂 paylaşalım diye.. Ben doktora geç gittim malesef 7 haftallıkken ve ne hikmetse embriyo çok net olmasada görünüyor du dr. bana kalırsa şüphelenmişti ama bişi demedi, dediği şeyler kanaman oldumu sorusu (hiç olmadı) ve folik aside başlamam gerektiği oldu çünkü geç bile kalınmıştı. Folik asit verdi kan aldı 2 hafta sonra tekrar çağırdı ve malesef diğer gittiğimde kese boştu. Yurtdışında yaşıyorum ve durumum çok acil görünmediği için yaklaşık 1 hafta sonra kürtaja alındım. Ama folik asidi hiç kesmedim hala kullanıyorum ve reglim yarın bitiyo bu ay yumurtlama dönemimde ilk denemeyi yapmak istiyorum bakalım hayırlısı 🙏

Ben de eylülde hamile kalıp 1 kasımda kaybettim.9 haftalık hamileydim.Aynı şekilde çocuk düşünüyorum şu an yumurtlama dönemindeyim aslında bu ayın 1 inde 3 ay olacak ama ben bu dönemi kaçırmak istemedim.İnşallah tutar hayırlısı bakalım adet olursam 3.gün hormon testi vereceğim tutmazsa da iyi olacak hayırlısı diyorum.Allah hepimizin kucağını doldursun🤗

Meraba arkadaslar selamün aleyküm RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER .bunda da var bir hayır diyip hepinize allahtan şifa sizede saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin bende hemen hemen 4.yıla giriyorum evliyim ama benim iki düşügüm oldu en son düsügüm 2019 un. Şubatindaydi ve 2020 oldu hala hamıle kalamadım kan pıhtılasmasından. Oldu düşüklerim ve doktor senin hicbirseyin yok diyor ve allahtan umut kesilmez bende ne yapacagımı bilmiyorum ama suan tedavi görüyorum istiyen herkese allahım sen nasip ett:emir_bebek:

Ben de eylülde hamile kalıp 1 kasımda kaybettim.9 haftalık hamileydim.Aynı şekilde çocuk düşünüyorum şu an yumurtlama dönemindeyim aslında bu ayın 1 inde 3 ay olacak ama ben bu dönemi kaçırmak istemedim.İnşallah tutar hayırlısı bakalım adet olursam 3.gün hormon testi vereceğim tutmazsa da iyi olacak hayırlısı diyorum.Allah hepimizin kucağını doldursun🤗
Geçmiş olsun canım, seninle tarihler yakınmış ama ikimizede kısmet değilmiş. Bende fazla bekleyemedim ama benim ovulasyon günlerime azcık daha var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺️

Meraba arkadaslar selamün aleyküm RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER .bunda da var bir hayır diyip hepinize allahtan şifa sizede saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin bende hemen hemen 4.yıla giriyorum evliyim ama benim iki düşügüm oldu en son düsügüm 2019 un. Şubatindaydi ve 2020 oldu hala hamıle kalamadım kan pıhtılasmasından. Oldu düşüklerim ve doktor senin hicbirseyin yok diyor ve allahtan umut kesilmez bende ne yapacagımı bilmiyorum ama suan tedavi görüyorum istiyen herkese allahım sen nasip ett:emir_bebek:
Sanada geçmiş olsun canım, Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın. Son zamanlar böyle sorunlar yaşayan kadınların sayısı arttı nedendir bilmem eskiden ağır şartlar altında çalışıp yaşayan kadınlar ard arda doğuruyomuş valla 🤷‍♀️🙂

Back