yakın zamanda devlet hastanesinde göğüs büyütme estetiği olan var mı varsa söyleyebilir mi lütfen sormam merhaba sorular var

fisunkanatsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
20
7
24
19 yasıdayım göğüs estetii düsünüyorum istanbuldayım yardımcı olabilecek bana akıl verebilecek soru sorabileceğim bilgisi olan var mı avrupa yakasındayım bu arada

Ben de göğüs büyütme estetiği istiyorum şuan araştırıyorum bu hafta araştırma hastanesinde bi doktorla görüşecem bakalım sonuç nasıl olacak o zaman paylaşırım bilgiler i özel hastaneler çok uçuk fiyatlar veriyor o yüzden devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum kafama yatarsa olucam inşallah

tamam canım haber bekliyorum senden zaten ben de şu an birikmiş bir para yok acil değil ama lazım bilgi sonuçta ve şu soruları sorarsan gidince çok iyi olur:
yapay durur mu? taksit var mı? büyüklüğünü biz mi seçiyoruz? kas altına yapılan göğüs büyültme ameliyatlarıjda ne kadar süre sonra normal hayata geri dönebiliriz? gibi gibi bir sürü soru var canım geri dönüş yaparsan gidince sevinirim özel hastaneler ne kaear demişti sana

UOTE="fisunkanatsiz, post: 61628579, member: 966358"]
tamam canım haber bekliyorum senden zaten ben de şu an birikmiş bir para yok acil değil ama lazım bilgi sonuçta ve şu soruları sorarsan gidince çok iyi olur:
yapay durur mu? taksit var mı? büyüklüğünü biz mi seçiyoruz? kas altına yapılan göğüs büyültme ameliyatlarıjda ne kadar süre sonra normal hayata geri dönebiliriz? gibi gibi bir sürü soru var canım geri dönüş yaparsan gidince sevinirim özel hastaneler ne kaear demişti sana
[/QUOTE]8
Özel Hastaneler 13.000 binden başlıyor 25.000 liraya kadar çıkıyor ama devlet hastanelerinin fiyatları daha uygun şimdilik bilmiyorum ama öğrenicem görüşmede. Sorduğun soruları fazlasıyla soracağım zaten:-)merak etme

Taksit yok. Büyüklüğü seçebilirsiniz tabi ama göğüs kafesinize ve diğer ölçümlere bağlı olarak belli sınırlar var elbette.. Normal hayata dönme kişiye göre değişiyor. İlk 1 ay her şeyi özgürce yapamıyorsun genelde ama asıl zor dönem ilk 1 hafta..

gerçekten aşırı pahalıymış özelde aman yarabbi sor bana dön canım seni bekliyorum cemrecim diğer arkadaş size de teşekkğrler siz nereden biliyorsunuz ayıptır sorması

Ben de göğüs büyütme estetiği istiyorum şuan araştırıyorum bu hafta araştırma hastanesinde bi doktorla görüşecem bakalım sonuç nasıl olacak o zaman paylaşırım bilgiler i özel hastaneler çok uçuk fiyatlar veriyor o yüzden devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum kafama yatarsa olucam inşallah
merhaba canım güncel haberlerin var mı görüştün mü doktorla

Bahçelievler devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm ben 1 buçuk ay once ve 7500 tl dedi 2 hafta içinde de gun alabiliyorsunuz

Ayın 12 sinde Ankara eğitim ve Araştırma hastanesinde göğüs büyütme ameliyatı olacağım. 12 bin tl toplam fiyat.13500 tl idi anca 12 bin e düşürebildim..

Bahçelievler devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm ben 1 buçuk ay once ve 7500 tl dedi 2 hafta içinde de gun alabiliyorsunuz
merhaba ben de bugün okmeydanı eğitim ve araştırmaya gittim. bana 8000 civarı dedi. ama 1 yıl kadar sürebilirmiş ameliyat sıra günü. bahçelievler daha iyi bence. doktorun adı nedir :)

Geçen sene Defne Erkara ya sormuştum. Mailde bana 9 bin tl demişti. Yine sordum maile. Şimdi 14 bin tl diyor. Tabi her şeye zam gelince estetik fiyatlarını da arttırmışlar maalesef...😪

Yani bir yıl sonraya ameliyat günü geliyorsa fiyatlar da değişir. Elektriğe bile 1 yıl içinde yüzde 70 zam geldi. Bir çok şeye zam geldi ve geliyor ne yazık ki... O yüzden estetik fiyatları da artmış..

Defne hanım ı da düşündüm ama sitede olumsuz yorumlara denk gelince vazgeçtim, Ankara eğitim ve Araştırma hastanesi evime yürüme mesafesinde. Cuma günü sabahtan tahliller için gideceğim. Salı hastaneye yatış ve ertesi gün ameliyat. Umarım her şey yolunda gider. Sadece ameliyat sonrası ağrının üstesinden kalkabileceğim kadar olmasını diliyorum. Görüntüden memnun kalmayı diliyorum. Canım acıdığında bakar bakar teselli olurum artık.😊 Yıllardır canımı sıkan bir durum bu göğüs konusu zaten...

benimde böyle bir sıkıntım var inşallah mutlu olursunuz gerçekten düşününce o kadar çok iyi anladıgımdan sizin adınıza bile çok heyecanlandım ve mutlu oldum hayurlı olsun sonuçları yazarsanız cok sevinirim iyi günler kendinize iyi bakın❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️

Şimdiden çok heyecanlıyım. Desteksiz sütyen giyebilmek, bazen belki de hafif dekolte giyebilmek istiyorum, Kendimi daha kadınsı hissedebileceğim. Özgüven yerine gelecek. Göğsümü gere gere yürüyebileceğim. Kıyafetler daha iyi duracak. 😊

X