- 2 Kasım 2019
- 20
- 7
- 24
- Konu Sahibi fisunkanatsiz
19 yasıdayım göğüs estetii düsünüyorum istanbuldayım yardımcı olabilecek bana akıl verebilecek soru sorabileceğim bilgisi olan var mı avrupa yakasındayım bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taksit yok. Büyüklüğü seçebilirsiniz tabi ama göğüs kafesinize ve diğer ölçümlere bağlı olarak belli sınırlar var elbette.. Normal hayata dönme kişiye göre değişiyor. İlk 1 ay her şeyi özgürce yapamıyorsun genelde ama asıl zor dönem ilk 1 hafta..tamam canım haber bekliyorum senden zaten ben de şu an birikmiş bir para yok acil değil ama lazım bilgi sonuçta ve şu soruları sorarsan gidince çok iyi olur:
yapay durur mu? taksit var mı? büyüklüğünü biz mi seçiyoruz? kas altına yapılan göğüs büyültme ameliyatlarıjda ne kadar süre sonra normal hayata geri dönebiliriz? gibi gibi bir sürü soru var canım geri dönüş yaparsan gidince sevinirim özel hastaneler ne kaear demişti sana
merhaba canım güncel haberlerin var mı görüştün mü doktorlaBen de göğüs büyütme estetiği istiyorum şuan araştırıyorum bu hafta araştırma hastanesinde bi doktorla görüşecem bakalım sonuç nasıl olacak o zaman paylaşırım bilgiler i özel hastaneler çok uçuk fiyatlar veriyor o yüzden devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum kafama yatarsa olucam inşallah
merhaba ben de bugün okmeydanı eğitim ve araştırmaya gittim. bana 8000 civarı dedi. ama 1 yıl kadar sürebilirmiş ameliyat sıra günü. bahçelievler daha iyi bence. doktorun adı nedir :)Bahçelievler devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm ben 1 buçuk ay once ve 7500 tl dedi 2 hafta içinde de gun alabiliyorsunuz