yakın zamanda doğum yapacak anne adayları!!!

ben yaklaşık 1,5 ay önce doğumumu medicana ınternatıonal b.düzü nde yaptım.gerek doktorum mehtap hanımdan gerekse orada çalışan tüm personelden çok memnun kaldım,hangi şehirdesin bilemiyorum ama eğer istanbuldaysan kesınlıkle tavsiye ederim.şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar dilerim.

23+1 Günlük hamileyim canım ya sen?
Erdem hastanesinde özlem hanıma gidiyorum ben çok da memnunum.

ben 32.haftamdayım canım az kaldı yani doğum stresi başladı yani.ben medical e gidiyordum ama fiyatlar çok pahalı ümraniye de oturdugum içinde hospitalium u düşünüyorum bakalım daha gitmedim de gdicem inş. ilk doğumum olcak normal mi sezeryan mı onda da kararsızım gerçi bebişimin pozisyonudaçok önemli.bakalım hayırlısı artık allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.senin ilk doğum mu olcak

Oo senin az kalmış canım ya .Şimdiden hayırlı olsun.
Ben sezeryan düşünüyorum zaten.
Ümraniyede dediğim erdem hastaneside.
Sezeryan 750 ye çıkıyomuş 2 gün kalırsan.
Hospitalium da ne kadar fiyatlar.?

zaten hep paket fiyat veriyolar normali 500 sezeryanda dediğin gibi 750 fiyatlar aynı...

Merhaba, normal dogummu yoksa sezeryenlemi dogum oldu acaba. birde fiyat bilgisi paylaşırsan memnun olurum.

hayırlı olsun bebeğin..bende mehtap hanıma gidiyorum.36 haftalığım yani çok az kaldı doğuma :) sen normal mi sezeryan mı yaptın doğumu?bilgi verirsen içimi rahatlatırsın.

Merhaba ben siteye yeni katıldım.Bende şu an hamileyim ve 32. haftadayım.2. doğumum olacak.İlk doğumumu Ankarada Özel Bilgi hastanesinde yaptım.Çok memnun kaldım.Şu an yurtdışındayım ve burda özel hastane falan yok ve tabiikide Türkiye deki imkanlarda yok.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

hoş geldin aramıza.. ben de 36.haftamın içindeyim benimde ilk doğumum heyecan dorukta yani:)) bakalım hepi,miz için hayırlısı olsun inşalllah...

02 şubat tarihinde Avcılar Hospital,de sezaryenle doğum yapıcam.Doktorum Nil Bilgen ve memnunum yani herkese hayırlı doğumlar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…