E emain Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 36 Emoji Skoru 5 Puanlar 1 Yaş 32 12 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emain #1 Merhaba istanbulda gebe okulu olan devlet ya da özel farketmez katilan var mi. Bilgilendirir misiniz.
Merhaba istanbulda gebe okulu olan devlet ya da özel farketmez katilan var mi. Bilgilendirir misiniz.
D denizbebesi Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 379 Emoji Skoru 362 Puanlar 23 12 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emain #2 emain .!.: Merhaba istanbulda gebe okulu olan devlet ya da özel farketmez katilan var mi. Bilgilendirir misiniz. Genişletmek için tıkla... Ben katılmıştım . Hastanemin okuluna. Ama genelde yourtube dan bile öğrenebiliceğiniz bilgiler sadece uygulamalı yapıyorsunuz vs. Bence gerek yok.
emain .!.: Merhaba istanbulda gebe okulu olan devlet ya da özel farketmez katilan var mi. Bilgilendirir misiniz. Genişletmek için tıkla... Ben katılmıştım . Hastanemin okuluna. Ama genelde yourtube dan bile öğrenebiliceğiniz bilgiler sadece uygulamalı yapıyorsunuz vs. Bence gerek yok.
E emain Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 36 Emoji Skoru 5 Puanlar 1 Yaş 32 13 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi emain #3 Anladim. Tesekkur ederim